Ik denk dat iedereen Taylor Swift wel kent. Althans, iedereen van een bepaalde leeftijd en / of die niet onder een steen geleefd heeft de afgelopen jaren. Je kan haast niet om deze beroemdheid heen. Elke poep en scheet van haar lijkt te worden vastgelegd. Heeft ze een nieuw vriendje? Dan is hij daarna ook bekend. Ik had bijvoorbeeld nog nooit gehoord van die voetbalspeler waar ze nu mee omgaat, maar ik kijk dan ook geen Amerikaanse voetbal. Voor degene die nog steeds geen idee heeft over welke beroemde zangeres is het nu heb, zal ik heel snel haar leven voor je opsommen.

Het verhaal van Taylor Swift

Toen de 16-jarige Taylor Swift voor het eerst de Grand Ole Opry betrad in 2005, had niemand kunnen voorspellen dat ze een van de grootste sterren ter wereld zou worden. Afkomstig uit een klein stadje in Pennsylvania leek het onwaarschijnlijk dat deze tiener ooit zou uitgroeien tot een globaal fenomeen dat hitalbums zou verkopen als zoete broodjes. Maar de popster had een droom, een enorme passie voor muziek en de drive om haar doelen te bereiken. Ze begon al op jonge leeftijd met schrijven van liedjes en optredens op lokale talentenjachten. Haar ouders maakten grote opofferingen om haar ambitie te steunen, waaronder een verhuizing naar Nashville toen Taylor 14 was. En niet zonder succes, want de superster heeft inmiddels al 11 Grammy’s gewonnen!

Naast haar muzikale successen heeft Taylor zich ook onderscheiden als een bewonderenswaardige songschrijfster die persoonlijke emoties weet te vangen in krachtige liedteksten. Ze blijft ook na jaren van wereldwijde roem een authentieke en betrokken band met haar fans onderhouden.De opmars van Taylor Swift is een onwaarschijnlijk en inspirerend verhaal van harde werk, talent en een weigering om ooit op te geven op weg naar het bereiken van je dromen. Ze heeft zichzelf getransformeerd van een onbekende uit Pennsylvania in een wereldster die generaties zal blijven inspireren.

Taylor Swift kleurboek

Op TikTok heb ik al meerdere filmpjes voorbij zien komen van Taylor Swift look-a-like taarten die gebakken worden. Of kunstwerken om haar na te maken. Ze is dus eigenlijk stiekem ook gewoon een creatieve hobby om uit te oefenen. Zeg nou zelf, wie wil nou niet een beroemdheid als creatie hebben? Daarom vind ik het leuk je te kunnen vertellen dat er een heus Taylor Swift kleurboek is. Super leuk voor de echte Swifties!

Taylor Swift kleurboek

Van Teardrops On My Guitar tot Anti-Hero, dompel jezelf helemaal onder in de vele Eras van popfenomeen Taylor Swift met dit unieke kleurboek voor Swifties. Ontspan je met deze 30 geweldige kleurplaten en geef kleur aan Taylors meest iconische looks. Neem je kleurpotloden erbij, vul de Blank Space van iedere kleurplaat en laat je inspireren door haar meest pakkende quotes. Vergeet vooral haar lippen niet hun kenmerkende rode kleur te geven! Beleef urenlang kleurplezier, of zoals Taylor het zelf zou zeggen: ‘The rest of the world was black and white, but we were in screaming color!’ Dit boek is onofficieel en onafhankelijk en daarom niet goedgekeurd, gelicentieerd of onderschreven door Taylor Swift of Republic Records.

Goed nieuws! Ik ga iemand blij maken met dit kleurboek. Om kans te maken hoef je alleen maar een reactie achter te laten. De winnaar ontvangt vanzelf een mailtje. Wees gerust, als het langer duurt dan ben ik er nog niet aan toegekomen. Zolang het online staat, loopt de winactie gewoon nog door. Succes!

Winactie

https://meervanmir.eu/category/winacties