En toen waren we alweer aangekomen bij de laatste winactie voor Moederdag. Ik heb er zo ontzettend van genoten om dit op touw te zetten voor mijn lezers en gezien de vele enthousiaste reacties is het voor iedereen een geslaagd feestje geweest. Misschien dat ik voor Vaderdag ook maar iets moet bedenken.

Vandaag zijn het hele kleine schattige wezentjes, die centraal staan. Ooit gehoord van de Num Noms? Het zijn kleine verschillende figuurtjes met elk een eigen geurtje. Door ze op elkaar te stapelen kan je zelf nieuwe geurtjes maken. Ik dacht dus zelf dat alle poppetjes Num Noms heten, maar het blijkt dus dat de zachtere figuurtjes de Num s zijn en dat je deze kan stapelen op de Noms, de dus wat hardere figuurtjes. Inmiddels zijn de poppetjes verkrijgbaar in heel veel verschillende en betaalbare sets. Sinds kort zijn er twee nieuwe creaties op de markt gekomen, namelijk de Surprise in a Jar en de Lunchbox (van de nieuwe serie).

Surprise in a Jar

Laat je verrassen door de Num Noms in deze Suprise Jar. De heerlijk geurende pluche Connie Confetti in de binnenzijde is klaar om te knuffelen! In de bijgeleverde beker van stevig kunststof bewaar je de Connie Confetti of je verzameling mini Num Noms.

Eigenschappen Lunchbox

  • Maak je eigen geurtjes met deze Num Noms-set.
  • De figuurtjes worden geleverd in een lunchbox.
  • De set bevat tien geurige Nums in allerlei smaken, twee geurige Noms, een gum en een stempel.
  • Inclusief verzamelmenu.
  • Met de Num Noms ben je uren lekker creatief bezig.
  • Num Noms zijn een mix van schattigheid en een snufje verrassing.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik ze wel stuk voor stuk heel schattig vind en mij heel goed kan voorstellen dat kleine meisjes er graag mee willen spelen. Tja, dan zit er maar één ding op en dat is zowel de Surprise in a Jar als de Lunchbox in een winactie weggeven. Wil je een kansje wagen? Vertel mij welke geur jij het liefst zou willen dat één van de figuurtjes zou hebben. Laat het in een reactie onder dit bericht of op facebook achter. Vergeet niet het bericht ook een like te geven. Delen wordt gewaardeerd, maar is geen verplichting. De actie loopt tot en met 13 mei 2017. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).