Onze jongste is nu ruim anderhalf en begint al echt een eigen mening te krijgen. Maar deze ook te verwoorden! Lopen vertikt ze nog immer. We denken dat ze het prima zou kunnen en aan het handje loopt ze gewoon. Maar het zelf doen, dat zit er nog niet in helaas. Het komt vanzelf een keer. Waar ze wel voortdurend mee bezig is, is het met vergoten van haar woordenschat. Je merkt hoe snel je alles weer vergeet, want wij weten oprecht niet meer of de oudste twee ook al zoveel zeiden op die leeftijd. Maar we betwijfelen het. Dit dametje lijkt bijzonder veel woorden voor een eenjarige te kennen en wil voortdurend nieuwe leren. Het Nijntje voelboek Woordjes Leren is hier in huis dan ook een groot succes.

Woordjes Leren met Nijntje

Het allernieuwste voelboek van Dick Bruna is een lekker groot en stevig boek. Het bestaat uit negen dikke bladzijde met verschillende thema’s erop afgebeeld. Denk bijvoorbeeld aan voertuigen of kleding. Zo hebben wij saampjes de sokken en de schoenen benoemd en ook de auto en fiets. Maar dit boek biedt meer dan alleen woorden. Ook voor de vingertjes is het een leuk vermaak. Elke bladzijde bevat namelijk een plaatje met een andere structuur. Zo is bijvoorbeeld het badpak van Nijntje een beetje een ribbelig stofje. En op de kleding pagina vind je zelfs een echte spiegel. Mijn jongste vond het geweldig om hallo tegen zichzelf te zeggen.

Het Nijntje voelboek Woordjes Leren

Wederom vermaak

We hebben inmiddels al meerdere Nijntjes boeken in huis. Genoeg voor veel leesplezier van de jongste. Het Nijntje voelboek Woordjes Leren is toch echt wel één van haar favorieten. Net zoals die over het circus. Vooral de paarden zijn daarin favoriet. Maar oprecht, dit voelboek is bij haar ook echt een succes. En doordat het van lekker dik karton is, gaat het vast wel een tijdje mee. Althans, nog vele malen keer lezen. Dank Nijntje!

Lees meer over dit boek.

Winactie

Dit leuke boek in huis hebben? Laat een reactie achter en wellicht win je een exemplaar. Meedoen kan tot en met 31 oktober. Succes!