Het lijkt wel een jaarlijkse traditie te worden: de Sinterklaas blog hop. Volgens mij is het alweer de derde keer dat de bloggers de handen ineen slaan en allemaal een leuk stukje schrijven en een geweldige prijs weggeven. De hop loopt niet altijd even soepel, maar het is het idee waar het om gaat. Toch? Laten we daarom maar beginnen bij het begin en dat is met mijn voorgangers, waar je wellicht vandaan bent gehopt. Channa en Nicole hebben samen de website / blog met de toepasselijke titel allesoverspeelgoed.nl. Wil je dus inspiratie opdoen voor Sinterklaas of gewoon weten of een bepaald stuk speelgoed echt wel leuk is, dan kan je bij deze dames goed terecht.

Wat is mijn winactie?

Dat vertelt mijn lieve zus je vandaag met een beetje hulp van haar zoontje. Is het geen heerlijk ventje om te zien? Lees snel verder!

Skippyballen, wie kent ze niet. Niet alleen leuk voor de jeugd, maar ook leuk voor volwassenen. Zo is er niet lang geleden een skippyballen race geweest op circuit Zandvoort. Daar waren alleen veel saaiere skippyballen dan de Hippy Skippy. Hoe gaaf is het niet om te skippyballen op een koe!!!

In de verpakking ontvang je een Hippy Skippy inclusief een opblaaspompje. Makkelijker kan gewoon niet. Nadat je de koe hebt opgeblazen en je de ongeduldige peuter springend naast je hebt staan, kan de kleine meteen op de koe plaatsnemen. De allerkleinste snapt nog niet helemaal wat de bedoeling is, maar leuk vinden ze het wel. Luc van 2 jaar vindt het knuffelen met de koe enorm leuk, net als het naar voren buigen, want dan lijkt het net alsof je valt. Als hij daarna weer rechtop zit, ligt hij helemaal in een deuk. Hij doet ook enorm zijn best om te springen met de koe, maar skippyballen kan je het niet noemen.  

Hippy Skippy

De Hippy Skippy is van zeer goed materiaal. Het is een enorm leuke manier om je kind te stimuleren om te bewegen. Daarnaast is het niet alleen een skippybal, maar ook een knuffel-koe en vriendje. Voor de hele kleintjes is een stuk makkelijker en veiliger dan een echte skippybal en geeft het wel dezelfde lol. Het is een stuk stabieler om op te zitten. Bovendien kan het ook worden gebruikt als een stoel.  De Hippy Skippie is onder andere hier te koop.

Geschreven door Bobijn

Hippy Skippy

We gaan nog even vrolijk door

Laat je voordat je door hopt even weten of je kans wil maken op deze leuke prijs? Daarna mag je ontdekken hoe de leuke site is van Marieke blogt. En vanuit daar kan je natuurlijk het hele cirkeltje rond gaan. Kom wel vooral weer een keer terug bij mij, want de komende weken zijn er bijna non-stop winacties te vinden. Alles om mijn lezers een beetje te helpen met de feestdagen. We starten komende week met een aantal leuke acties voor de grote mensen en daarna kan je weer volop speelgoed winnen. Reden genoeg dus om MeerVanMir even te onthouden en terug te komen. Voor nu wens ik je alvast een fijne Sinterklaasviering en hopelijk tot snel weer.

Lees ook: Ebulobo, een nieuw frans speelgoedmerk