TOP
Beauty en verzorging

“Heerlijk verwend door Vitamines Per Post”

Al eerder heb ik verteld van de bijzondere kwaaltjes die ik tijdens de zwangerschap ontwikkel. Binnenkort zal ik ook wat meer vertellen over de meest rare (en ook nare) hormonale issues waar ik van andere dames over gehoord heb. Dan valt het bij nog wel mee. Er zijn ook leuke bijkomstigheden van een zwangerschap. Uiteraard het niet meer ongesteld worden, maar dat is vanzelfsprekend. Een van mijn leuke extra’s is een super gave huid! Eerlijk waar, als ik in verwachting ben heb ik helemaal geen last meer van puistjes of andere onregelmatigheden. Dus ook geen ontstekingen meer, omdat ik er aan heb gezeten in mijn slaap. Love it! Nu ik in mijn derde trimester zit, merk ik wel dat mijn huid een tikkie droog is af en toe, dus probeer ik het wel wat te verzorgen. Daar heb ik een beetje hulp bij gekregen van Vitamines Per Post.

Vitamines Per Post

Ken je deze website al? Ik werd er op geattendeerd door een vriendinnetje en vind het eigenlijk wel een uitkomst. Gewoon lekker vanaf de bank de nodige vitamientjes en mineralen bestellen om ze vervolgens niet veel later op de deurmat terug te vinden. Zonder bezorgkosten! In eerste instantie was ik uiteraard een beetje huiverig voor het idee. Het zijn toch voedingssupplementen die je tot je neemt. Maar ik heb veel navraag gedaan, alle certificaten bekeken en een expert naar de aangeboden producten laten kijken, en toen was ik wel meer gerustgesteld. Natuurlijk geldt altijd nog dat je je gezonde verstand moet gebruiken. Als je bijvoorbeeld zwanger bent, kan je niet zomaar alles proberen. Er staat overigens wel keurig bij als het niet geschikt is voor zwangeren. In ieder geval dus een website vol producten waar ik wel nieuwsgierig naar was.

Mijn poezelige huidje verwend

Op vitaminesperpost.nl is er gewoon een hele categorie voor gezichtsoliën. Je begrijpt natuurlijk wel dat dat mij enorm intrigeerde. Elke capsule olie heeft haar eigen specialiteiten en kenmerken. Dat wilde ik natuurlijk wel eens zelf gaan proberen. Ik heb vier verschillende oliën geprobeerd, namelijk de huidolie-amandel, de huidolie-kokosnoot, de huidolie-anijs en de huidolie-granaatappel. Het gebruik is heel simpel. Je maakt de capsule open en smeert het over je gezicht. Dus niet inslikken! Het voelt al snel fijn aan. En het is allemaal van natuurlijke producten, wat ik zelf ook wel zo een veilig idee vind. Kortom, een kleine verwennerij voor jezelf.

Winactie

Omdat wij papa’s en mama’s het zo druk hebben en soms niet aan ons zelf toekomen, heb ik maar liefst drie pakketjes, met de hierboven genoemde oliën, gemaakt om weg te geven. Kan je je huid ook eens extra verwennen. Om mee te doen hoef je alleen een reactie achter te laten. De winactie loopt tot en met 30 november. Succes!

«

»

21 COMMENTS
 • Anna wienen

  9 maanden ago

  Dit is een hele goede! Ik doe mee

 • Marian zw

  9 maanden ago

  Dat klinkt heerlijk! Zeker in de wintermaanden kan mijn huid wel wat extra verzorging gebruiken. Ik maak graag kans

 • Clau

  9 maanden ago

  Dit lijkt me geweldig

 • Marian B

  9 maanden ago

  Wat een verwennerij! Het lijkt me echt fijn, ik loot graag mee. Mijn huid kan wel wat extra’s gebruiken, helemaal in deze gezellige maar hectische tijd.

 • Bets

  9 maanden ago

  Wat zou dit heerlijk zijn, even tijd nemen voor me zelf en mijn huid lekker verwennen met deze fijne olie!!

 • Tess

  9 maanden ago

  Ik loot heel graag mee!

 • Iris Bakker

  9 maanden ago

  Fijn zeg, natuurlijk doe ik mee

 • lottie

  9 maanden ago

  Lijken mij super fijne producten, ik doe mee!

 • Marianne van den Hoek

  9 maanden ago

  Heerlijk, goed voor mijn droge velletje!

 • Suus

  9 maanden ago

  Leuk leuk, en fijn fijn, ik maak graag kans!!

 • carina peters

  9 maanden ago

  Ik ben zeer benieuwd naar de werking op mijn huid, maar vooral naar de geur.

 • Tamara

  9 maanden ago

  Heerlijk een oppepper voor mijn huid in deze koude dagen

 • Sandra Raino

  9 maanden ago

  Wat heerlijk 🙂 even wat me-time, ik doe heel graag mee!

 • philip kraaiveld

  9 maanden ago

  Mooie actie! Ik doe mee

 • Pascale

  9 maanden ago

  Hoe fijn even tijd voor mezelf en mijn huid krijgt een flinke oppepper!! Doe heel graag mee aan deze fijne actie!

 • Gea

  9 maanden ago

  Wat een superleuke actie. Ik doe graag mee

 • Trotsema fati

  9 maanden ago

  Nog nooit van gehoord! maar zeer nieuwsgierig geworden, ik heb zeer last van een droge huid voraal in deze loude dagen dus doe graag mee!

 • Lynn Brekelmans

  9 maanden ago

  Lekker!

 • Elle W

  9 maanden ago

  Dit zou ik best wel eens willen proberen, is zo te lezen een aanrader

 • Nele

  9 maanden ago

  lijkt me zalige productjes om even een me-time momentje in te plannen

 • m chen

  9 maanden ago

  Ja mijn huid kan zeer zeker iets extra’s gebruiken vooral in de winter!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Read previous post:
Ik probeerde eens iets anders met My Jewellery

Mijn vierde kind is er al bijna uit en ik ...

Close