Na al die jaren is het eindelijk weer zo ver! Het evenement voor elke vier wielen liefhebber. Ik heb het over de enige echte Monster Jam!!! Op 3 en 4 december wordt het Gelderdrome in Arnhem weer volledig “onveilig” gemaakt door oude bekende en nieuwe monstertrucks.

Wat is Monster Jam dan eigenlijk?

Een leuk uitje voor het gezin, een geweldige show vol prachtige stunts en hele gave wagens. Dat is wat men zich kan voorstellen bij Monster Jam. Maar het is ook een wedstrijd met ultramoderne trucks, die tot het uiterste gedreven worden. Naast de 350 live-events die over de hele wereld plaatsvinden, breidt het merk zich ook steeds verder uit met producten, merchandise en inhoud, waardoor de aandacht en het plezier het hele jaar door levend gehouden wordt. Tijdens onze vakantie in Frankrijk ben ik al veelvuldig de aankondigingen tegen gekomen waardoor ik al enthousiast over het evenement werd. Het is voor elke truck fan een uitje om niet te missen.

Wat kan je zien bij Monster Jam?

Natuurlijk kan je er optimaal genieten van wel hele gave Monster Jam steel titans 2. Met namen als Grave Digger,12-voudig wereldkampioen Max-DTM, El Toro Loco en Megalodon weet je dat er wat bijzonders te zien valt. Alleen daarom al is het de moeite waard om dit uitje in je agenda te noteren. Maar het is meer dan alleen wat vierwielers bekijken. Ze voeren namelijk ook nog eens overweldigende stunts uit en maken onderdeel uit van een kampioenschap. En dat alles op een onverhard parcours! Dat belooft zeker wat!

Monster Jam 2022

Pit party tickets ook mogelijk

Het plezier begint al voor het evenement begint bij de Monster Jam Pit Party. Bekijk de gigantische Monster Jam trucks van héél dichtbij, ontmoet de coureurs en crew, verzamel handtekeningen, maak foto’s, krijg inzicht in hoe deze trucks zijn gebouwd en beleef onvergetelijke activiteiten voor alle leeftijden. Neem je familie en vrienden mee naar de Monster Jam Pit Party, de enige plek waar je ongeëvenaarde toegang krijgt tot deze technische hoogstandjes!

Iedereen houdt vanMonster Jam!

De bezoekers van Monster Jam zijn heel divers: van jong tot oud, van gezinnen metkinderen tot groepen vrienden en van autofans tot sensatiezoekers. Net zo divers zijn decoureurs van de monster trucks. En dat niet alleen, het zijn ook allemaal buitengewoon goedgetrainde mannelijke en vrouwelijke atleten van wereldklasse. Ze hebben niet alleen fysiekekracht en mentaal uithoudingsvermogen, maar beschikken ook over unieke vaardigheden.Ze pushen hun trucks tot het uiterste met backflips, verticale stunts enhet racen metsnelheden tot ver over de 100 kilometer per uur over een ruig parcours. Niet voor niets heeft Monster Jam over de hele wereld fans, die gek zijn op deze enerverende livemotorsportactie

Koop nu je kaartjes 

De kaartjes voor 3 & 4 december zijn nu verkrijgbaar via MonsterJam.nl. De kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf €22, maar er is ook een voordelige 4-Packs verkrijgbaar vanaf €75 Als je naar de Pit Party wilt kan dit voor €10 extra, maar alleen verkrijgbaar in combinatie met een ticket voor het Monster Jam evenement en de beschikbaarheid hiervoor is beperkt.

Monster Jam 2022

Winactie

Wil je mee naar Monster Jam dit jaar? Laat dan weten wie je favoriete Monster Truck is en je maakt gelijk kans. De winnaar ontvangt 4 x Cat 1 tickets voor de show van Monster Jam op ondag 4 december om 13.00 uur met een waarde van € 50,= per ticket. De tickets zijn niet inwisselbaar voor geld, een ander ticket,een ticket geldig in een andere periode of anderszins. De winactie sluit op 8 september. Er wordt willekeurig één winnaar gekozen uit de deelnames van zowel Facebook als Instagram. We nemen contact op met de winnaar via het platform waarop ze hebben deelgenomen. Als de winnaar niet binnen 48 uur reageert, kunnen we een andere winnaar kiezen. Deze promotionele actie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd, beheerd door of geassocieerd met Facebook. Een aankoop is niet noodzakelijk. Meerdere deelnames per persoon zijn niet toegestaan. De actie is geopend voor inwoners van Nederland en België. De actie eindigt op 5 september 2022.