Zoals je al weet zijn er verschillende merken waar ik vaker wat over schrijf en ook gewoon enthousiast kan worden. Aan de ene kant heb je de oh zo bekende merken, die slijm en roze ballen en dergelijke produceren. En ja, daar schrijf ik ook graag over. Maar aan de andere kant heb je de wat minder bekende merken, zoals Tiger Tribe, Crocodile Creek en Mudpuppy. Als je ze eenmaal kent, wil je wel alle producten ervan in huis hebben. Verder lezen is dan ook geheel op eigen risico, want je wil geheid de magnetic fun hebben!

Ze heeft er veel geleerd

Onze tweede dochter gaat volgende week dus voor het eerst naar school. Een behoorlijke mijlpaal waar we allemaal erg naar uit hebben gekeken. Het betekent ook weer een afscheid, namelijk aan het kinderdagverblijf. Daar heeft ze toch een heerlijke tijd doorgebracht en we zijn de dames daar erg dankbaar voor alles wat ze haar hebben geleerd en de liefde en zorg die ze gegeven hebben. Ook ben ik erg blij dat ze mij hebben laten weten, dat ons meisje puzzelen erg leuk vindt. Want thuis liet ze deze allemaal links liggen. Tot voor kort!

Lees ook: Tekenen met how to draw van tiger tribe

Magnetic fun is de ideale puzzel to go

Van Mudpuppy heb ik twee puzzels ontvangen om onze bijna grote meid ervan te overtuigen, dat puzzelen erg leuk kan zijn. Wonderbaarlijk genoeg heeft het ook nog echt effect gehad. Natuurlijk helpt het engelengeduld van en het eindeloos aanbieden van puzzels door haar vader mee. Maar toch denk ik dat Mudpuppy hier ook een bijdrage aan heeft geleverd. De puzzel is namelijk magnetisch. Eigenlijk kan ik beter “zijn” zeggen, want in het boekje zitten er twee stuks. Het zijn geen ingewikkelde of uitgebreide puzzels, want elk bestaat uit 20 puzzelstukjes. Dit maakt het ideaal om mee te nemen, wat ik uiteraard nu gewoon altijd doe. Het is voor de kleuter genoeg lol voor een half uur en voor mama genoeg tijd om een cappuccino te doen. Ook voor in de auto is het echt een geslaagd product. Door de vrij sterke magneet raak je geen puzzelstukjes kwijt als er over een drempel of de bocht in gereden wordt. En als je het een beetje extra uitdagend wil maken, klap je het boekje deels dicht waardoor het voorbeeld niet zichtbaar is. Het is hier, eerlijk waar, een item dat gewoon meegaat in de luier- of handtas en waar altijd om gevraagd wordt. Naast de kleurpotloden.

https://meervanmir.eu/magnetic-fun-puzzelen-met-mudpuppy

Winactie

In het kader van goede dingen mogen gedeeld worden, heb ik twee setjes Mudpuppy Magnetic Fun om weg te geven. Eentje van de stoere dinosaurussen en eentje van prachtige eenhoorns. Wil je zo’n setje winnen? Laat dan weten welke je voorkeur heeft. Meedoen kan tot en met 23 maart en de winnaar maak ik uiteindelijk bekend op Facebook. Succes!