Verhalen van een werkende moeder
TOP
leeftijd 6 tot 10 jaar

“De L.O.L. Surprise Pop is ideaal voor onderweg”

Nog een paar weekjes en dan is het zomervakantie voor iedereen! Overal om me heen hoor ik ouders al druk de vakantieplannen bespreken. De bestemmingen liggen nogal uiteen, want de een gaat vliegen en de ander gaat met de auto. Wij zelf hebben onze ver-weg-vakantie al achter de rug. Deze zomer spenderen wij verder aan de interne verhuizing van de dames en het huis gereed maken op de komst van de kleine.

Zoals je weet zijn wij naar Italië afgereisd een paar weken geleden. De afstand bedroeg zo’n 1.200 kilometer, dus best een lange zit in de auto. Eerlijk gezegd zag ik behoorlijk tegen de autoreis op, want helemaal voor de kinderen is het lang in een stoel moeten zitten. Ik had ze natuurlijk stoned van de Fruitella achterin de auto kunnen zetten. Een vriendinnetje van mij opperde om gewoon veel kleine cadeautjes onderweg te geven. Als ik dan het snoepgoed zou combineren met het kleine presentje kwam ik uit op een surprise ei. Op zich sprak dat idee me wel aan, maar ik vond wel dat het verrassingselement snel voorbij zou zijn en de chocolade in de nieuwe auto leek me nou niet zo’n goed plan. Maar wist je dat er surprise eieren zijn, die wat langer plezier geven dan de kleine chocolade variant? Het heet L.O.L. Surprise Pop

De L.O.L. Surprise Pop

Eerder dit jaar kwam MGA Entertainment met een uniek nieuw stuk speelgoed, namelijk de L.O.L. Surprise Pop. Op het eerste gezicht lijkt het gewoon een bal. Deze is echter wel heel speciaal, want je kan het papiertje ervan af halen. En niet één keer, maar door 7 lagen moet je heen om bij de kern te kunnen komen. Elke laag, dat je eraf gepeuterd hebt, bevat een onderdeel of kenmerk wat weer te maken heeft met de verrassing in de bal zelf. Want daar vind je een echt L.O.L. popje! Er zijn verschillende modellen, dus het is echt een verrassing welke je gaat aantreffen. Alle popjes hebben een drinkflesje, schoentjes en een outfit om aan en uit te trekken. En wat nog leuker is, is dat ze stuk voor stuk een unieke reactie geven als ze in contact komen met water. Het is gewoon een verrassing op verrassing!

Inmiddels zijn er vele variaties op de L.O.L. Surprise Pop gekomen.

Tip voor onderweg

Misschien is het een leuk idee om een L.O.L. Surprise Pop op reis mee te nemen. Je zou dan bijvoorbeeld kunnen zeggen dat elk half een nieuw laagje weg gepeuterd mag worden. Dan zijn er als snel bijna vier uur voorbij voordat ze bij het speelpopje zijn. En dan begint het spelen pas echt!

Ken je de L.O.L. koffer ook al?

Facebook Comments

«

»

21 COMMENTS
 • Anna

  3 jaar ago

  Gaaf!! Ik doe graag mee ☺️
  Facebook: An Na

 • Fleur

  3 jaar ago

  Mijn meiden vragen er al tijd om, maar helaas overal uitverkocht. Ik doe dus graag mee

 • Tamar

  3 jaar ago

  Leuk! Ideaal achterbankcadeau voor de reis naar Zuid Frankrijk!

 • sylvia

  3 jaar ago

  Leuke actie weer! lijkt me ideaal voor onderweg met 3 meiden! dus zal er wel twee bij moeten kopen denk ik haha

 • Jolanda

  3 jaar ago

  Wat ontzettend leuk, echt iets voor m’n dochter!!! ❤️

 • Betti

  3 jaar ago

  Doe graag mee voor mijn oudste. Dan word in de auto zitten een stuk leuker voor ons allemaal

 • Marian Zw

  3 jaar ago

  Wat ontzettend leuk, ik doe graag mee voor mijn meisje. Ik vind het een leuk idee dat er steeds een nieuw laagje komt, alsof ik teurg ben ik mn kindertijd met een toverbal

 • Marguerita

  3 jaar ago

  Superleuk, mijn meiden sparen ze 🙂

 • Marian B

  3 jaar ago

  Top voor mijn nichtje! ze is dol op verrassingen (zeker deze) en autorijden duurt altijd te lang. Hopelijk wordt de rit naar het zuiden zo wat gezellig voor mijn zus en zwager 😉

 • melissa

  3 jaar ago

  Die zien er toch leuk uit zeg. Idd superleuk idee voor een lange rit! is al ingepakt op zich; echt heel leuk. leuk idee ook als cadeautje voor een kinderfeestje!

 • Iris

  3 jaar ago

  Lijkt me heel leuk voor onze kleine meid

 • Sharon de Ridder

  3 jaar ago

  Dit is inderdaad leuk voor op de achterbank! Een klein kamertje mét een popje; superschattig! Ik maak dan ook graag kans voor mijn dochter 🙂

 • m chen

  3 jaar ago

  Wat zijn ze schattig weet al wie ik ermee blij kan maken, ik doe mee!

 • Claudia Diependaal

  3 jaar ago

  Wauw wat leuk. Al n vlogen over gezien over het uitpakken lijkt me heel erg leuk. Ik doe mee.

  • Claudia Diependaal

   3 jaar ago

   Vlog stom woordenboek

 • Marcia Kan

  3 jaar ago

  Volgens mij DE rage van dit moment, althans als ik mijn dochters moet geloven! Met een vakantie naar Oostenrijk in het vooruitzicht, lijkt dit popje me het perfecte tijdverdrijf. Ik ben helemaal enthousiast geworden na uw blog!

 • Bodil

  3 jaar ago

  Ontzettend leuk zeg! Dat houdt ze inderdaad wel bezig op de achterbank! (En op vakantie zelf, de terugreis en weer thuis, gok ik 😉 )
  Ik doe graag mee (zonder Facebook)!

 • Liesbeth

  3 jaar ago

  Superleuk voor mijn lieve nichtjes! Ik doe graag mee!

 • Oma Will

  3 jaar ago

  Wat grappig deze L.O.L. Surprise Pop.
  Leuk voor mijn kleindochter , kan ze meenemen op vakantie en in de auto afpellen.
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: De L.O.L. Surprise Biggie Pets is één en al verrassing - MeerVanMir on juni 24, 2017
 • Pingback: De inhoud van de L.O.L. Surprise Bigger Surprise - MeerVanMir on juni 24, 2017
 • Instagram
  • Geen protest op de Dam, want ik vind dat weer te ver gaan ten opzichte van alles wat we de afgelopen weken hebben doorgemaakt en richting de zorgverleners. Maar aandacht voor de strijd tegen racisme kan natuurlijk altijd. Op een stille manier in dit geval. #blackouttuesday #blacklivesmatter
  • Die voetjes 😍
  • Borstvoeding! Het blijft iets bijzonders. Ik wil het weer minimaal een half jaar geven. Zo mooi dat dat kan. #normalizebreastfeeding #borstvoeding #moedermelk #vloeibaargoud #mamaslagroom #metmijntietinjefeed
  • Zusterliefde 😍
  • Mijn rijkdom 😍
  • Dit zijn mijn oudste boefjes. Vanavond komt er een artikel online over hun bekentenissen 😂
  • Even een selfie in het zonnetje, want dat doe ik niet zo vaak. Ik maak liever foto’s van anderen. Vooral omdat ik bijna nooit een foto van mezelf echt leuk vind. @rvgpr vroeg mij wat over mijzelf te vertellen na hun eerste online paneldag met producten van @karchernl @zoedt_nl @dutchdeluxes @asmodeenl en Cobi. Ik vond het wel een leuk idee. Leren jullie ook gelijk wat meer over mij.
.
Ik ben dus Miriam en mama van vier heerlijke meiden. In het dagelijkse leven werk ik als juriste en blog ik op meervanmir.eu. Samen met manlief woon ik in de omgeving van Den Haag. Ik ben dol op gezelligheid met mijn familie en vriendinnen. Op mijn site vertel ik over alles wat ik als moeder van 4 tegenkom qua opvoeding en producten. Ik voer een Jan Steen huishouden, dus je zal geen picture perfect aantreffen. Wel gewoon eerlijkheid. Ik heb toch geen tijd voor Photoshop en filtertjes? Dus als je een kijkje in mijn hectische leventje wil, weet je waar je zijn moet.
.
Nu ben ik ook nieuwsgierig naar jullie leven, dus...
  • She’s rockin’ it 😂

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Energie is een onderdeel van het milieu én je portemonnee!

  Ik zit op de bank, vermoeid van de hitte. De ...

  Sluiten