Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films / Series, Reviews, Winacties

“Hustlers: als mannen een nieuwe inkomstenbron worden”

Ik ben helemaal in voor vrouwen power en al helemaal als de mannen er dan de dupe van zijn ;-). Niet in het echt natuurlijk, maar in de filmwereld. Ik kan echt er van genieten als het andere geslacht even goed in de zeik gezet wordt door het vrouwelijk schoon. Erg he? Maar dan moet het natuurlijk wel met een vorm van humor zijn. Het afgelopen jaar zijn er een paar van dit soort films uitgekomen in de bioscoop, dus ik kon mijn lol op. Eentje daarvan is Hustlers met onder ander Jennifer Lopez en Julia Stiles. Misschien heb je de trailer voorbij zien komen?

Het verhaal

De getalenteerde strippers Ramona (Jennifer Lopez) en Destiny (Constance Wu) zien hun inkomsten zo sterk verminderen na de beurscrash van 2008 dat ze besluiten om de rollen om te draaien. Door hun voormalige Wall Street klanten op te lichten leiden ze al snel een luxueus en decadent leventje. Maar wanneer hebzucht de overhand krijgt, wordt hun vriendschap bedreigd en komt ook de sterke arm der wet om de hoek kijken…. Hustlers is geïnspireerd door een waargebeurd verhaal. Het werd voor het eerst gepubliceerd in het New York Magazine door Jessica Pressler ’The Hustlers at Scores’.

Constance Wu and Jennifer Lopez star in HUSTLERS

De moeite waard?

Als je een hoogstaand stukje film wil zien, dan is Hustlers niet aan je besteed. Ben je op zoek naar een avondje vermaak met enthousiast acteerwerk van een leuke cast, dan is het een aanrader. Want dat is wat nou echt leuk is aan de film. Het plot is, zoals wel ook enigszins te verwachten valt, voorspelbaar voor de gemiddelde filmliefhebber. Maar dat hoeft de pret niet te drukken hoor! En een strippende J-Lo is voor de man ook niet onaardig om naar te kijken, dus voor zowel hem als haar een heerlijk avondje bankhangen en beeldbuis kijken.

Constance Wu and Jennifer Lopez star in HUSTLERS

Winactie

Ben je nieuwsgierig geworden naar Hustlers? Doe dan mee met de winactie en maak kans op één van de twee dvd’s. Je hoeft alleen maar een reactie achter te laten. Meedoen kan tot en met 5 februari. Succes!

Facebook Comments

«

»

21 COMMENTS
 • Anna Wienen

  3 weken ago

  Lijkt me een leuke film!

 • Laura K

  3 weken ago

  Lijkt me een hele leuke film, ik doe graag mee! =D

 • Marianne van den Hoek

  3 weken ago

  Heerlijke film die ik graag wil zien!

 • cindy

  3 weken ago

  Leuke actie, ik loot graag mee.

 • Anna de Boer

  3 weken ago

  Lijkt mij een heerlijke ontspannende film om te kijken onder mijn dekentje op de bank als de kinderen eindelijk slapen
  Thee en chocola erbij Heerlijk!

 • Diny Frijters

  3 weken ago

  Ik ben heel benieuwd naar deze film en doe graag mee!

 • Jan

  3 weken ago

  Graag maak ik kans op deze fantastische film.

 • Suus

  3 weken ago

  Ik ben heel benieuwd naar deze film en loot graag mee.

 • Marloes

  3 weken ago

  Leuke actie! Veel topactrices in deze film…

 • Nelly

  3 weken ago

  Ik loot graag mee.

 • Nele

  3 weken ago

  Ik doe graag mee voor deze film.

 • Iris

  3 weken ago

  Heerlijk. Ik doe mee!

 • Renilda

  3 weken ago

  Wat leuk.Ik loot graag mee.

 • m chen

  3 weken ago

  Ben nieuwsgierig geworden naar Hustlers, lijkt mij een leuke film! Ik doe mee.

 • Nadine

  3 weken ago

  Leuk!! Ik wil graag winnen! Ik hou van zulke films!

 • Suleika

  3 weken ago

  Lijkt mij een leuke film! Lekker op de bank met de dvd in de speler. Avondje genieten!

 • Geer Veldhuijs

  3 weken ago

  Ik denk dat mijn vrouw het wel leuk vind wanneer het mannelijk geslacht eens goed in de zeik gezet wordt! Dus ik maak haar zeker blij met deze dvd, en stiekem mijzelf ook wel 😉

 • marij brand

  3 weken ago

  gezellig met vriendin een avondje bios 🙂

 • Linda Smeets

  3 weken ago

  Ohhh ja ik ben nieuwsgierig geworden naar deze film en doe dan ook graag mee. Leuk om te kijken tijdens de 2-wekelijkse vriendinnenavondje!

 • Eliatha Buurmans

  3 weken ago

  Hmm lekker wegdromen op de bank in de armen van mijn vriend

 • Esther

  1 week ago

  Ben benieuwd, J-Lo blijft toch prachtig, het lijkt of ze niet ouder wordt. Jaloersmakend 🙂

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Update: Wat goede berichten en wat minder fijn nieuws

Het was alweer even geleden, dat ik een update heb ...

Sluiten