TOP
Kleding en accessoires

“Mijn kinderen kozen deze outfits voor Halloween”

We gaan er dit jaar voor het eerst aan geloven. We doen gewoon mee aan het feestje genaamd Halloween! Niet dat ik het hele huis ga versieren, hoor! Dat laat ik over aan de mensen uit de straat. Er zijn enkele woningen, die tot een waar spookhuis worden omgetoverd. De mensen uit de wijk zijn namelijk echte Halloween fanaten. Er is een bloedbal waar men volledig in kostuum naartoe gaat. Nu ga ik dit jaar wel een drankje mee doen, maar verkleden doe ik niet. Dat laat ik aan mijn draakjes over, want zij gaan met hun papa op pad, langs de deuren om snoepjes op te halen. Deze mama zal dan de lekkernij bij de deur uitdelen. We hebben welgeteld 180 snoepjes in huis gehaald, want volgens de buren zou je dan net aan genoeg kunnen hebben. Ik ben vooral nu erg benieuwd hoe de kinderen verkleed zullen verschijnen. Mijn meiden hebben hun kostuum al uitgekozen en klaar liggen.

Mijn kleine heksje

Mijn oudste is volledig in het thema Halloween gebleven en heeft gekozen voor een heksenoutfit. Bij carnavalskleding kon ze kiezen uit verschillende heksenkostuums. Uiteraard viel haar oog op degene met het bijpassende hoedje en de felgekleurde tule rokje. Ze heeft het gelijk ook al aan geprobeerd en was zo blij ermee dat ze haar outfit gelijk aan de buren ging showen. De buurvrouw vond haar prachtig en had nog een geweldige tip om het heksenhoedje overeind te houden: stop er papier in! Dat onthouden we voor deze Halloween.

Mijn eigen superheld

Mijn kleuter is echt totaal anders dan haar zus. Ik liet haar alle jurken opties zien en overal werd volmondig “nee” op gezegd. Mijn kleine meid heeft al echt haar eigen mening. Ik vroeg haar wat ze dan zelf in gedachten had en daar hoefde ze niet lang over na te denken. Mevrouw wilde dolgraag als Spiderman verkleed langs de deuren gaan. Er staat natuurlijk op de website dat het voor jongens is, maar wij ruimdenkende mensen weten dat meisjes het net zo goed kunnen dragen. En ja, het is niet typisch Halloween, maar als zij er blij mee is dan mag ze dat gewoon dragen tijdens de Trick or Treat. Ook al is ie nog een beetje groot 😉

Mijn heerlijke hapje

Voor onze jongste heb ik een pompoenkomstuum uitgekozen bij Carnavalskleding.nl. Gewoon, omdat ik dacht dat het heel schattig zou staan. En zeg nou zelf, dat is toch ook zo? Ze was even verbaasd toen ze zichzelf zag, maar al snel kreeg ik de grootste glimlach. Ik ben zo dol op mijn schattige pompoentje.

Winactie

Is jouw kind dol op verkleden? Of ben je zelf aan een nieuw kostuum toe? Laat mij dan weten als hoe of wat je verkleed zou gaan en maak kans op een stoptegoed van €30 bij Carnavalskleding.nl. Meedoen kan tot en 2 november. Succes!

«

»

22 COMMENTS
 • Marjo

  10 maanden ago

  Sarah verkleed zich het liefst elke dag alleen worden haar verkleedkleding te klein dus een mooie prinsessenjurk zou ik voor haar willen uitzoeken

 • Iris Steenbekkers

  10 maanden ago

  Geweldig !!!! Wat lijkt de jongste op de middelste . Zo leuk om te zien .
  Hele leuke outfits !

 • elisabeth maria martina

  10 maanden ago

  mijn kleinzoon gaat vast voor dit te gekke exemplaar
  https://www.carnavalskleding.nl/kleine-dracula/

 • Jessica

  10 maanden ago

  Voor mij geen Halloween. Maar Sint daarin tegen. Ik speel elk jaar Piet voor het goede doel. Paar dagen een boel kindertjes blij maken. Ik heb dit jaar een nieuw pak gekocht. Een meisjes pak. Nu wil ik daar graag een nieuwe pruik bij. Ben even op de site zitten neuzen en zag wel wat leuks.

 • Nele

  10 maanden ago

  voor het volgende carnavalfeestje kunnen de kids nog outfits gebruiken, vooral een prinsessenpakje zal op het lijstje staan

 • Anna wienen

  10 maanden ago

  Mijn dochter vind verkleden helemaal geweldig!! Ze zou graag als heks verkleed willen gaan

 • Marian zw

  10 maanden ago

  Mijn zoon zou spiderman ook echt te gek vinden en mijn dochter wil graag een glimmende heksenjurk. Goede tip trouwen om papier in het hoedje te stoppen 🙂

 • Natasja keuter

  10 maanden ago

  We hebben allemaal in t gezin al kleding om te verkleden.. alleen de jongste in ons gezin niet, baby Louise v 6 maandjes oud.. Heb super lieve baby kostuums gezien op de site.. dan Zou ik kiezen voor een prinsesje, konijntje of unicorn!!!
  Zou leuk zijn met carnaval op mn werk bij de dementerende ouderen en zieke jongeren.. dan is een gekostumeerde baby zeker de vrolijkheid vd dag

 • Natasja

  10 maanden ago

  Oh wat hebben je kinderen leuke dingen uitgezocht! Hier zou de oudste dochter wel de vampierenjurk willen. Zoon een skelettenpak of haaien onesie en jongste dochter fee of prinsessenjurk. Wat veel keuze!

 • Diny Gijsberts

  10 maanden ago

  Wow wat een genereuze prijs stellen jullie beschikbaar zeg ik doe héél graag mee voor mijzelf en dan koos ik een verhullend kostuum om mijn collega’s op mijn werk stuipen op het lijf jagen te hihihi ,zij mogen dan raden wíe ik ben, hoewel ze kennen mij vrij aardig !

 • Oma Will

  10 maanden ago

  Wat een leuke verkleedkleren zijn er te koop bij Carnavalskleding.nl. Heb even gekeken.
  Het Heksjeskostuum vind ik de allerleukste, maar het kleine pompoenpakje is allerschattigst.
  Als ik win, mag mijn jongste kleindochter zelf iets uitzoeken. Ik denk dat zij heel iets anders kiest.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 • Jolijn kools

  10 maanden ago

  Oh woooww wat een gave actie zeg !!! Ik waag dolgraag een kansje mee want mijn dochters hebben al heel wat leuks gezien !! Mijn jongste dochter vond deze echt GE-WEL-DIG https://www.carnavalskleding.nl/rood-duivel-jurkje-meisjes/ en mijn oudste dochter vind deze echt HE-LE-MAAL gaaf https://www.carnavalskleding.nl/zombie-chirurg-kostuum-kind/ !!!! Maar de keus zou zomaar kunnen veranderen want er staan echt heel veel gave op zeg !!! We liken en volgen je op facebook (jolijn koolske) en instagram (jolijnjolijn18)

 • Marian B

  10 maanden ago

  Ze zien er allemaal leuk uit! Mijn zoontje lijkt een dinopak of een skelettenkostuum erg leuk. Het proberen waard!

 • Els Black

  10 maanden ago

  Mijn jongens zijn beide wel toe aan nieuwe verkleedkleren, ze groeien te hard. Ze gaan allebei voor een superheld denk ik

 • Lynn Mahieu

  10 maanden ago

  Voor Halloween zal dit te laat komen vrees ik maar een mooie prinsessenjurk zal zeker gesmaakt worden bij mijn dochtertje!

 • Erika Panjer

  10 maanden ago

  Allereerst wat een prachtige pakjes hebben je kids aan.
  Onze meisje zit nog in de fase heel vaak schone kleren aan maar zo leuk dat er ook pakjes zijn voor de kleinsten dus zou ons meisje een schattig pakje of jurkje uitzoeken

 • Iris Bakker

  9 maanden ago

  Ooooh, je pompoenen mijn dochter vraagt al eeuwen om een prinsessenjurk, dus ik doe graag mee

 • Goele H

  9 maanden ago

  Mijn dochtertje houdt van verkleden, maar liefst iets waarbij je duidelijk het gezicht nog ziet. Een pompoenkostuum zou ze wel geweldig vinden, of als heks. En anders een leuke prinsessen jurk!

 • Marcia Kan

  9 maanden ago

  Wat zien ze mooi! Dochter Elisa (11) gaat met Carnaval voor het eerst met haar vriendinnen de hort op (lees rondjes hossen in de lokale sporthal). Daar hoort natuurlijk een stoere outfit bij. Ze wil niet meer persé iets voorstellen, maar vooral met leuke accessoires de blits gaan maken. Aan het assortiment te zien gaat dat zeker goed komen!

 • Michelle de Kroon

  9 maanden ago

  Wat zien ze er leuk uit!! Vooral je jongste is echt een schatje!!! Helaas hier in de buurt vrij weinig mee gekregen van verkleedde kinderen. De spooktocht was ook ergens anders maar ik hoopte toch wat te zien! Wij hadden vandaag opa’s verjaardag dus dit jaar helaas niks voor ons. Maar…… Een leuke outfit vind ik de mummy!!! Aangezien we vanaf nu voor carnaval aan het kijken zijn en ik mijn mannetje toch liever in iets schattige zie duim ik voor een leuke aap jumpsuit!

 • Kelly

  9 maanden ago

  Mijn dochter verkleedde zich als miniheksje… ze vond het jammer dat ik gewoon als mezelf ging, haha. Zou misschien wel leuk zijn als we de volgende keer gewoon alle twee in hetzelfde verkleed gaan!

 • Linda Smeets

  9 maanden ago

  Ahhh wat zien ze er leuk uit! En dat pompoenpakje!
  Onze dochter is dol op verkleden met vriendinnetjes tijdens een middagje spelen en met Carnaval. Ik doe dan ook graag mee en zou dan voor haar het kleine politie agente uitkiezen.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Read previous post:
Lieke bakt: een lekkere Sticky Toffee Cake

De uitzendingen van de nieuwe Masterchef Australië zijn een aantal ...

Close