We gaan er dit jaar voor het eerst aan geloven. We doen gewoon mee aan het feestje genaamd Halloween! Niet dat ik het hele huis ga versieren, hoor! Dat laat ik over aan de mensen uit de straat. Er zijn enkele woningen, die tot een waar spookhuis worden omgetoverd. De mensen uit de wijk zijn namelijk echte Halloween fanaten. Er is een bloedbal waar men volledig in kostuum naartoe gaat. Nu ga ik dit jaar wel een drankje mee doen, maar verkleden doe ik niet. Dat laat ik aan mijn draakjes over, want zij gaan met hun papa op pad, langs de deuren om snoepjes op te halen. Deze mama zal dan de lekkernij bij de deur uitdelen. We hebben welgeteld 180 snoepjes in huis gehaald, want volgens de buren zou je dan net aan genoeg kunnen hebben. Ik ben vooral nu erg benieuwd hoe de kinderen verkleed zullen verschijnen. Mijn meiden hebben hun kostuum al uitgekozen en klaar liggen.

Mijn kleine heksje

Mijn oudste is volledig in het thema Halloween gebleven en heeft gekozen voor een heksenoutfit. Bij carnavalskleding kon ze kiezen uit verschillende heksenkostuums. Uiteraard viel haar oog op degene met het bijpassende hoedje en de felgekleurde tule rokje. Ze heeft het gelijk ook al aan geprobeerd en was zo blij ermee dat ze haar outfit gelijk aan de buren ging showen. De buurvrouw vond haar prachtig en had nog een geweldige tip om het heksenhoedje overeind te houden: stop er papier in! Dat onthouden we voor deze Halloween.

Mijn eigen superheld

Mijn kleuter is echt totaal anders dan haar zus. Ik liet haar alle jurken opties zien en overal werd volmondig “nee” op gezegd. Mijn kleine meid heeft al echt haar eigen mening. Ik vroeg haar wat ze dan zelf in gedachten had en daar hoefde ze niet lang over na te denken. Mevrouw wilde dolgraag als Spiderman verkleed langs de deuren gaan. Er staat natuurlijk op de website dat het voor jongens is, maar wij ruimdenkende mensen weten dat meisjes het net zo goed kunnen dragen. En ja, het is niet typisch Halloween, maar als zij er blij mee is dan mag ze dat gewoon dragen tijdens de Trick or Treat. Ook al is ie nog een beetje groot 😉

Mijn heerlijke hapje

Voor onze jongste heb ik een pompoenkomstuum uitgekozen bij Carnavalskleding.nl. Gewoon, omdat ik dacht dat het heel schattig zou staan. En zeg nou zelf, dat is toch ook zo? Ze was even verbaasd toen ze zichzelf zag, maar al snel kreeg ik de grootste glimlach. Ik ben zo dol op mijn schattige pompoentje.

Winactie

Is jouw kind dol op verkleden? Of ben je zelf aan een nieuw kostuum toe? Laat mij dan weten als hoe of wat je verkleed zou gaan en maak kans op een stoptegoed van €30 bij Carnavalskleding.nl. Meedoen kan tot en 2 november. Succes!