Echte vriendschappen moet je koesteren. Niets is fijner dan een handjevol vrienden waarbij je je veilig voelt en die je zelfvertrouwen een flinke boost kunnen geven. En natuurlijk in het bijzonder je beste vriendin. Iemand op wie jij kunt bouwen en idem dito. En deze lieve vriendin mag je best af en toe wat extra in het zonnetje zetten, of ze nu jarig is of niet. Geef haar wat extra liefde met deze vier bijzondere cadeaus die haar zeker zullen doen glimlachen. 

#1 Een gepersonaliseerde mok of beker

Of je beste vriendin nu een koffieverslaafde of theeliefhebber is, een aangepaste mok of beker is een praktisch en leuk cadeau om te krijgen. Je kunt een ontwerp kiezen dat de persoonlijkheid van je beste vriendin weerspiegelt of er een lieve boodschap in verwerken om te laten zien hoeveel je om haar geeft. Je kunt een cadeaukaart kopen en deze in de mok verstoppen. Zo kan ze zelf haar favoriete thee uitzoeken of bergen aan chocola. Wel om te delen natuurlijk!

#2 Een ontspanningspakket 

Soms wil je net wat meer geven dan die ene stevige knuffel of wat goedbedoelde adviezen. Help je bestie te decomprimeren met een ontspanningspakket gevuld met rustgevende geuren en gezellige spulletjes. Neem er artikelen in op als aromatherapie kaarsen, lavendelbad bommetjes en een zacht wollen dekentje. En vergeet natuurlijk de warme sokken niet. Gewoon een heerlijk pakket om even uit te checken en te genieten van knusse avondjes op de bank. 

#3 Een uniek sieraad

Laat je beste vriendin zien hoeveel ze voor je betekent met een sieraad dat jullie vriendschap viert. Een op maat gemaakte ketting of armband zal zeker nog jaren gekoesterd worden. Je kunt ook een sieraad laten ontwerpen wat centraal staat binnen jullie fijne vriendschap. Het hoeft natuurlijk niet veel geld te kosten, ook een mooi sieraad met haar favoriete kralen is prachtig om te krijgen. De boodschap is het meest belangrijk en dat is dat je haar waardeert, als beste vriendin! Je kunt haar ook één van de vele digitale cadeaukaarten geven, zodat ze zelf wat moois uit kan zoeken. 

#4 Een doos vol: zoetigheid!

We blijven vrouwen en we blijven dus ook van zoetigheid houden! Ook al is het misschien niet het meest gezonde cadeau, het is wel iets waar je je beste vriendin vast en zeker blij mee zal maken. Haar favoriete chocola, de heerlijkste snoepjes en als kers op de kaart een flesje wijn om deze zoete avond af te sluiten. We mogen onszelf én onze beste vriendin af en toe best wel even verwennen. Balance is the key!