Ik was al een tijdje op zoek naar een goede rugzak om mee te nemen op dagtripjes en over een maand ga ik 5 weken eilandhoppen in de Filipijnen. Ondanks dat ik geen fan ben van rugtassen heb ik uiteraard een tas nodig waar ik mijn dagspullen in kan doen. Maar heel eerlijk, ik vind rugtassen gewoon niet mooi. Totdat ik Gaston Luga mocht ontdekken.

De Gaston Luga Biten

De Gaston luga Biten is een rugzak waar de stof boterzacht van is en een luxe uitstraling heeft. Dit heeft mij absoluut verrast! De mooie (vegan) leren accenten zijn goed afgewerkt en de tas voelt stevig genoeg voor al je spullen. Het heeft een inhoud van 17,5L waardoor je dus voldoende in kan pakken voor 2 dagen citytrippen en in mijn geval ook nog voldoende ruimte voor de spullen van mijn 4 jarig mannetje. Je kan je voorstellen dat als je op reis gaat naar een tropisch land, de twee handige open zijvakken die de Biten heeft erg van pas komen voor je waterflesjes. De binnenkant is ook ruimer dan ik in eerste instantie had gedacht, maar ach! Ik moet de eerste nog tegengekomen die klaagt over teveel ruimte in een tas 😉

Lees ook: op reis met de juiste documenten

Geschikt voor apparatuur

De tas  ook wel a.k.a. backpack of rugtas,  heeft een apart gevoerd vak voor bijvoorbeeld een tablet en dit is extra omdat er ook nog een aparte extra dik gevoerde ingang is voor mijn laptop van 15” met een cover. Naast handig voelt het ook veilig omdat het niet zo makkelijk is om erbij te komen voor zakkenrollers. Helaas omdat de tas ook zakelijk goed te gebruiken is met de aparte laptop ingang, paspoortvakje en twee makkelijke openingen voor flesjes drinken, heeft mijn man mijn stoere olijfkleurige tas ingepikt. Maar dat vind ik stiekem niet zo erg want mijn oog is inmiddels gevallen op de grijze variant. Nu maar wachten op de Black Friday sale bij Gaston Luga zodat ik er nog een kan aanschaffen.

Geschreven door Sharon