TOP
Kleding en accessoires

“Weer zo’n super tas van Gaston Luga”

Ik was al een tijdje op zoek naar een goede rugzak om mee te nemen op dagtripjes en over een maand ga ik 5 weken eilandhoppen in de Filipijnen. Ondanks dat ik geen fan ben van rugtassen heb ik uiteraard een tas nodig waar ik mijn dagspullen in kan doen. Maar heel eerlijk, ik vind rugtassen gewoon niet mooi. Totdat ik Gaston Luga mocht ontdekken.

De Gaston Luga Biten

De Gaston luga Biten is een rugzak waar de stof boterzacht van is en een luxe uitstraling heeft. Dit heeft mij absoluut verrast! De mooie (vegan) leren accenten zijn goed afgewerkt en de tas voelt stevig genoeg voor al je spullen. Het heeft een inhoud van 17,5L waardoor je dus voldoende in kan pakken voor 2 dagen citytrippen en in mijn geval ook nog voldoende ruimte voor de spullen van mijn 4 jarig mannetje. Je kan je voorstellen dat als je op reis gaat naar een tropisch land, de twee handige open zijvakken die de Biten heeft erg van pas komen voor je waterflesjes. De binnenkant is ook ruimer dan ik in eerste instantie had gedacht, maar ach! Ik moet de eerste nog tegengekomen die klaagt over teveel ruimte in een tas 😉

Geschikt voor apparatuur

De tas  ook wel a.k.a. backpack of rugtas,  heeft een apart gevoerd vak voor bijvoorbeeld een tablet en dit is extra omdat er ook nog een aparte extra dik gevoerde ingang is voor mijn laptop van 15” met een cover. Naast handig voelt het ook veilig omdat het niet zo makkelijk is om erbij te komen voor zakkenrollers. Helaas omdat de tas ook zakelijk goed te gebruiken is met de aparte laptop ingang, paspoortvakje en twee makkelijke openingen voor flesjes drinken, heeft mijn man mijn stoere olijfkleurige tas ingepikt. Maar dat vind ik stiekem niet zo erg want mijn oog is inmiddels gevallen op de grijze variant. Nu maar wachten op de Black Friday sale bij Gaston Luga zodat ik er nog een kan aanschaffen.

Geschreven door Sharon

«

»

1 COMMENT
  • Oma Will

    8 maanden ago

    Prachtige rugtas en ziet er SUPER mooi uit.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Read previous post:
Lieke bakt: Sinterklaasmuffins voor pakjesavond

Heerlijk, deze tijd van het jaar! Ik hou echt van ...

Close