Je hebt watertafels en je hebt de watertafels van Little Tikes

We blijven nog even volop in de zomermodus hoor. Ik kan zo van dit weer genieten en alles wat het met zich mee brengt. Het urenlang buiten zitten, de kinderen buiten spelend en ‘s-avonds samen van het avondeten genieten terwijl de zon langzaam onder gaat. Het klinkt bijna als een sprookje toch? In mijn omgeving heeft ook bijna iedereen het zwembad opgezet en hebben de kinderen volop waterpret. Toch is dat helaas niet voor iedereen weggelegd. Het kopen van een zwembad is niet het grootste probleem. Die dingen kosten tegenwoordig geen drol meer en zijn zelfs verkrijgbaar voor een prikkie bij de Action. Het probleem zit in de ruimte. Niet iedereen heeft een tuin of een balkon dat groot genoeg is om een zwembad op kwijt te kunnen. Daarnaast vind ik het zelf ook niet altijd ideaal om zo’n opgeblazen ding in mijn tuin te hebben. De eerste dag is het leuk, maar de dagen erna raakt het haar charme kwijt, lijkt het water steeds goorder te worden en het is een ware ramp als je het weer moet schoonmaken en opruimen. Geef mij dan maar gewoon een leuke watertafel.

Watertafels

Het fenomeen watertafel leerde ik pas kennen toen mijn oudste net geboren was. Mijn moeder vertelde dat zij die van mijn tante had gekregen en dat diens kleinkinderen er groot fan van waren geweest. Toen de eerste goede zonnestralen doorbraken racete ik dus ook naar mijn ouders om deze pret met mijn dochter te mogen aanschouwen. Nou, er was dus echt geen hol aan. Het ding lag op de grond, was lastig in elkaar te zetten, lekte aan alle kanten en was gewoon niet leuk om mee te spelen. Watertafels waren dus niet aan mij besteed. Maar ik wist toen ook nog niet dat ik gewoonweg nog niet de juiste was tegengekomen.

De Fountain Factory

Als mijn moeder nou vijf jaar geleden één van de watertafels van Little Tikes had gekregen, was mijn eerste indruk waarschijnlijk totaal anders geweest. Die van Little Tikes zijn namelijk wel heel erg leuk. In het bijzonder de Fountain Factory Watertafel. Welk kind houdt nou niet van eindeloos kraantjes open en dicht draaien? Bovendien is het ook erg leuk om uit te vinden wat het effect is van elke buis en kraan en hoe ze in elkaar overlopen. Even weer wat water omhoog pompen en je kan weer opnieuw gaan ontdekken. Voor ouders is de watertafel ook een succes. Het neemt niet teveel ruimte in beslag en is makkelijk schoon te maken. Daarnaast is het makkelijker opgezet dan een zwembad en heb je er minder water nodig voordat je kind er lol mee kan hebben. Ideaal dus voor de incidentele warme dagen en gegarandeerd veel waterpret.

Tip: mocht je een zwembad hebben, zet dan de watertafel daar in op. De kinderen kunnen zo helemaal los gaan met al het water. Een overstrominkje is dan zo erg nog niet.

De Little Tikes Fountain Factory Watertafel is onder andere hier verkrijgbaar.

Lees ook over de Dual Twister van Little Tikes

36 thoughts on “Je hebt watertafels en je hebt de watertafels van Little Tikes

 • Supergaaf, wij hebben al een zandtafel maar elke keer als ze met water spelen wordt dat een moddertafel…. Zo een losse gave watertafel erbij zou een hoop minder modder en veel plezier geven bij de kids!

 • janelle van dijk says:

  lijkt me super leuk voor de kids.
  pas zelf van een oude pallet een “watermuur” gemaakt met wat buisjes/bakjes en slangetjes eraan en dat was dikke pret alleen loopt het water meteen op de grond en dat is minder.
  een watertafel zou echt ideaal zijn!

 • Hille Morel says:

  Ik zou deze super graag willen winnen voor mijn zoon. Mijn man wil het eigenlijk niet in de tuin hebben omdat we ook al een zwembadje vaak kunnen opzetten maar ik denk dat hij dit veel leuker gaat vinden.

 • wow, dat is een supergave watertafel zeg! Ik doe graag mee voor onze Kelvin, hij speelt graag met water buiten, gebruikt daarbij mama’s oude keukentje met potjes en pannetjes maar deze hebben na 35 jaar echt hun beste tijd gehad Hij wordt in augustus 2, zou leuk zijn om hem deze voor zijn verjaardag te kunnen geven

 • Lynn Mahieu says:

  Ik heb enkele weken nog gezegd dat een watertafel een ideaal cadeau zou zijn voor wie ideetjes nodig had om voor mijn dochter te kopen. 😀 Ik doe dus heeeeel graag mee om zo’n toffe watertafel te winnen! Ik was al fan van de fietsjes van little tikes en zal ongetwijfeld ook fan worden als ik hun watertafel in het echt zou zien! 😀

 • Jaaaa, wat leuk is deze! Zouden ze hiermee dan een middagje zonder zus-en-broertjesnijd kunnen spelen, zodat ik eens langer dan een paar minuten in mijn hangmat kan blijven liggen?

 • Els Wanders says:

  Vanmiddag hebben de kindjes nog fijn buiten gespeeld met de tuinslang, maar op een gegeven moment werd het gras wel erg nat. Ze spelen heel graag met water, een watertafel lijkt me ideaal!

 • Mijn twee zoontjes zouden hier zo blij van worden. Ze spelen het liefst elke dag met water, en vragen al bij de eerste zonnestralen of er een zwembad opgezet mag worden. Dat gaat helaas niet vaak, want recht achter de plaats staat een reusachtige boom vol met duiven. En dus ligt alles altijd vol takjes, blaadjes, bloemen en heel veel duivenpoep. Zo’n waterval zou dus ideaal zijn!

 • Vervloet Kelly says:

  Je hebt me helemaal warm gekregen voor een watertafel met deze blog.
  Ik ben zelf helemaal fan van Little Tikes, zeer goede kwaliteit, een duurzaam merk.

  Uiteraard doe ik dus geaag mee om deze watertafel te mogen winnen.

 • wow, deze watertafel is echt supergaaf! Ik doe graag mee voor onze Kelvin, hij vindt het geweldig om buiten te spelen met water, gebruikt daarbij mama’s oude keukentje met potjes en pannetjes maar deze zijn na 35 jaar echt aan vervanging toe dus ik doe graag mee, zou leuk zijn om deze op zijn 2e verjaardag in augustus te kunnen geven!

 • Wow, dit vinden mijn jongste kleindochters vast heel erg leuk.
  Wat is er nou leuker dan met water te kliederen.
  Deze watertafel ziet er geweldig uit, dus hier doe ik graag aan mee.
  Ik heb geen facebook, maar volg op Bloglovin.

 • 3 kleine waterratten in huis die hier met enorm veel plezier zouden mee spelen. Ik gun het hen zo om een leuke zomer in ons klein tuintje te hebben en doe graag mee.

 • Patricia Bouthisma says:

  Dat zou super gaaf zijn om te winnen zeg. We hebben alleen een klein balkon, dus geen plek voor een zwembad. Onze zoon en dochter zouden hier vast veel mee spelen. Lekker met water kliederen en wat afkoelen.

 • Riggie van lochem says:

  O deze zou ik heeeel graag willen winnen voor mijn zoontje die in augustus twee wprdt. Wat zou hij dit prachtig vindrn. Lekker kliederen met water en zand. Love it!!!

 • Dit zou mijn dochtertje geweldig vinden, ook haar broer zal zich er nog prima mee vermaken. Kliederen met water levert altijd plezier op. Weer eens wat anders dan alleen het zwembadje.

 • Ik doe zeker mee! Mijn zoontje had er een gekregen op zijn verjaardag, maar de poten die hieronder horen zijn helaas al afgebroken. Hij vind spelen met water geweldig, dus met deze nieuwe watertafel zou ik hem vast heel erg blij maken.
  Liefs

 • Alyt van der Heide says:

  Wauw Meervanmir wat een SPETTERENDE prijs.
  Doe heel graag mee voor mijn meiden en 6 gastkindjes. Heb de zandbak weggedaan (meer zand in de tuin en in huis dan in de zandbak….).
  Deze watertafel van Little Tikes zou heel veel goed maken. Een regenton is leuk, maar deze watertafel nog veeeeel leuker!!!
  Ik doe graag mee voor mijn spetters!

 • Gave watertafel zeg! Leuk om mee te experimenteren. Mijn peuter stond laatst vol overgave sluizen te openen en sluiten bij een miniatuur sluizen systeem en vraagt regelmatig of hij een emmer water mag om te spelen. Deze tafel lijkt me superleuk.
  Ik heb helaas geen FB.

 • Heel leuk! 2 deugnietjes hier, Lennon van 2,5 en Lily kan net staan en die is gek op spelen, water, als er maar wat te rommelen valt! Ze is de 20e jarig, dus het zou een mooi cadeautje voor haar zijn 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.