Verhalen van een werkende moeder
TOP
https://meervanmir.eu/fleecedeken-met-foto-bestellen
Alles voor het dagelijks leven

“Een fleecedeken met foto als uniek cadeau”

Het lijkt nog maar zo kort geleden, maar het is toch binnenkort gewoon alweer Vaderdag. Een hele dag in het teken van al die lieve papa’s. Tijd om ze in het zonnetje te zetten, want veel goede dingen komen van die zorgzame vaders. Maar mijn hemel, wat is het toch lastig iets leuks voor die mannen te verzinnen! Ik weet niet hoe het bij jou is, maar mijn vent vindt meestal mijn cadeautjes gewoon niet leuk. Ik heb waterflessen voor tijdens het hardlopen gekocht ooit. Deze liggen nog steeds onaangeroerd in zijn kledingkast. Mijn vader is net zo lastig, dus ga ik er maar vanuit dat het voor de gemiddelde man lastig is een leuk cadeautje te kopen. Daarom moet je gewoon iets grappigs doen waar je uiteindelijk zelf wat aan hebt. Ik heb bijvoorbeeld een fleecedeken met foto van de kids erop aangeschaft.

Fleecedeken met foto

Oké, het is misschien meer voor ons zelf gekocht, maar geef toe dat het een leuk idee is voor Vaderdag. Een fleecedeken met foto van jezelf of de kinderen. Of zijn favoriete auto of iets dergelijks. Zolang je plaatje maar groot genoeg is kan je werkelijk alles op een dekentje laten zetten. Voor manlief (mijzelf dus) heb ik een foto van de vier kinderen gekozen. Omdat mijn dekentjes altijd ingepikt worden door mijn meiden heb ik voor de oudste twee ook gelijk een eigen fleecedeken met foto besteld. Met een afbeelding van hun zelf erop. Dan is het in één oogopslag duidelijk van wie het is.

Bestellen is zo gedaan

Er zijn natuurlijk genoeg sites waar je een fleecedeken met foto bestellen kan. Ik kan niets over die andere leveranciers vertellen, maar wel over Wanapix. Daar komen namelijk die van ons vandaan. Er is keuze uit vier maten. Ik heb destijds gekozen voor de 95×130 en die is groot genoeg wat mij betreft. Het past prima om mijn schouders of over mijn benen. En de kinderen liggen er helemaal heerlijk onder. Na het kiezen van de maat is het een kwestie van één of meerdere foto’s uploaden. Ze moeten wel groot genoeg zijn om in goede kwaliteit afgedrukt te kunnen worden. Dan is het bestelling afronden en wachten maar. Levering duurt wel een aantal dagen, dus wees echt op tijd met bestellen. Gelukkig is de fleecedeken met foto het wel waard.

Facebook Comments

«

»

3 COMMENTS

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Een ziek kind in huis? Zo ga je daarmee om! - MeerVanMir on mei 19, 2020
 • Pingback: Zo blijft je kind warm in de winter - MeerVanMir on mei 19, 2020
 • Pingback: Hexagons met foto als leuke fotocollage - MeerVanMir on mei 19, 2020
 • Instagram
  • Mijn rijkdom 😍
  • Dit zijn mijn oudste boefjes. Vanavond komt er een artikel online over hun bekentenissen 😂
  • Even een selfie in het zonnetje, want dat doe ik niet zo vaak. Ik maak liever foto’s van anderen. Vooral omdat ik bijna nooit een foto van mezelf echt leuk vind. @rvgpr vroeg mij wat over mijzelf te vertellen na hun eerste online paneldag met producten van @karchernl @zoedt_nl @dutchdeluxes @asmodeenl en Cobi. Ik vond het wel een leuk idee. Leren jullie ook gelijk wat meer over mij.
.
Ik ben dus Miriam en mama van vier heerlijke meiden. In het dagelijkse leven werk ik als juriste en blog ik op meervanmir.eu. Samen met manlief woon ik in de omgeving van Den Haag. Ik ben dol op gezelligheid met mijn familie en vriendinnen. Op mijn site vertel ik over alles wat ik als moeder van 4 tegenkom qua opvoeding en producten. Ik voer een Jan Steen huishouden, dus je zal geen picture perfect aantreffen. Wel gewoon eerlijkheid. Ik heb toch geen tijd voor Photoshop en filtertjes? Dus als je een kijkje in mijn hectische leventje wil, weet je waar je zijn moet.
.
Nu ben ik ook nieuwsgierig naar jullie leven, dus...
  • She’s rockin’ it 😂
  • Samen kijken we naar de blogpanelvideo van @rvgpr . Sofieke vond het erg rustgevend 😂. Ik ben vooral weer enthousiast geworden!
  • Zelf ondertekenen voor je identiteitskaart. We hebben even soort van geoefend. De “e” is lastig en in Veerle zitten er maar liefst 3! Maar in één keer geslaagd! We kunnen weer op vakantie dus.
  • Ze gaat nog net niet in de bak Duplo zitten
  • Dankjewel @bijdas voor de prachtige bloemen!

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  https://www.shutterstock.com/image-photo/newborn-baby-portrait-funny-shocked-face-328002479
  “Ben je nou helemaal?”

  Ik vraag me soms wel eens af of het nou ...

  Sluiten