Het lijkt nog maar zo kort geleden, maar het is toch binnenkort gewoon alweer Vaderdag. Een hele dag in het teken van al die lieve papa’s. Tijd om ze in het zonnetje te zetten, want veel goede dingen komen van die zorgzame vaders. Maar mijn hemel, wat is het toch lastig iets leuks voor die mannen te verzinnen! Ik weet niet hoe het bij jou is, maar mijn vent vindt meestal mijn cadeautjes gewoon niet leuk. Ik heb waterflessen voor tijdens het hardlopen gekocht ooit. Deze liggen nog steeds onaangeroerd in zijn kledingkast. Mijn vader is net zo lastig, dus ga ik er maar vanuit dat het voor de gemiddelde man lastig is een leuk cadeautje te kopen. Daarom moet je gewoon iets grappigs doen waar je uiteindelijk zelf wat aan hebt. Ik heb bijvoorbeeld een fleecedeken met foto van de kids erop aangeschaft.

Fleecedeken met foto

Oké, het is misschien meer voor ons zelf gekocht, maar geef toe dat het een leuk idee is voor Vaderdag. Een fleecedeken met foto van jezelf of de kinderen. Of zijn favoriete auto of iets dergelijks. Zolang je plaatje maar groot genoeg is kan je werkelijk alles op een dekentje laten zetten. Voor manlief (mijzelf dus) heb ik een foto van de vier kinderen gekozen. Omdat mijn dekentjes altijd ingepikt worden door mijn meiden heb ik voor de oudste twee ook gelijk een eigen fleecedeken met foto besteld. Met een afbeelding van hun zelf erop. Dan is het in één oogopslag duidelijk van wie het is.

Bestellen is zo gedaan

Er zijn natuurlijk genoeg sites waar je een fleecedeken met foto bestellen kan. Ik kan niets over die andere leveranciers vertellen, maar wel over Wanapix. Daar komen namelijk die van ons vandaan. Er is keuze uit vier maten. Ik heb destijds gekozen voor de 95×130 en die is groot genoeg wat mij betreft. Het past prima om mijn schouders of over mijn benen. En de kinderen liggen er helemaal heerlijk onder. Na het kiezen van de maat is het een kwestie van één of meerdere foto’s uploaden. Ze moeten wel groot genoeg zijn om in goede kwaliteit afgedrukt te kunnen worden. Dan is het bestelling afronden en wachten maar. Levering duurt wel een aantal dagen, dus wees echt op tijd met bestellen. Gelukkig is de fleecedeken met foto het wel waard.