Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films en series

“Filmtip: Voor Poms ben je nooit te oud”

Zal ik je een geheimpje vertellen? Weet je wat één van mijn Guilty pleasures is? Ik ben stiekem dol op chick flicks en dan vooral degene die zich op High School afspelen. Ik heb alle Bring it On’s meerdere keren gezien. En ja, zal ze waarschijnlijk nog wel een keer bekijken. Ik weet niet waarom, maar ik word gewoon vrolijk van al die peprally’s en acrobatische sprongen. Als het ook nog in musical vorm zou zijn, ben ik helemaal in mijn nopjes. Je kan dus ook begrijpen dat ik heel erg nieuwsgierig ben geworden naar de nieuwe film “Poms”. Dat speelt zich natuurlijk niet af op een High School, maar het concept van 50 plussers cheerleaders intrigeert mij.

Het verhaal van Poms

Sun Springs is meer dan een bejaardengemeenschap, het is een luxe resort waar de straten vol staan met palmbomen, de lucht altijd blauw is en een privé-ambulance minimaal één keer per dag langskomt. Bewoonster Martha (Diane Keaton) verveelt zich stierlijk in het prachtige seniorenparadijs en besluit om daar verandering in te brengen door een cheerleading club op te richten voor vrouwen boven de 60….

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben wel echt benieuwd hoe dames van die leeftijd het als cheerleader er vanaf zullen brengen. Het lijkt mij vooral zeer humoristisch om te zien. De trailer vond ik wel hilarisch. Het belooft in ieder geval weer een heerlijk avondje vermaak en lachen.

Winactie

Natuurlijk ga ik weer lezers blij maken met een avondje filmpret. Wie vindt dat nou niet leuk? Ik mag twee mensen blij maken met een dvd of blu-ray.. Lijkt het je wat? Laat dan in een reactie achter welke van de twee je voorkeur heeft en wie weet ontvang je deze binnenkort op je deurmat. Meedoen kan tot en met 4 december en de winnaars maak ik bekend op Facebook. Succes!

«

»

37 COMMENTS
 • Anna Wienen

  6 maanden ago

  Ik doe heel graag mee voor de blu-ray

 • Albertine van Veldhuizen

  6 maanden ago

  Ik zou de blu-ray graag winnen om een avondje te kunnen lachen met mijn moeder. Die houdt hier ook wel van

 • Femke van den Boogerd

  6 maanden ago

  Klinkt als een topfilm voor a night in blu-ray of dvd kan allebei, geen voorkeur.

 • kimberley van Ravenswaaij

  6 maanden ago

  Ah wat leuk ideaal voor een avondje me-time 🙂 ik ga voor de dvd. Dekentje voor op de bank ligt al klaar haha

 • S. Verkooijen

  6 maanden ago

  Graag een blu-ray van deze hilarische film!!

 • Nele

  6 maanden ago

  Ik doe graag mee voor de DVD

 • m chen

  6 maanden ago

  Een heerlijke feel good movie, voorkeur: blu-ray!

 • cindy

  6 maanden ago

  Leuke actie, ik loot graag mee voor de Blu-ray.

 • Diny Frijters

  6 maanden ago

  Leuke actie! Ik doe heel graag mee voor de blu-ray.

 • Babette

  6 maanden ago

  Wow! Wat een gave actie, ik doe graag mee voor de DVD van deze vrolijke kleurrijke film.

  Want “Its never too late to chase a dream” daar ben ik het helemaal mee eens.

  Al zal ik niet spontaan veranderen in een cheerleader. Een rondedansje van blijdschap als die DVD hier op de deurmat mag vallen? Die zit er zeker in!

 • Baukje de haan

  6 maanden ago

  Dit is nou net een film voor mij en men partner(ook een vrouw) beide dol op films met humor!
  We doen dan ook graag mee voor de blu-ray

 • Ilse Brinkhuis

  6 maanden ago

  Ik doe graag mee voor de dvd

 • Bets

  6 maanden ago

  Geweldig zeg, dit lijkt mij echt een super leuke film, Dat wordt genieten. Ik doe graag mee voor de DVD!

  • Corina Prins

   6 maanden ago

   Oh, super grappig! 🙂 Ik doe mee voor de DVD!

 • Marianne van den Hoek

  6 maanden ago

  Heerlijke film voor in de kerstvakantie, op de boek, dekentje, thee, chips erbij…. zalig!!!

 • Nelly

  6 maanden ago

  Ik ga voor de Blu-Ray versie

 • Joy

  6 maanden ago

  Oh wat een geweldige cast!! Die moet ik zien. DVD of Blu-ray maakt niet uit. beiden kan ik afspelen via de spelcomputer van mijn man 😉

 • Els Black

  6 maanden ago

  Ik hou ook echt van dit soort film deze lijkt me erg leuk. Ik doe graag mee voor de DVD

 • Marloes

  6 maanden ago

  Een mooie blu-ray heeft mijn voorkeur.

 • Gé Geurtsen

  6 maanden ago

  blu-ray aub!

 • Esther

  6 maanden ago

  Leuk voor een filmavondje met met mijn moeder en tante. Ik loot graag mee voor de Bluray.

 • Elise Rutten

  6 maanden ago

  Wat lijkt me dat een heerlijke film. Ik doe graag mee.

 • carina peters

  6 maanden ago

  Lijkt me een komische film, ik loot graag mee voor de dvd.

 • lottie

  6 maanden ago

  SUPER LEUK!
  Graag: blu-ray

 • janneke

  6 maanden ago

  de film
  ik doe graag mee

 • Els Timmers

  6 maanden ago

  Gaaf! Ik doe graag mee voor de blu-ray.

 • Anita te Gussinklo

  6 maanden ago

  Ik maak heel graag kans op de dvd

 • Nicky

  6 maanden ago

  Ik ga voor de bu-ray

 • Oma Will

  6 maanden ago

  Heel graag doe ik mee voor deze hilarische film over cheerleaders op leeftijd.
  Dat wordt lachen , gieren , brullen denk ik!
  Graag ga ik voor de dvd en volg bloglovin.

 • Anneliese De Waal

  6 maanden ago

  Ik heb geen voorkeur voor dvd of Blu-Ray, doe erg graag mee, lijk me een geweldige film Groetjes Anneliese

 • Marianne vd M

  6 maanden ago

  Wat een leuke acties allemaal ik ga voor de blu ray

 • Elizabeth Coenen

  6 maanden ago

  Gaaf zeg! Ik wil graag de blue ray

 • Bianca

  6 maanden ago

  Lijkt me een geweldig leuke film. Ik doe graag mee voor de dvd.

 • Linda Smeets

  6 maanden ago

  Ohhh dit lijkt mij een zeer leuke film! Ik doe dan ook graag mee en de voorkeur gaat uit naar blu-Ray.

 • Larissa Van Den heuvel

  6 maanden ago

  Oooh wat leuk lijkt me deze film. Ik doe graag mee voor welke maakt niet echt uit bleu ray of dvd

 • wilmsen anita

  6 maanden ago

  Ik wil de blu-ray graag om met de kleinkinderen te zien

 • Elle W

  6 maanden ago

  lijkt me een leuke film, ik doe graag mee voor een blu-ray

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Dit dus...
 • Geen protest op de Dam, want ik vind dat weer te ver gaan ten opzichte van alles wat we de afgelopen weken hebben doorgemaakt en richting de zorgverleners. Maar aandacht voor de strijd tegen racisme kan natuurlijk altijd. Op een stille manier in dit geval. #blackouttuesday #blacklivesmatter
 • Die voetjes 😍
 • Borstvoeding! Het blijft iets bijzonders. Ik wil het weer minimaal een half jaar geven. Zo mooi dat dat kan. #normalizebreastfeeding #borstvoeding #moedermelk #vloeibaargoud #mamaslagroom #metmijntietinjefeed
 • Zusterliefde 😍
 • Mijn rijkdom 😍
 • Dit zijn mijn oudste boefjes. Vanavond komt er een artikel online over hun bekentenissen 😂
 • Even een selfie in het zonnetje, want dat doe ik niet zo vaak. Ik maak liever foto’s van anderen. Vooral omdat ik bijna nooit een foto van mezelf echt leuk vind. @rvgpr vroeg mij wat over mijzelf te vertellen na hun eerste online paneldag met producten van @karchernl @zoedt_nl @dutchdeluxes @asmodeenl en Cobi. Ik vond het wel een leuk idee. Leren jullie ook gelijk wat meer over mij.
.
Ik ben dus Miriam en mama van vier heerlijke meiden. In het dagelijkse leven werk ik als juriste en blog ik op meervanmir.eu. Samen met manlief woon ik in de omgeving van Den Haag. Ik ben dol op gezelligheid met mijn familie en vriendinnen. Op mijn site vertel ik over alles wat ik als moeder van 4 tegenkom qua opvoeding en producten. Ik voer een Jan Steen huishouden, dus je zal geen picture perfect aantreffen. Wel gewoon eerlijkheid. Ik heb toch geen tijd voor Photoshop en filtertjes? Dus als je een kijkje in mijn hectische leventje wil, weet je waar je zijn moet.
.
Nu ben ik ook nieuwsgierig naar jullie leven, dus...

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Of ze nog een jaar extra kan kleuteren

Wat ik mij kan herinneren van mijn kleutertijd? Heel veel ...

Sluiten