Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films / Series, Reviews, Winacties

“Filmtip: Voor Poms ben je nooit te oud”

Zal ik je een geheimpje vertellen? Weet je wat één van mijn Guilty pleasures is? Ik ben stiekem dol op chick flicks en dan vooral degene die zich op High School afspelen. Ik heb alle Bring it On’s meerdere keren gezien. En ja, zal ze waarschijnlijk nog wel een keer bekijken. Ik weet niet waarom, maar ik word gewoon vrolijk van al die peprally’s en acrobatische sprongen. Als het ook nog in musical vorm zou zijn, ben ik helemaal in mijn nopjes. Je kan dus ook begrijpen dat ik heel erg nieuwsgierig ben geworden naar de nieuwe film “Poms”. Dat speelt zich natuurlijk niet af op een High School, maar het concept van 50 plussers cheerleaders intrigeert mij.

Het verhaal van Poms

Sun Springs is meer dan een bejaardengemeenschap, het is een luxe resort waar de straten vol staan met palmbomen, de lucht altijd blauw is en een privé-ambulance minimaal één keer per dag langskomt. Bewoonster Martha (Diane Keaton) verveelt zich stierlijk in het prachtige seniorenparadijs en besluit om daar verandering in te brengen door een cheerleading club op te richten voor vrouwen boven de 60….

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben wel echt benieuwd hoe dames van die leeftijd het als cheerleader er vanaf zullen brengen. Het lijkt mij vooral zeer humoristisch om te zien. De trailer vond ik wel hilarisch. Het belooft in ieder geval weer een heerlijk avondje vermaak en lachen.

Winactie

Natuurlijk ga ik weer lezers blij maken met een avondje bioscoop. Wie vindt dat nou niet leuk? Ik mag twee mensen blij maken met twee kaartjes. Lijkt het je wat om naar Poms te gaan? Laat dan een reactie achter en wie weet ontvang je de kaartjes binnenkort op je deurmat. Meedoen kan tot en met 14 augustus en de winnaars maak ik bekend op Facebook. Succes!

Facebook Comments

«

»

7 COMMENTS
 • Anna wienen

  2 maanden ago

  Hahaha ja lijkt me hilarisch ik doe graag mee

 • Henk Meinderts

  2 maanden ago

  Zolang het geen drama of horror is ga ik graag met mijn dochter naar de film dus ik doe weer gezellig mee

 • Claudia Diependaal

  2 maanden ago

  Lijkt me echt een geweldige film! Ik doe mee, leuk weer een meiden avond.

 • Iris Steenbekkers

  2 maanden ago

  Ik moest nu al lachen om wat je zei over de cheerleaders . Leuk om te winnen !

 • Riggie van lochem

  2 maanden ago

  O echt super tof zeg!!! Ik ben ook echt fan van al die high school films en cheerleader films. Deze lijkt me echt lachen.ik zou er graag heen willen samen met mijn zus. Samen zijn wij ook cheerleader geweest. Joyce joshua

 • Ingrid Hopster

  2 maanden ago

  Die film lijkt ons zo leuk, the bookclub was ook zo super grappig.

 • Jose

  2 maanden ago

  Ja lijkt me superleuk om naar Poms te gaan, voorstukje gezien en dat is al Hilarisch. Ben wel toe aan een fimavondje met mijn puber dochter. Even heerlijk genieten, popcorn cola en humor. ik ga duimen.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Even de kussens testen in @ikeanederland 😂
 • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
 • Weeeeeeeeeekend!
 • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
 • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
 • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!
 • Zie je deze gave race auto van @vtechspeelgoed ? Ik vertel meer over op mijn blog en over de racebaan. Bovendien geef ik ook nog eens een set weg. #LinkInBio #winactie @speelgoed_van_het_jaar #leukvoordesint #mamablogger
 • Vandaag de verjaardag van dit poppetje een beetje gevierd. De taart smaakte haar heerlijk. Gefeliciteerd moppie 😍

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Zo reageerden de grote zussen op het nieuws

We hebben natuurlijk niet gelijk aan de meiden verteld dat ...

Sluiten