Met Squla en Denksport samen genieten van de vakantie

Ja hoor, de vakantie is begonnen in sommige delen van ons land. Mijn kinderen moeten nog twee weken ploeteren terwijl vriendinnetjes kiekjes showen van terrasjes, ijsjes en ingepakte koffers om te vertrekken. Maar als zij bij hun de vakantie over is, lig ik nog heerlijk te zonnen en hoef ik nog niet na te denken over schooltijden. Ik zal aan iedereen denken als ik mijn tijdschrift met alle ins en outs over de celebs wereldwijs lees. Voor de kinderen heb ik uiteraard ook volop vermaak mee.

Een super goede combinatie

Van Denksport puzzels heb ik een paar van hun nieuwe boekjes gekregen. Ze zijn een samenwerking aangegaan met het bekende merk Squla. Misschien heb je daar ooit al van gehoord? Het is hét online platform om spelenderwijs te oefenen in alle vakken van de basisschool. Des te leuker dat ze nu samen met Denksport een nieuw puzzelboek hebben ontworpen. Zo werden er vier prachtige boekjes bedacht:

Letterflat – Taal- en spellingspret van A tot Z

In de Letterflat is van alles te beleven. Q stelt je graag voor aan de bijzondere bewoners van het gebouw. De één is dol op de au/ou en de ander wil alles weten over de betekenissen van woorden. In deze flat word je vanzelf een taalkampioen.

Rekenhotel – Check in en reken mee

In het Rekenhotel draait alles om getallen en sommen. Q geeft je graag een tour. Van het zwembad tot je kamer en de bar in het Rekenhotel: overal is wel wat te rekenen. Kom binnen en stap als een rekenwonder weer naar buiten!

Vlucht Q – Op avontuur met vreemde talen

Kom naar het vliegveld en maak je klaar om mee te gaan met Vlucht Q. In de vertrekhal ontmoet je mensen uit Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië. Leer woordjes en zinnetjes in hun taal. Zo ben je helemaal klaar voor de reis.

Topotrein – Verken de wereld per spoor

De Topotrein staat klaar voor vertrek. Stap in, dan laat Q je meer zien van onze wereld! Je maakt onderweg kennis met allerlei landschappen en culturen, in landen dichtbij en ver weg. Zo ontdek je tijdens de rit met de Topotrein steeds meer over aardrijkskunde.

https://meervanmir.eu/met-squla-en-denksport-samen-genieten-van-de-vakantie

Lees ook: Denksport wintermaanden

19 thoughts on “Met Squla en Denksport samen genieten van de vakantie

 • Heidie van der Steeg says:

  Wij (tenminste de kinderen, ik nog niet) hebben gisteren inderdaad vakantie gekregen. Heerlijk 6 weken niet te hoeven zorgen voor pauzehapjes, gymtassen, biebtassen etc.

  Mij spreekt de Topotrein het meeste aan, landschappen, cultuur daar heb ik interesse in. Mijn kinderen van 7 en 9 zullen het allemaal wel leuk vinden. Ik waag graag een poging om het pakket te winnen. Goed om in de vakantie af en toe op een leuke manier toch wat te oefenen en ideaal voor mee te nemen op vakantie.

 • Nancy Van den akker says:

  Oei ik zit heel erg te twijfelen tussen vlucht q of topo trein. Ze doen eigenlijk nog bijna niets aan topografie op school en ik ben daar altijd heel erg slecht in geweest dus als ik dat bij mijn dochter zou kunnen voorkomen door alvast wat te oefenen… En talen leren lijkt mij gewoon erg leuk! Dus qua fun vlucht q en wat belangrijk zou zijn zou denk ik de topotrein zijn.

 • Mijn kleinzoon van 9 jaar houdt van aardrijkskunde en zou blij zijn met De Topotrein.
  Lekker de wereld verkennen!
  Hij houdt ook van puzzelen, net als zijn oma.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Mijn zoontje is meer van het rekenen., het Rekenhotel spreekt hem daarom waarschijnlijk het meest aan. Hij houdt wel van een uitdaging en puzzelen. Zo kan hij mooi een beetje op niveau blijven deze vakantie en net als papa en mama lekker puzzelen!

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) says:

  Super leuk! Ik had ze al voorbij zien komen in de winkel met de kinderen. Maar toen ik ze als verrassing wilde kopen waren ze nergens meer te bekennen. Mijn oudste dochter heeft nog wat moeite met rekenen, dus lijkt het mij handig om in de vakantie op een speelse manier toch nog te oefenen.

 • anita kempenaers says:

  doe graag mee voor mijn kleinzoon, het puzzelboekje het rekenhotel kan hij al wat leren vooraleer hij naar het eerste leerjaar gaat

 • Wat zien de boekjes er leuk uit met alle kleuren. Letterflat klinkt grappig en leerzaam. Mijn dochter van 7 leest en leert niet graag. Het zou fijn zijn om deze boekjes samen met haar te doen. Leerzaam bezig zijn op een leuke manier!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.