Ja hoor, de vakantie is begonnen in sommige delen van ons land. Mijn kinderen moeten nog twee weken ploeteren terwijl vriendinnetjes kiekjes showen van terrasjes, ijsjes en ingepakte koffers om te vertrekken. Maar als zij bij hun de vakantie over is, lig ik nog heerlijk te zonnen en hoef ik nog niet na te denken over schooltijden. Ik zal aan iedereen denken als ik mijn tijdschrift met alle ins en outs over de celebs wereldwijs lees. Voor de kinderen heb ik uiteraard ook volop vermaak mee.

Een super goede combinatie

Van Denksport puzzels heb ik een paar van hun nieuwe boekjes gekregen. Ze zijn een samenwerking aangegaan met het bekende merk Squla. Misschien heb je daar ooit al van gehoord? Het is hét online platform om spelenderwijs te oefenen in alle vakken van de basisschool. Des te leuker dat ze nu samen met Denksport een nieuw puzzelboek hebben ontworpen. Zo werden er vier prachtige boekjes bedacht:

Letterflat – Taal- en spellingspret van A tot Z

In de Letterflat is van alles te beleven. Q stelt je graag voor aan de bijzondere bewoners van het gebouw. De één is dol op de au/ou en de ander wil alles weten over de betekenissen van woorden. In deze flat word je vanzelf een taalkampioen.

Rekenhotel – Check in en reken mee

In het Rekenhotel draait alles om getallen en sommen. Q geeft je graag een tour. Van het zwembad tot je kamer en de bar in het Rekenhotel: overal is wel wat te rekenen. Kom binnen en stap als een rekenwonder weer naar buiten!

Vlucht Q – Op avontuur met vreemde talen

Kom naar het vliegveld en maak je klaar om mee te gaan met Vlucht Q. In de vertrekhal ontmoet je mensen uit Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië. Leer woordjes en zinnetjes in hun taal. Zo ben je helemaal klaar voor de reis.

Topotrein – Verken de wereld per spoor

De Topotrein staat klaar voor vertrek. Stap in, dan laat Q je meer zien van onze wereld! Je maakt onderweg kennis met allerlei landschappen en culturen, in landen dichtbij en ver weg. Zo ontdek je tijdens de rit met de Topotrein steeds meer over aardrijkskunde.

https://meervanmir.eu/met-squla-en-denksport-samen-genieten-van-de-vakantie

Lees ook: Denksport wintermaanden