Het lijkt alweer zo lang geleden, Moederdag, maar ik kijk er nog steeds met plezier op terug. Door de kinderen ben ik verwend met prachtige knutselen, door manlief met liefde (bij gebrek aan cadeau) en door RVG met een enorm pakket vol heerlijke producten. Wat kan een mama nog meer wensen? Omdat iedereen van unboxing houdt, neem ik je graag mee in wat ik in mijn RVG blog box allemaal aantrof.

Omdat iedereen van bloemen houdt

Ik koop eigenlijk nooit bloemen voor mijzelf. Geen idee waarom, maar het zal vast iets te maken hebben met het snijden van de steeltjes (lees: lui). Het eerste wat ik aantrof in mijn boogbox was een prachtige kamerhortensia. Daar werd ik stiekem wel blij van. Vooral toen ik las dat de bloemetjes ook minimaal vier weken bloeien . Het enige wat het nodig heeft is voldoende daglicht en water. Oh ja, wist je trouwens dat bij kamerhortensia’s is er sprake van een extra hoge verdampingsgraad zodat de luchtvochtigheid in huis verbetert? Klinkt altijd fijn!

hortensia

HG doet nog steeds wat het belooft

Soms voelt het alsof ik een wandelende reclame ben voor HG, maar ik kan er niets aan doen. Ik ben gewoon altijd oprecht blij met haar producten. En was dus ook happy deze wederom in de blogbox te mogen aantreffen. Manlief werd er ook blij van. Dit keer ontving ik de HG Koffiemachine ontkalker, de HG tegen nare geurtjes en de HG tegen stinkende vuilnisbakken. Ideale producten voor deze mama, want het betekent minimale inspanning voor een prima resultaat. Eigenlijk drie items, die je in elk huishouden moet hebben. Maar dat geldt wel voor meer producten van HG.

RVG Media HG

Helemaal zen

Sinds ik weet dat er in de theezakjes van de bekende merken plastic zit, ben ik erg kritisch op welke thee ik drink. Het liefst drink ik het gewoon zo puur mogelijk. Of theezakjes waarvan ik weet dat het goed zit. Het Essência da Natureza Thee Assortiment biedt een selectie unieke, hoogwaardige plantaardige producten in ongebleekte theezakjes. Theesoorten van planten uit de Zuid-Amerikaanse Amazone die daar traditioneel gebruikt worden vanwege hun natuurlijke gezondheid en welzijnseigenschappen. Alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong Fairtrade en zijn veganistisch. En de Essência da Natureza is ook nog eens lekker ook!

RVG Media Essencia Natureza

Al helemaal als je ondertussen het aroma van de fijne huisgeur van Janzen ruikt. Als de HG tegen nare geurtjes niet al de boel verfrist heeft. Via de speciale houten stokjes kan je je woonkamer net wat aangenamer laten raken. Dit kan ook heel erg subtiel, want hoe meer stokjes hoe meer geur verspreiding. In mijn pakket kreeg ik de geur Skin 90. Het subtiele van de kersenbloesem wordt in dit parfum afgewisseld met het frisse van de lelie en krachtige van de tonkaboon.

RVG Media Janzen

Dol op goede geurtjes

Al zo vaak had ik de reclame van Parfumado voorbij zien komen. Fred van Leer kwam regelmatig op mijn scherm voorbij met de boodschap dat abonnees iedere maand een nieuw merk of niche parfum naar keuze ontvangen voor maar €14,95 per maand. En dat hij nog nooit zo blij was geweest. Ik was er stiekem inmiddels wel nieuwsgierig naar geworden. Ik ben altijd wel op zoek naar nieuwe geurtjes en even van het vertrouwde luchtje af te stappen. Met een abonnement van Parfumado kan je dat op een niet prijzige manier proberen. Overigens kan je het wel een beetje sturen door eerst de geurtest op de website te doen. Ik ben exotisch ;-).

RVG media Parfumado

Bloemen, maar dan net anders

Liever iets anders dan een geur? Denk dan eens aan een bloesem. De geheel natuurlijke Bach bloesems helpen onze gemoedsstemmingen bij bepaalde gebeurtenissen in de loop van de dag beter in evenwicht te houden en in harmonie te blijven met onszelf. 

Een positieve kijk op het leven, een lekker en fit gevoel, een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is het streven van de Bach bloesems. Er zijn 38 bloesems waarmee je jouw persoonlijke mix kunt samenstellen, afgestemd op jouw emoties. Denk hierbij aan

  • Star of Bethlehem (Verzachter voor lichaam en geest bij spanning, verdriet en schok.)
  • Walnut (Onzeker en behoefte aan bescherming, vooral bij grote veranderingen)
  • White Chestnut (te gebruiken bij zorgen, gepieker, nare gedachten, onverwerkte conflicten, voor het slapen gaan is hierbij een mooi gebruiksmoment)
RVG media Bach bloesem

Lamp op wifi

Het is al even geleden, maar herinner je je nog dat ik vertelde over de slimme filamentlamp van Nedis®? Deze sluit je aan op je wifi en kan je met je telefoon bedienen. Aangezien mijn oudste stiekem Donald Duckjes aan het lezen is als ze eigenlijk slapen moet, weet ik al waar die een plekje gaat krijgen. Nieuwsgierig naar deze vernuftige lamp? Lees dan mijn eerdere artikel erover.

In mijn nopjes

Ik zei een paar weken geleden nog tegen manlief, dat mijn staafmixer inmiddels twintig jaar oud is. Er zit serieus een stuk plakband om de staaf heen. Ik verwacht dat een dezer dagen het helemaal gaat begeven. Je kan dus ook wel voorstellen hoe blij ik was om een cadeau uit de Braun MQ3 staafmixer serie te mogen ontvangen! Deze is uiteraard een mega verbetering ten opzichte van mijn oude modelletje van 20 jaar oud. Dit is overigens ook een Braun, dus voor de komende twintig jaar zit ik weer goed. Mijn nieuwe staafmixer pureert en snijdt als een malle en door de SplashControl technologie blijft de keuken ook nog schoon. Nou ja, het wordt in ieder geval niet vies door de staafmixer. Mijn onhandigheid kan ik niet ermee ondervangen.

RVG media Braun

Al met al, dus een super mooie box ontvangen van RVG. Vol met leuke producten, die ik ook echt gebruiken kan. Welke spreekt jou het meeste aan?