Heb je een vriendin die zwanger is? Dan verdient ze alle steun van haar vrienden en familie! En wat is er leuker dan iemand steunen door middel van cadeautjes? Wij geven je enkele van onze favoriete geschenkjes voor zwangere vrouwen! 

Zwangerschapsfotoshoot

Picture time! Wat altijd een fijn cadeau is om te geven aan je zwangere vriendin is een fotoshoot. Je zwangerschapsfoto’s zijn iets die je je hele leven gaat koesteren. Denk aan foto’s met de partner, vriendinnen, ouders, neven, nichten, … Vergeet zeker geen leuke attributen mee te nemen om de foto’s extra funky te maken!

Babywatchen

Samen vanuit je bed naar de echo’s van je baby kijken? Dat kan tegenwoordig! Sommige bedrijven verhuren echografie apparaten voor thuis, waardoor je van op je laptop naar je baby kan kijken. Dit apparaat wordt ook wel de ‘thuisecho’ genoemd en begint heel populair te worden. Het is de perfecte cadeau voor je partner of een vriendin die zwanger is. Zo kan je leuke foto’s nemen van de baby in de buik. Misschien kan je deze wel verwerken in de toekomstige geboortekaartjes.

Cadeaubon

Wie is er nu niet blij met een cadeaubon? Voor zwangere vrouwen kan dit goed van pas komen. Zo kan je niet enkel een bon geven voor de toekomstige mama, maar ook één die kan dienen voor de baby of partner? Een bon van je favoriete babywinkel is dus een super optie. Maar je kan ook iets creatiever gaan, zoals een bon geven waarin je 10 gratis babysit beurten belooft bijvoorbeeld?

Creatieve activiteiten

Gekke, creatieve activiteiten zorgen ook voor de nodige afleiding. Zo kan je bijvoorbeeld een gips maken van de babybuik. Dit doe je door naar gipsverband op je buik te laten drogen. Vervolgens heb je een mooie afdruk van je buik. Deze kan je dan versieren. Is het geslacht van de baby al geweten? Zo ja, versier dan met blauwe of roze tinten om je gips wat kleurrijker te maken. Het is ook fijn om als cadeautje te helpen met het maken van de geboortekaartjes voor je jongen of meisje. Deze kan je via websites volledig personaliseren, zo worden de geboortekaartjes ook wat persoonlijker.

Weekendje weg

Het ultieme cadeau om je zwangere vriendin even tot rust te brengen is een weekendje weg. Weg van al die stress en tijd om even te ontspannen. Dit hoeft niet ver weg te zijn, wat denk je bijvoorbeeld van een weekendje naar zee? Eventjes uitwaaien op het strand, een lekker ijsje eten en genieten van de zonsondergangen. Laat je vriendin vooral even tot rust komen, ze verdient het!