TOP
leeftijd 2 tot 4 jaar

“Souza nagellak op waterbasis: pure ontspanning”

Inmiddels alweer 8-10 maanden geleden haalde ik een keertje mijn dochter (3 jaar) op van de crèche en viel me ineens op dat haar nagels een hele andere kleur hadden. Vol trots vertelde ze me dat deze inderdaad gelakt waren door de juf en haar tenen ook. Oh wow, begint dit nu al dacht ik bij mijzelf. En jeetje wat een enthousiasme waar komt dit vandaan? Is dit wel echt mijn dochter? Ik lak zelf alleen mijn tenen in de zomer, maar voor de rest heb ik er het geduld niet voor. Ik heb ooit van die sneldrogende nagellak gekocht, maar zelfs dan lukt het me om te snel weer dingen te willen pakken en alsnog je nagels alweer te beschadigen. Maar goed, mijn dochter was dus ineens erg enthousiast over nagellak. Mir die had ook nog een potje Souza nagellak over dus we konden daar ook thuis enthousiast mee aan de slag. 

Nageltjes knippen wordt zo leuk

Mijn dochter is niet zo enthousiast over nagels knippen. Ik ben op de ene of andere manier vanaf het begin de gelukkige geweest die dit mag doen (waar dit precies mis is gegaan weet ik eigenlijk ook niet meer). Toen ze net baby was heb ik ooit een keertje in haar vinger geknipt tot bloedens toe (het is mijn oudste), maar lijkt me dat dit niet de reden is van haar nagelknip trauma. Leek me in ieder geval slim haar ook te belonen met een leuke activiteit na het nagels knippen. Je raadt het al: nagels lakken! Werkte als een dolle. Dat potje was alleen wel binnen no time op.

Souza nagellak

Gelukkig hadden we inmiddels nieuwe potjes om te testen en wel de Souza nagellak op waterbasis. Hierdoor hebben we niet 1 maar meteen 12 potjes nailpolish in allemaal verschillende kleuren. En er zitten ook nog een paar nagelstickers bij. Die passen overigens alleen op haar duim, maar ze is daar uitermate blij mee. Doordat de nagellak op waterbasis is heb je geen risico dat een kind gevaarlijk chemische stoffen binnen krijgt. Nadeel is wel dat het erg snel oplost met handen wassen en dat soort dingen. Voordeel is dat je dan vaker nagellak weer erop kan smeren, en uiteindelijk is dat hetgeen mijn dochter toch het meeste plezier aan beleefd. Overigens zie ik dat ze dezelfde kwaal als haar moeder heeft: veel moeite met stilzitten en wachten tot de nagellak droog is. Met de waterbasis Souza nagellak is het wat minder dramatisch als het lelijk wordt, dan doe je het gewoon weer opnieuw! 🙂 

https://meervanmir.eu/souza-nagellak-op-waterbasis-pure-ontspanning

Kortom, leuk product voor kleine kinderen. Ze lopen niet eindeloos met gelakte nagels rond maar je hebt er toch weer even plezier mee. En op de ene of andere manier voelt het als best een ontspannen activiteit die kleine nageltjes een beetje verven.

Geschreven door Liselot

Winactie

Van Souza mag ik nog iemand blij maken met een nailpolish pakket met maar liefst 12 verschillende kleurtjes Souza nagellak. Wil je kans maken? Laat dan weten met welke kleur je als eerste gaat lakken. Meedoen kan tot en met 14 maart. Succes!

https://meervanmir.eu/souza-nagellak-op-waterbasis-pure-ontspanning

«

»

30 COMMENTS
 • elisabeth maria martina

  4 maanden ago

  kleindochter lise kiest als eerste die mooie kleur roze

 • Linda Raaijmakers

  4 maanden ago

  Met roze aangezien Eva aankomende zondag op mag voor haar zwemdiploma A. Dit zou zij dus geweldig vinden als cadeau 😀

 • Anna wienen

  4 maanden ago

  Oooh dit is heel gaaf! Mijn dochter Julia is gek op nagellak…! Dat wordt de blauwe dan denk ik

 • Oma Will

  4 maanden ago

  Dat hoef ik mij niet te bedenken, want dat wordt natuurlijk ROZE, hoe kan het anders.
  Mijn jongste kleindochter van 5 jaar (over twee maanden wordt ze 6) houdt alleen maar van roze.
  Ik maak haar ‘knoert blij’, zoals ze zelf zou zeggen, met deze leuke nagellakjes van Souza.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Riggie van Lochem

  4 maanden ago

  Super gaaf voor mijn dochter Jazzlyna. Dan beginnen we met blauw, want dat is haar lievelingskleur!!

 • Michelle

  4 maanden ago

  Wat leuk, we zouden als eerst roze gebruiken voor onze dochter. Daarna wil onze zoon dan graag groene nageltjes, met deze nagellak zou dat gewoon kunnen aangezien het er na een douchebeurt toch weer af is.

 • elly van Dongen

  4 maanden ago

  Blauw natuurlijk ,lievelingskleur van mijn kleindochter!

 • Iris Bakker

  4 maanden ago

  Zelf doe ik aan nailart, dus ik heb eigenlijk altijd gelakte nagels. Mijn peuter dochter wilt ook zo graag nagels lakken, maar ik vind gewone nagellak inderdaad te chemisch voor mijn kleine meid. Ik doe dus heel graag mee voor deze gave set!

  • Iris Bakker

   4 maanden ago

   Eerste kleur is natuuuuuuurlijk roze!

 • Nicolle

  4 maanden ago

  Wat een feest! Zoveel mooie kleurtjes en nog stickertjes erbij ook. Dat zou een beautymiddagje met mijn kleine meid worden. En nog helemaal verantwoord. Super. Nu maar duimen voor mooie gekleurde nageltjes 😀

 • Marian Zw

  4 maanden ago

  Mijn dochter gaat helemaal uit haar dak als ze de winnaar mag zijn! Wat een gave prijs. Laatste tijd is het of rood of blauw wat ze op haar nagels doet dus het zal er nog om hangen welke kleur ze eerst gaat nemen

 • Suus

  4 maanden ago

  Ik loot graag mee voor mijn nichtje. Zij gaat ongetwijfeld voor het knalroze nagellakje.

 • Nelly

  4 maanden ago

  Ik loot graag mee. Roze is wel de favoriet.

 • Lida

  4 maanden ago

  Wat is dat een leuke en veilige actie. geel en groen zijn zeker fleurige kleuren voor de zomer. maar andere pastel tintjes zijn toch ook mooi. Ik doe graag mee aan deze leuke actie.

 • Saskia spil

  4 maanden ago

  Roze, ik hou echt van roze. Het is mijn lievelingskleur. Groetjes saskia

 • Femke Dekker

  4 maanden ago

  Onze Sara is dol op blauw, dus het vast één van de blauwe kleurtjes worden

 • Thomas Geurts

  4 maanden ago

  Niet origineel, maar ik denk dat de eerste keer een combi van roze tinten wordt bij ons Lynneke!

 • sonneke beemd

  4 maanden ago

  Ohh heel graag voor mijn kleine meid

 • Jan

  4 maanden ago

  Roze bij mijn dochtertje .

 • anita kempenaers

  4 maanden ago

  blauw bij mijn kleindochter

 • Cheryl van de Loo

  4 maanden ago

  Leuk. Roze voor mijn nichtje

 • Dorien

  4 maanden ago

  Alle “pinke” kleuren want die zijn mijn favoriet mama! Dat was het antwoord toen ik onze jongste (Lotte van 4) dit mooie setje liet zien! Het is echt zo’n tut-meisje! Maar mag nooit aan de nagellak van grote zus komen! Ze zou het zo stoer vinden om haar “eigen” nagelijk te hebben! Duimen maar!

 • Nadine

  4 maanden ago

  De knalgroene! Die is echt heel gaaf! Ik doe graag mee!

 • Anneliese de Waal

  4 maanden ago

  Wat leuk, ik doe heel graag mee voor mijn dochter, de kleur rood zullen we als eerste gebruiken.
  Rood is de lievelingskleur van mijn dochter.

 • Marian B

  4 maanden ago

  Dot zal mijn dochter geweldig vinden. Licht roze is haar favoriet dus die zal ze als eerste gebruiken, maar ik denk dat een mix van alle (pastel) kleurtjes het ook erg goed zal doen bij haar.

 • Chantal

  4 maanden ago

  Dit is helemaal iets voor mijn nichtje Macy! En de kleur…met 12 kleuren zal waarschijnlijk zeggen dat ze twee vingers te weinig heeft 😉

 • Maaike

  4 maanden ago

  Geel, de lievelingskleur van mijn dochter!

 • co

  4 maanden ago

  mijn kleindochter zal als eerste “woze” (roze) kiezen

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Met Blume Baby Pop de lente inluiden - MeerVanMir on maart 8, 2020
 • Pingback: Als je dochter net zo mooi versierd als mama wil zijn - MeerVanMir on maart 8, 2020
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  Hoe zandkoekjes bakken wel leuk kan zijn

  Ken je dat? Van die dingen waar je als je ...

  Close