Nog heel eventjes en dan is het alweer pakjesavond. Jippie! Een festijn om naar uit te kijken. En hoe leuk is het dan, dat we met een aantal bloggers weer een mooi loopje hebben gemaakt. Je herinnert het je misschien nog van voorgaande jaren. Maar voor de nieuwelingen herhaal ik het nog even in het kort. De Sinterklaasbloghop is een samenwerking tussen maar liefst 29 bloggers. Elk van hen heeft een mooie winactie verzonnen voor deze hop. En je mag gewoon bij alle 29 meedoen! In principe zijn we allemaal aan elkaar doorgelinkt, dus als je de draadjes / linkjes volgt kom je uiteindelijk weer terug bij de blogger waar je gestart was. Of gewoon doorgaan tot je weer bij mij bent en dan gelijk de andere nog lopende winacties even checken. Blijf vooral terugkomen, want er komen nog veel meer winacties aan!!!

The Stout Journal

Het kan zijn dat je niet bij mij begonnen bent. Dan kom je via Ineke Stout van The Stout Journal op dit artikel. Natuurlijk heb ik ook even geneusd op haar website. Dat wordt weer veel lezen, want ik ben nu wel erg nieuwsgierig geworden naar de verhalen. Vooral omdat zij net als ik soms gillend gek wordt van het oh zo bekende roze varkentje.

Wat geef ik weg?

Er is een geestenjacht aan de gang, en je geesten willen zo snel mogelijk vertrekken! Stuur je geesten van het lanceerplatform naar de drone.

Misschien herinner je je nog dat ik een jaar geleden een review geplaatst had van het spelletje Geestenvlucht. Op de winactie destijds is massaal gereageerd! Niet normaal meer, het aantal reacties. Daarom des te leuker dat ik wederom een exemplaar in mijn bezit heb om weg te geven. Het eerste en enige spel met een drone! Hoe gaaf is dat???

Toddlecake

Als je vanaf hier weer doorhopt, mag je naar Toddlecake van Noomps Laan. Mijn eerste indruk van haar website was “Wow”!!! Het nodigt ook zeker uit voor door willen klikken en verder lezen. Terwijl ik stiekem Noomps vooral kende van haar lieve reacties bij mij. Nou Noomps, ik ga je zeker volgen nu!

Leuk om zo nieuwe sites te leren kennen, toch? Voor de rest wens ik je nog veel bloghopplezier!