Vandaag was het weer eens een ziekenhuisdag, die je liever gewoon overslaat. Helemaal naar Leiden afreizen om daar eindeloos in de wachtkamer met je kind door te brengen om vervolgens een onderzoek te ondergaan waarvan je weet dat die niet zal slagen. Zo’n dag dus. Gelukkig had ik goed gezelschap mee, naast mijn lieve eigen dochter uiteraard, namelijk haar bonus oma. In de wachtkamer kwam het gesprek op een gegeven moment op telefoons. We moesten een videoverbinding maken middels een speciale app en het was even niet te vinden in de Google Playstore. Jawel, de bonusoma had een Android telefoon. Dat was wel even anders dan mijn eigen toestel. En toch heeft zij heel bewust voor de Samsung a52s gekozen.

Een geweldig toestel

Ik was uiteraard een beetje aan het proberen haar van een ander merk telefoon te overtuigen. Maar de bonus oma hield stand. Ze vertelde mij zelfs dat ze heel bewust voor de Samsung a52s gekozen had, omdat deze zeer goede foto’s maakte. Mijn theorie over de camera hield dus geen stand. Natuurlijk was ik nu geïntrigeerd geraakt. Waarom dan dit model? Hij leek zo groot. Ze keek mij met vragende ogen aan. Oh ja, ze was geen 40 meer en inmiddels een oma. Dan is een groter scherm wat handiger. Ik snapte haar keuze voor deze Samsung al helemaal toen ze zei dat die ook nog eens waterdicht is. Met jonge kleinkinderen en mijn dochter is dit een logische en ook zeer verstandige keuze. Maar de soepele beelden waren als eerste doorslaggevend. Toen vroeg ze of ik de Oppo ook kende. De wattes?

Nieuwe speler?

Ik heb waarschijnlijk weer eens onder een steen geleefd, maar er is een voor mij nieuwe telefoonmaker op de markt. Heb jij ooit gehoord van de oppo find x3 lite? Nou vroeg ik mij natuurlijk af wat de toegevoegde waarde van dit toestel was ten opzichte van de Samsung en de Apple. Immers zijn dat denk ik wel de twee meest sterke en bekende merken als het gaat om telefoons. Dus heb ik even gegoogeld. In één oogopslag zag ik het al: dual sim! Zo onwijs handig als je je eigen telefoon ook voor je werk gebruikt en twee nummers wil hebben, maar ook maar één telefoon. Ook een bijzonder en uniek pluspunt is dat je in drie kwartier je toestel helemaal opgeladen hebt. Dat in combinatie met de zeer zeer aantrekkelijke prijs maakt het dat de Oppo ideaal is voor pubers!

Dit artikel is tot stand gekomen en mede mogelijk gemaakt door Simyo.