14 februari is de dag van de liefde: Valentijnsdag. Als jij een grote of stille liefde hebt, wil je dit natuurlijk laten weten aan jouw valentijn. Je kunt natuurlijk voor een kaartje kiezen, maar mannen houden meer van praktische cadeautjes. 

Praktische cadeaus 

Bij een praktisch cadeau kan je bijvoorbeeld denken aan een overhemd. Een mooi overhemd is iets waar je de meeste mannen erg blij mee kan maken. Ze zullen dit met veel plezier dragen. Houdt jouw man meer van t-shirts, dan is het ook leuk om een mooi t-shirt aan hem cadeau te geven! En het fijne aan zo’n cadeau voor jouw valentijn is dat jij het zelf uit kunt zoeken, dus jij beslist nu even wat jij een mooi overhemd of t-shirt voor jouw partner vindt. Ik heb voor manlief bijvoorbeeld een 2-pack heren t-shirts van ShirtsofCotton als cadeau. Hij draagt dit met veel plezier en ik vind het hem prachtig staan. Iedereen blij dus! En zoals je weet heeft hij relatief lange armen, maar dat is geen enkel probleem voor voornoemd merk. Daar zijn genoeg extra lange t-shirts te vinden. En als hij ze niets vind, pik ik ze gewoon in!

Romantische cadeaus om te gebruiken 

Bij cadeautjes voor Valentijnsdag wordt al snel gedacht aan een kaart met een liefdesverklaring, chocolaatjes in de vorm van een hartje of een bos rozen. Maar mannen vinden dit vaak niet zo leuk om te krijgen. Praktische cadeaus vindt jij wellicht minder leuk om te geven. Dus jij moet op zoek naar een romantisch cadeau wat ook praktisch is. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een magische mok. De mok ziet er in eerste instantie hetzelfde uit als elke andere mok, maar zodra er warme vloeistof in komt, verschijnt er een mooie foto of tekst. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie foto van jullie samen. Maar ook een leuke muismat met daarop een foto van jullie is altijd leuk om te geven en te krijgen. Veel mannen houden van een biertje of wijntje. Ook daarvoor kan je leuke cadeautjes bedenken. Je kunt bijvoorbeeld een persoonlijk etiket op een fles wijn laten drukken of je kunt een bierpakket van zijn favoriete biertjes geven en in dat pakket kan je verschillende spullen doen, zoals bijvoorbeeld onderzettertjes. De onderzettertjes kan je laten bedrukken met leuke foto’s van jullie of jullie lijfspreuk. Zoals in de alinea hierboven beschreven, is het ook een optie om een t-shirt cadeau te geven. Je kunt dit personaliseren door er een mooie opdruk op te laten drukken. Dit kan een foto van een bijzonder moment van jullie samen zijn, maar ook jullie lijfspreuk is leuk om op het shirt te drukken. Er zijn dus heel veel verschillende cadeautjes te bedenken die praktische en romantisch zijn. 

Romantische cadeaus om te doen 

Wat ook erg leuk om te geven is, is een etentje voor twee. Zo beleven jullie samen een romantische avond. Vind je dit niet lang genoeg, maak er dan een weekendje weg van. Je kunt dan kiezen voor een traditioneel hotel, maar ook voor een kasteel of andere bijzondere locatie. Het is leuk om jouw partner alleen te vertellen dat hij zijn tas in moet pakken voor een x-aantal dagen en dan mag hij in de auto stappen en zichzelf laten verrassen. Eens kijken hoe snel hij raadt waar jullie naar toe gaan. Wat ook nog erg leuk is, is een romantische rondvaart door de grachten van Amsterdam. Het is het meest romantisch om dit ’s avonds te doen, dan branden er overal lampjes! Bij een aantal maatschappijen is het ook nog mogelijk om aan boord te dineren, dat maakt het plaatje compleet.

Geschreven door Chantal

Winactie

Dus ben jij op zoek naar een romantisch cadeau voor Valentijnsdag, dan zijn er opties genoeg. Heb jij een man zoals de mijne en wordt hij heel blij met een praktisch cadeau zoals fijne t-shirts, dan kan ik je wellicht een klein beetje helpen. Ik ga iemand blij maken met een 2-pack van ShirtsofCotton. Je hoeft alleen maar de Facebookpagina een like te geven en bij mij “done” neer te zetten. Morgenavond rond 21u maak ik de winnaar bekend. Fijne Valentijnsdag alvast!