Helemaal vrij in je keuze

Kies je voor rolgordijnen op maat, dan ben je helemaal vrij in je keuze. Ze zijn verkrijgbaar in alle soorten, materialen, kleuren en prints. Kies je voor rolgordijnen dan heb je de volledige vrijheid om je eigen stijl te creëren. Of het nu gaat om dat huiselijke sfeertje in je eigen huiskamer of dat rustige sfeertje in je slaapkamer. Met rolgordijnen weet je in iedere ruimte de juiste sfeer te creëren. Hip, trendy of een klassieke uitstraling? Met het gebruik van rolgordijnen kun je echt alle kanten uit.

Eenvoudig te installeren

Waar je met ‘gewone’ overgordijnen nog weleens een heel weekend kan verspelen met het doen van een of meerdere pogingen voor wat betreft het ophangen van die dingen, is een rolgordijn vrij eenvoudig te installeren. Enige technische kennis is zelfs niet nodig. Alles wat je uiteindelijk nodig hebt is een accuboormachine. En voor je het weet heb je je huis voorzien van prachtige rolgordijnen. 

Onderhoud? Een kind kan de was doen

Een rolgordijn vangt, in tegenstelling tot bijvoorbeeld gewone gordijnen of jaloezieën geen stof. Het onderhoud van rolgordijnen is er dus niet of nauwelijks. Geen tijd meer verspillen met het wassen en zelfs strijken van je overgordijnen. Onderhoud van rolgordijnen? Een kind kan de was doen. 

In iedere ruimte

Rolgordijnen zijn werkelijk in iedere ruimte te gebruiken, je kunt het zo gek niet bedenken. Met de juiste stof kan je zelfs rolgordijnen voor je badkamerraam hangen. Ben je eindelijk af van dat lelijke plakplastic. En het maakt niet uit of je nu rolgordijnen zoekt voor rechthoekige-, of vierkante ramen. Voor dak- of draai-kiepramen. Rolgordijnen zijn echt overal voor ieder raam te gebruiken. 

Koel in de zomer, warm in de winter

Heb je rolgordijnen in je huis, dan zul je als snel merken dat rolgordijnen je huiskamer prima op temperatuur houden in winter. Je zal het zeker in je stookkosten gaan merken. Een van de vele voordelen van rolgordijnen is dat je huis heerlijk koel en aangenaam blijft in de zomer. En zoals gezegd in de winter blijft het aangenaam warm in je huis. Rolgordijnen houden namelijk de warmte die naar binnen is gekomen overdag vast voordat het je ramen bereikt. 

In je eigen stijl

Zoals we al zeiden, je kunt rolgordijnen verkrijgen in verschillende materialen, kleuren en zelfs prints. Rolgordijnen kun je volledig in je eigen stijl samenstellen om zo in iedere ruimte in je huis een eigen unieke sfeer te creëren.