TOP
leeftijd 6 tot 10 jaar

“Ready 2 Robot is de jongensvariant van de L.O.L.”

Ready 2 Robot, de jongensvariant voor de onder meisjes zo favoriete bal. Of zo als Bram zegt, een groot surprise ei.

Gezien op televisie

Ik kende de ready 2 robot nog niet maar Bram wist me te vertellen dat hij het op de reclame op televisie al had gezien en dat het heel cool was. Vol enthousiasme werd de ready 2 robot bal dan ook uitgepakt. Dit was echter nog niet zo eenvoudig. Toch hoefde mama niet te helpen, want hij was al 4 jaar, dus kon hij het prima zelf. Eenmaal uitgepakt bleek dat hij er nog niet was. De bal bleek namelijk meerdere lagen te hebben en in elke laag zaten zakjes met inhoud, elke laag een ander kleur zakje. Alle lagen werden zorgvuldig leeggehaald en de zakjes werden op kleur apart gelegd. Vervolgens was het tijd om de zakjes leeg te halen en de inhoud in elkaar te zetten. Want, zo ziet ik mij door onze zoon vertellen, de inhoud werd dan een robot.

De verrassing van de ready 2 robot

Heel geconcentreerd werd hier dan ook mee begonnen en ik moet zeggen, onze vierjarige had dit vrij vlot voor elkaar. Maar waar was nu het poppetje. De ready 2 robot bal werd nog en keer helemaal bekeken en uit elkaar gehaald en toen bleek onderin nog een koker te zitten die je eruit kon duwen. Enigszins ongeduldig werd de koker eruit gehaald en open gemaakt. En ja, daar was dan het poppetje, dat je in de robot kon zetten. Echter deze had je er niet zomaar uit. De koker zat namelijk vol met slijm. Om dus het poppetje te bevrijden, moest er met slijm gekliederd worden. Dat was toch wel echt een hele coole verassing.

Toen het woordje slijm viel, was ook meteen de aandacht van onze dochter Lieke gewekt. Misschien was het toch wel een leuk iets die ready 2 robot. Samen hebben ze dan ook het poppetje uit het slijm bevrijd, om vervolgens eerst even met het slijm verder te spelen en daarin het poppetje in de robot te plaatsen en mee te spelen. Ook werd even gekeken welke robot zij nu hadden.

En samen worden ze één!

Bij de beschrijving wordt namelijk een overzicht van alle verschillende robots gegeven. Uit het overzicht maakten de kids dan ook op dat zij nu Interface hadden gekregen. In totaal zijn er 18 verschillende robots en 16 verschillende piloten ( de kleine poppetjes) die verzameld kunnen worden en die dan tegen elkaar kunnen vechten of een team kunnen vormen. De bal is volgens Bram het huis van de robot. Naast dat je kind het dus als een huis zou kunnen gebruiken om de robot in te bewaren, kun je de bal ook koppelen aan de andere ballen. Handig bedacht omdat het toch vaak wat kleiner materiaal is dat snel zoek kan raken. Zou kun je alles op 1 plek verzamelen. En bij het bekijken van het overzicht werd ook ontdekt dat er ook een paar piloten zijn die oplichten. Hiervoor moet je de piloot in de robot plaatsen en vervolgens 1-0 seconden omlaag drukken. Daarna ligt hij op. Een eigenschap die het bij de kids goed doet en net even iets extra’s geeft aan het poppetje.

Wat vindt de mama ervan?

Hoewel deze mama de fascinatie van kinderen voor dergelijke ballen eigenlijk niet echt goed begrijpt, moet ik zeggen dat de ready 2 robot dit wel enigszins heeft bijgesteld. Het slijm in de koker geeft een extra verrassing, wat ervoor zorgt dat het idee van een surprise bal goed geslaagd is. Dat je de verschillende robots vervolgens ook aan elkaar kan koppelen en daarmee echt een battle kan na spelen, zorgt ervoor dat het ook de interesse van onze zoon blijft houden. Deze mama heeft er dan ook een idee voor een schoencadeautje bij.

Geschreven door Jenneke

Lees ook: L.O.L. Surprise Jewellery, Make-Up en Stationairy

«

»

31 COMMENTS
 • Anna

  2 jaar ago

  Ik doe heeeeeel graag mee

  Facebook: An Na

 • Jacqueline Van de Manakker

  2 jaar ago

  Denk dat dit er hier wel eentje heel erg leuk zal vinden

 • Linds Ro

  2 jaar ago

  Leuk voor mijn Tygo van 5 jaar!!!

 • Marian zw

  2 jaar ago

  Leuk, lekker stoer speelgoed, ik loot graag mee

 • Ingrid Hopster

  2 jaar ago

  Mijn kleine allesverzamelaar vind dat vast en zeker geweldig leuk

 • Dana

  2 jaar ago

  Onze Jip heeft bij zijn zus naar de lol ballen gekeken en wil nu echt zelf wel de jongens versie proberen.
  Ik wist niet dat het bestond!!!!!

 • MarjonS

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee voor onze zoon.

 • Hille Morel

  2 jaar ago

  Ja ik doe graag mee, leuk!

 • Mieke Stam

  2 jaar ago

  Oh eindelijk ook eens iets voor jongens! dat gaan ze vast geweldig vinden 🙂 ik waag graag een kansje voor ze.

 • Marian B

  2 jaar ago

  Mooie prijs! Leuke jongensvariant, mijn zoon zou ik hier graag mee verrassen, robots doen het altijd goed!

 • Marco Laviana

  2 jaar ago

  Leuk! doe graag mee voor mijn zoon Ilias die dit zeker erg leuk zal vinden

 • elisabeth maria martina

  2 jaar ago

  daar kan ik kleinzoon tije helemaal happy mee maken

 • Manon

  2 jaar ago

  Leuk, ik doe mee!

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Leuk zo’n jongens L.O.L.
  Mijn kleinzoon vindt die L.O.L. voor meisjes maar niks.
  Maar met deze L.O.L. waar een Robot uitkomt valt vast wel in de smaak.
  Ik heb geen facebook, maar volg Bloglovin en ik doe graag mee.

 • harry brants

  2 jaar ago

  wat leuk, doe graag mee voor mijn kleinzoontjes, zullen hier zeer blij mee zijn

 • anita kempenaers

  2 jaar ago

  kansje gewaagd voor mijn kleinzoontjes zullen hier superblij mee zijn

 • Marian

  2 jaar ago

  Heel leuk voor Tom van 5!

 • Sandy van der Kolk

  2 jaar ago

  Ik loot heel graag mee, ik ken een geweldig kereltje die ik hier heel blij mee kan maken 🙂

 • G.T.

  2 jaar ago

  Leuk zeg, ben benieuwd wat mijn zoontje hier van vindt! Ik maak graag kans.

 • m chen

  2 jaar ago

  Ik doe mee!

 • Nele

  2 jaar ago

  Zo leuk voor mijn klein ventje, ik doe graag mee voor hem.

 • Tamara

  2 jaar ago

  Superleuk voor mijn zoontje Daley. Doe heel graag mee!

 • Iris Bakker

  2 jaar ago

  Mijn zoon wilt zo graag een robot voor Sinterklaas, maar de portemonnee van de Sint is het daar niet zo mee eens. Dit speelgoed kende ik nog niet, maar zal heel goed ontvangen worden door de kleine man

 • Claudia Diependaal

  2 jaar ago

  Hoi hoi!

  Wow deze zal Yuano onze kleinzoon geweldig vinden!

  Groetjes Claudia!

 • Annick

  2 jaar ago

  Ik was blij verrast toen ik ontdekte dat er een jongens variant van de L.O.L. uit was gegeven. Doe graag mee voor mijn ventje.

 • Femke Dekker

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn mannetje Gijs. Hij zou dit helemaal gaaf vinden!

 • melissa

  2 jaar ago

  Leuk. echt een jongensunwrap deze keer. lekker stoer en lekker creatief. ik doe graag mee.

 • Claudia Diependaal

  2 jaar ago

  Hoi hoi,

  Whoop whoop! Wij doen uiteraard weer erg graag mee! Wat een toffe #WINWEEK!

  Groetjes Claudia!

 • Laura K

  2 jaar ago

  Wat grappig dit, ik maak graag kans voor onze jongens.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Onder de pannen met de Under Wraps bal - MeerVanMir on november 21, 2018
 • Pingback: Een vriendje gevonden in Crate Creatures - MeerVanMir on november 21, 2018
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  Een zwemmende Ariël voor in bad

  Als ik ergens dol op ben, is het wel badderen. ...

  Close