TOP
Mama

“Geen gender reveal party voor ons”

Ja, je leest het goed. Wij doen niet mee aan de hype van tegenwoordig waarbij een feestje gegeven wordt om op een ludieke wijze het geslacht van de baby bekend te maken. Dit is echt gewoon niet aan ons besteed. Ik denk dat als Nano ons eerste kindje en zwangerschap zou zijn geweest, dat we daar wellicht anders over gedacht hadden.

Alhoewel ik de filmpjes heerlijk vind om te bekijken en ik ook razend enthousiast word als anderen het geslacht van hun telg bekend maken, heb ik er zelf geen enkele behoefte aan om er een big happening van te maken. Dit is een puur persoonlijke afweging en het betekent absoluut niet dat ik het afkeur als anderen wel een gender reveal party of iets dergelijks doen. De afgelopen jaren is er gewoon zoveel bij mensen om ons heen gebeurd wat betreft de kinderwens, zwangerschappen en niet gezonde kinderen, dat ik het geslacht van een kindje niet zo belangrijk meer vind. Ook na de ellende van vorig jaar, met al die miskramen, ben ik al blij dat de mini het naar zijn zin heeft in mijn buik en goed groeit. Of het dan een jongetje of een meisje is doet er gewoon niet meer toe en om er dan wel een feestje aan te wijden past niet bij mij.

Ik ben wel zo nieuwsgierig dat ik niet kon wachten tot de twintig weken echo om het geslacht te weten. Vandaar dat we vandaag samen met de dames een bezoekje brachten aan de (pret)echoscopiste. Nano werkte heel braaf mee door de beentjes goed uit elkaar te doen. Over het geslacht is dus geen twijfel meer mogelijk. Onze directe omgeving weet inmiddels ook of de Muppets een broertje of zusje krijgen en heel erg binnenkort zal ik het ook op de blog bekendmaken. Nu eerst even genieten met het gezinnetje.

«

»

10 COMMENTS
 • Volgmama

  3 jaar ago

  Snap het hoor. Lekker genieten en shoppen voor Nano 🙂

 • Annabel

  3 jaar ago

  Wij hebben hier ook niet aan mee gedaan. Wij waren in verwachting… Voor ons was het de mooiste verrassing bij de geboorte om te horen of het een jongen of meisje zou zijn. Iedereen moet de keuze maken die goed bij hun past. Wij stonden hier 100% achter.

 • Nathalie

  3 jaar ago

  Ik maak van alles een feestje. Hahaha. Wij dus wel 😉 Elk excuus om te feesten is voor mij goed. Moeahaha.

  • miriam

   3 jaar ago

   AUTHOR

   Humor!

   • Nathalie

    3 jaar ago

    ja? dat ook dus :-))

    • miriam

     3 jaar ago

     AUTHOR

     Ik vind het wel grappig hoe je het brengt. Klinkt erg gezellig

     • Nathalie

      3 jaar ago

      aaah oef ik dacht al dat je het verkeerd opnam. Ja hoor, ik heb tonnen humor. Mijn motto: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd :-))

     • miriam

      3 jaar ago

      AUTHOR

      Geen zorgen, ik begreep je goed en moest er om lachen 😉

 • Nathalie

  3 jaar ago

  ik bedoelde het ook ludiek of kwam het verkeerd over?

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Gastblog Lisette: Wordt het een jongen of een meisje? - MeerVanMir on april 17, 2017
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  Een beter cadeau bestaat niet: de Easywalker Mosey+

  Er zijn van die momenten in het leven, dat er ...

  Close