Ook papa’s hebben smartphones


Van de week vertelde ik al over een leuk idee voor Vaderdag. Zoals je inmiddels wel al uit mijn andere artikelen heb begrepen, is dat ik altijd heel blij wordt van originele en / of gepersonaliseerde producten. Het is toch zoveel leuker om iets te geCaseven wat geen enkele andere vader heeft gekregen? Zoals ik ook al heb laten weten is het heeeeel erg lastig om elk jaar iets origineels te vinden, dus neig ik al snel naar een gepersonaliseerd product. Ergens is dat natuurlijk eigenlijk ook gewoon orgineel, want geen enkele andere vader loopt rond met spulletjes waar een foto of tekst van mijn kinderen op gedrukt staat (als het goed is).

Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van bedrijven waar je van alles kan laten bedrukken. Van de week vertelde ik je al over het personaliseren van een mok. Maar wist je dat je bijvoorbeeld ook je telefoonhoesje helemaal je eigen kan maken? Case24 is één van die bedrijven, die gespecialiseerd is in alles wat je telefoon betreft. Als je dus een origineel telefoonhoesje wil, kan je daar terecht. Ik was aan het rondneuzen voor iets leuks voor manlief en eindige uiteindelijk met een hoesje voor mezelf. Nou ja, hoesje kan je het niet echt noemen. Ik heb een wallet met een foto van de drie meiden voor mezelf besteld. Ik had dit gezien bij een vriendinnetje en wist gelijk dat ik er ook eentje wilde. Het moeilijkste was nog om de leukste foto van de dames uit te kiezen.

Maar zoals ik al zei, het is binnenkort dus Vaderdag. Speciaal voor al die lieve mannen in ons leven, heeft Case24 een speciaal pakket samengesteld t.w.v. €100!, bestaande uit een Marshall koptelefoon, een smartphone autohouder en een zelf ontworpen smartphone telefoonhoesje. Ik mag een papa  hiermee blij maken. Wil jij dit geweldige pakket winnen? Laat dan een reactie achter dat je meedoet. De winnaar maak ik op Vaderdag bekend. Natuurlijk zijn mijn voorwaarden ook hier weer van toepassing. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

Facebook Comments