Verhalen van een werkende moeder
TOP
leeftijd 2 tot 4 jaar

“Onderwateravonturen beleven met het VTech Magisch Diepzeepaleis”

Het is echt pas net winter en ik zit al te mijmeren over de zomer. Niet dat ik de wintermaanden zo vervelend vind hoor. Integendeel zelfs! Ik geniet met volle tuigen van de donkere avonden, haardvuurtje aan en met geitenwollen sokken onder een dekentje op de bank een romantische film kijken. Of heerlijk op wintersport gaan met het gezin. Daar kan ik me ook op verheugen. Maar de zomer heeft weer haar eigen sport waar ik erg naar uit kijk. Ik ben namelijk dol op duiken! Ik heb het wel al een paar jaar niet meer gedaan (door de zwangerschappen), maar daarvoor probeerden manlief en ik toch elk jaar wel een duik in te plannen. Wij hebben beiden een “advanced” diploma, dus we mogen onder andere ‘s-nachts duiken, maar ook naar wrakken. Die liggen doorgaans wat dieper. Het heeft gewoon iets magisch, die onderwaterwereld. Dus het Magisch Diepzeepaleis beloofde hetzelfde avontuur voor de kinderen.

Lees ook: Tante Jet theeset van VTech

Magisch Diepzeepaleis

Voor alle kinderen die dezelfde fascinatie hebben voor het wonderlijk schoon onder de zeespiegel, heeft VTech iets nieuws op de markt gebracht. Samen met de bekende vrolijke vriendjes kunnen kinderen nu avonturen beleven in het Magisch Diepzeepaleis. Net zoals met andere Vrolijke Vriendjes producten, heeft ook dit paleis Magic Points waarmee de Vrolijke Vriendjes herkent worden. Er wordt dan gereageerd met grappige zinnetjes. Als je de bijgeleverde zeemeermin Lynn op een Magic Point plaatst, zingt ze een vrolijk liedje voor je. Ze brengt drie verschillende gezongen liedjes ten gehore naast de zes melodietjes. De schelp bij het paleis is ook bijzonder. Het verandert namelijk van kleur als er een vriendje in wordt geplaatst. En als je de krab verplaatst kan je de vriendjes laten dansen in de balzaal van het Magisch Diepzeepaleis. Verder zit er nog een draaimolen en schommel aan. Genoeg dus voor veel speelplezier.

Handig om te weten

Bij het VTech Magisch Diepzeepaleis worden Zeemeermin Lynn, twee zeevriendjes en twee accessoires mee geleverd. Er zitten dus geen extra Vrolijke Vriendjes bij. Verder hoef je ook niet bang te zijn dat je ‘s-nachts opschrikt van een zingende zeemeermin, want het paleis schakelt zichzelf uit na een bepaalde tijd inactief te zijn geweest. En ja, ik ben inderdaad een keertje midden in de nacht wakker geworden van een spontaan pruttelende speelgoed theepot. Een automatische uitschakeling is dus zo verkeerd nog niet.

Facebook Comments

«

»

36 COMMENTS
 • Bodil

  2 jaar ago

  Wauw, wat gaaf! Zeker ook de ‘automatisch-uit-functie’ 😀
  Ik maak graag kans voor mijn dochtertje, ze is begin volgend jaar jarig en zou dit echt helemaal geweldig vinden!
  (Heb geen facebook)
  Fijne feestdagen gewenst!

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Wat een prachtig stukje speelgoed.
  Dit is een mooi verjaardagscadeau voor mijn jongste kleindochter. Volgend jaar wordt zij in april 4 jaar.
  Voor haar doe ik graag mee.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin.

 • Marian B

  2 jaar ago

  Voor mijn dochtertje! Ze heeft met Sinterklaas iets van Vrolijke Vriendjes gekregen en hier is helemaal weg van. Dit sluit hier mooi op aan lijkt mij, dus ik loot graag mee!

 • Marieke Flikweert

  2 jaar ago

  Hier zou ik mijn dochter Elin heel erg blij mee gaan maken! En mocht zij ermee uitgespeeld raken, dan mag het naar mijn pasgeboren nichtje Lisa. Dan kan zij er weer mee spelen als ze iets groter is.

 • Annelies

  2 jaar ago

  Gaaf, daar maak ik onze dochter Jodi heeeeel blij mee!

 • Lotte van Kins-Kettenis

  2 jaar ago

  Super graag voor onze dochter Leah die echt gek is op de vrolijke vriendjes en dit zou echt een super leuke verassing voor haar zijn <3

 • Liline Erdmann-van Steenbeek

  2 jaar ago

  Deze staat al een hele tijd op het verlanglijstje van onze dochter, dus ik (eigenlijk jij) zou haar er heel blij mee maken!

 • Angelique Van Hoewijk-Verhage

  2 jaar ago

  Ik doe heeeel graag mee voor me kleine meisje.. Ze zou dit geweldig vinden om mee te spelen en ze heeft Ook al wat vrolijke vriendjes poppetjes.. Wij duimen

 • Jolien Versluis

  2 jaar ago

  Die zou ik graag winnen voor ons dochtertje. Ze is gek op vissen en heeft van de Sint een vrolijk vriendje gekregen waar erg graag mee speeld. Ik verwacht daarom dat ze dit paleis super tof zou vinden.

 • elisabeth maria martina

  2 jaar ago

  die is wel heel erg gaaf

 • Kelly Aarts

  2 jaar ago

  Aaahhhh, deze is superleuk zeg! Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter Lucy (bijna 4). Zij heeft al meerdere poppetjes van de Vrolijke Vriendjes, en deze set zal ze zeker geweldig vinden!

 • Sigrid

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn 2 mini’s.
  Beide zijn helemaal gek van alles wat nog maar naar VTech ruikt en deze ontbreekt nog in de collectie.

 • Linda Raaijmakers

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee voor Eva en haar tweelingbroer Lucas 😀

 • Francis

  2 jaar ago

  Ik zou dit graag willen winnen voor onze jongste dochter. Die is gek op Vtech en vooral op vrolijke vriendjes. Hoe leuk kan ze het nieuwe jaar beginnen dan met een super gaaf cadeau van de vrolijke vriendjes.

 • Claudia Diependaal

  2 jaar ago

  Wauw wat mag jij weer wat fantastisch weggeven zeg. Ik doe dan heel erg graag mee! Voor de kleinkinderen!

 • Anna

  2 jaar ago

  Ik doe mee voor mijn dochter Julia

 • Denise hendrikse-groffen

  2 jaar ago

  Ohh woww hier zou ik mijn kleine meisje echt dolblij mee maken! Ze is ook nog eens jarig 20 januari en helemaal in de ban van zeemeerminnen en unicorns op het moment, dus dit zou ze geweldig vinden! ❤ Fijne feestdagen!

 • Trotsema fati

  2 jaar ago

  Wauw wat gaat mijn dochter gelukkig zijn als ik die voor haar win die staat al lang op haar verlanglijstje!
  Ik waag graag een kansje voor haar

 • Sjoerd hendrikse

  2 jaar ago

  Wat een prachtig speelgoed is dit zeg! Mijn kleine meisje is dol op het mooie vtech speelgoed en deze vind ze prachtig! Hier zou ze uren mee kunnen spelen en grote zus stiekem ook nog haha! 😉

 • Jolanda

  2 jaar ago

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee voor mijn lieve neefje van 1,5. Weet zeker dat hij dit prachtig zal vinden.

 • Ellen

  2 jaar ago

  Super gaaf. Ik doe mee voor mijn dochter maar ook voor mijn gastkindjes. Super leuk speelgoed als ik win wordt het volgende thema niet alleen de zuidpool haha
  Fijne feestdagen!

 • Noortje

  2 jaar ago

  Mijn dochter heeft veel speelgoed van v-tech en kan zich daar uren mee vermaken. Ook hier zou ze dolblij mee zijn, dus ik doe mee voor haar.

 • Angelique

  2 jaar ago

  Ontzettend leuk zeg .
  Ik doe graag mee voor mijn kleine meid!

 • Crm

  2 jaar ago

  Nora zou dolblij zijn.

  Als mama 2e kerst dit toch nog heeft ingevuld .
  Omdat niet zovaak thuis is ze veel in buitenland werkt.

  Zou mooi v tech speelgoed grote kerstkado zijn.

  Ga toch proberen

 • Maud

  2 jaar ago

  He wat leuk! Mijn dochtertje Fenne (2,5 jaar) speelt heel veel met Zoef Zoef Dieren, maar ik weet zeker dat ze dit ook geweldig zal vinden! Ik maak graag kans!

 • Jan

  2 jaar ago

  Super leuk om ons dochtertje mee te mogen verrassen !

 • Lies

  2 jaar ago

  Hoe schattig!! Dit is het perfecte cadeautje voor de kleine Ronja, de dochter van een hele lieve vriendin!

 • Els Wanders

  2 jaar ago

  Ik wil meedoen voor mijn dochtertje Lisa. En inderdaad wel zo fijn dat het automatisch wordt uitgeschakeld als er even niet mee is gespeeld 🙂

 • l tromp

  2 jaar ago

  onze klein meid anne carlijn is gek op alles wat magisch en sprookjesachtig is hier zou ze echt een mega gat in de lucht van springen….

 • Vivian

  2 jaar ago

  Wat een sprookjesachtige onderwaterwereld 🙂
  Denk dat onze kleine meid nu helemaal het bad niet meer uit wil komen haha!!

 • Danielle

  2 jaar ago

  Ontzettend leuk! Ik doe graag mee

 • Renate

  2 jaar ago

  Wat zouden mijn 2 kindjes hier blij mee zijn! Ook ben ik gastouder, dus hebben er veel kindjes plezier van.

 • Nelly

  2 jaar ago

  Ik doe mee voor mijn kleine neefje

 • Corinne

  2 jaar ago

  WOW echt tof! Ik doe mee voor mijn zoontje Lennon, want het is ook heel leuk voor jongetjes en mijn dochter Lily. Wellicht kunnen ze er gezellig samen mee spelen; helemaal leuk!

 • Bertine

  2 jaar ago

  Een leuke prijs voor mijn jongste dochter Elena, ze word begin januari 4 jaar! Hier zal ze veel plezier mee beleven! Ook haar zus van 7 jaar zal dit leuk vinden!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Kasteel van Rapunzel: Princess Tangled Zwaaiende Lokken - MeerVanMir on december 22, 2017
 • Instagram
  • Samen kijken we naar de blogpanelvideo van @rvgpr . Sofieke vond het erg rustgevend 😂. Ik ben vooral weer enthousiast geworden!
  • Zelf ondertekenen voor je identiteitskaart. We hebben even soort van geoefend. De “e” is lastig en in Veerle zitten er maar liefst 3! Maar in één keer geslaagd! We kunnen weer op vakantie dus.
  • Ze gaat nog net niet in de bak Duplo zitten
  • Dankjewel @bijdas voor de prachtige bloemen!
  • Ook deze dame is fan van je outfit @kellycaresse en @noppiesofficial Komt er weer een nieuwe lijn binnenkort?
  • Jeej, een sprongetje! #alleenmaarbijmamawillenzijn #negentienwekensprong #pittig #oeiikgroei #teamnosleep
  • Ik kreeg haar al met moeite erin, maar het jurkje van @ca uit doen bleek echt onmogelijk. Dus hebben we letterlijk de schaar er in gezet. 1x gedragen maar! #mamageeftslagroom #borstvoeding #ietsmetdikkearmpjes #hollandswelvaren
  • Sofieke heeft nu al een mening

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Helemaal zen worden in het warme water

  Als je mij al wat langer volgt, dan weet je ...

  Sluiten