Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Met de Go Glam Nail Studio de nageltjes pimpen”

Glitters, glamour en glans, dat zijn de dingen waar mijn meisjes van houden. Ze vinden het heerlijk om zo nu en dan als prinsesjes behandeld te worden. Hoe gaaf was het dan ook voor ze om voor het eerst een echte nagelstudio in te mogen duiken (Studio Pink in Amsterdam) waar hun poezelige vingertjes in gloednieuwe lak gezet werden en hun haartjes met glitters gestyled werden. En dat allemaal ter ere van de nieuwe musthave voor alle kleine dametjes onder ons: de Go Glam van Spinmaster. Dat moest natuurlijk even uitgebreid geprobeerd worden.

Je nagels versieren met de Go Glam Nail Studio

Er zijn tal van nagellakjes voor kinderen te vinden en ik ga er vanuit dat ze allemaal zeer kindvriendelijk zijn. Van de Go Glam nagellak weet ik dat zeker, want ik heb dat uiteraard nog even nagevraagd. Bovendien was het na één keer zwemmen ervan af, dus zitten er duidelijk geen long lastig chemische stofjes in. Het betekent natuurlijk wel dan weer, dat er vaker gelakt moet worden dan normaal. Maar dat is juist het leuke, want met de Nail Studio zijn de mogelijkheden eindeloos! Wat zit erin? Een nagelstudio, een stamper, vijf patronen en twee nagellakjes. Hoe het werkt? Heel simpel! Men kiest een kleurtje nagellak uit en lakt dat over de nageltjes. Vervolgens kiest men één van de patronen uit. Als je deze in de stamper klikt, kan je het patroontje op het nageltje “afdrukken”. Vervolgens lak je de boel af met de doorzichtige top coating. En ben je klaar? Dan berg je het weer op in het hippe glittertasje, die bij de Go Glam Nail Studio hoort. En uiteraard zullen er ook navelverpakkingen komen met nieuwe kleurtjes nagellak en patroontjes.

Winactie

Natuurlijk ga ik iemand blij maken met een heuse Go Glam Nail Studio en omdat het kan zal ik het nog leuker maken. Ik geef er gelijk twee extra setjes nagellak en patroontjes bij. Hoe leuk is dat voor de meisjes én jongetjes, die dol zijn op uniek versierde nageltjes? Wil je kans maken op dit geweldige pakket? Laat mij dan weten of je links of rechtshandig bent. Gewoon voor de leuk. Meedoen kan tot en met 5 oktober. Succes!

Facebook Comments

«

»

34 COMMENTS
 • Ingrid langstraat

  3 weken ago

  Ik ben links maar de kinderen rechts. Wat een leuke set voor mijn dochter maar ook voor mijn zoontje lees ik. Hij loopt nu vaak trots met de roze nagellak van zijn zus rond, dus dit zal ook erg leuk vinden!

 • J Vink

  3 weken ago

  Rechts

 • Marange

  3 weken ago

  Super cool. Hier in huis ben ik Mrs right. En mijn dochter Mia is ook miss right. De mannen zijn lefties

 • Linda

  3 weken ago

  Ik brn zelf rechts, maar wat betreft onze kleine dame twijfel ik nog. Wat ik wel zeker weet is dat ze dol is op nagellak en wat kan ze dan opeens goed stil zitten.

 • Marieke Flikweert

  3 weken ago

  Ik loot heel graag mee voor Elin! Zou een supercadeau voor haar verjaardag zijn op 13 okt. Hier zijn we allemaal rechtshandig

 • elisabeth maria martina

  3 weken ago

  mijn kleindochter is rechts en mooie nageltjes vind ze vast geweldig

 • Nele

  3 weken ago

  leuk voor mijn dochtertje, we zijn rechtshandig.

 • Angela

  3 weken ago

  Ik ben zelf rechtshandig en dochter lief linkshandig maar dat mag de pret niet drukken want wij houden van mooie nageltjes

 • Linda Raaijmakers

  3 weken ago

  Dit zouden Eva en Lucas erg gaaf vinden. Ik ben rechtshandig

 • Claire

  3 weken ago

  Super leuk! onze eigen nagelstudio voor mijn en mijn dochtertje. Ze is helemaal fan van nageltjes lakken. Dus dit zou ze echt prachtig vinden!

 • Jolanda Janssen

  3 weken ago

  Oh wat leuk, dit is echt wat voor mijn dochter!! Ze is rechtshandig en lakt heel graag haar nageltjes.

 • Kim

  3 weken ago

  Ik ben linkshandig. Wat leuk dit, mijn dochtertje zag dit op de reclame en zei “dit wil ik”!
  Nu doe ik dus maar gauw mee hier :-))

 • Liline Erdmann

  3 weken ago

  Wauw, wat een gaaf pakket zeg! Ons meisje is dol op nagellak! Ik ben rechtshandig en onze dame ook denk ik (ze is 4 dus doet een aantal dingen nog met beide handen, maar rechts lijkt wel dominant te zijn/worden).

 • Jolanda

  3 weken ago

  Superleuk, mijn 6-jarige dochter is dol op nagels lakken. Hiermee zou ik haar dus heel blij kunnen maken. We zijn beide rechtshandig.

 • anita kempenaers

  3 weken ago

  doe graag mee voor dit leuke pakket voor mijn kleindochter zij is linkshandig en haar mama rechtshandig

 • Maaike J Didérique

  3 weken ago

  Rechtshandig!

 • Marian B

  3 weken ago

  Het dochtertje van een vriendin is binnenkort jarig. dit zou een leuk cadeau zijn!. Ze is dol op nageltjes lakken/versieren en make-uppen, dit gaat zeker in de smaak vallen. . Zij is rechts en haar moeder is links. Zelf ben ik rechtshandig.

 • Marian Zw

  3 weken ago

  Wow wat ziet dit er leuk uit! Echt iets voor mijn dochter die deze zomer met vriendinnen de garage als studio vol make-up gebruikt hadden. Ik ben de enige rechtshandige in ons gezin 🙂 manlief en de kids zijn links.

 • Suus

  3 weken ago

  Ik waag graag een kansje voor deze leuke set. Ik ben rechtshandig.

 • Sharon v Bregt

  3 weken ago

  Ik ben zelf rechtshandig. Deze is gaaf voor mijn meiden en ik denk dat onze knul ook graag mee wilt doen! dus iedereen aan de nagellak.

 • Pascale

  3 weken ago

  Rechtshandig. Geweldig voor mijn dochter! 🙂

 • Oma Will

  3 weken ago

  Heel graag doe ik mee voor mijn kleinkinderen , want wat is er nou leuker dan nageltjes lakken…
  “Kijk oma, hoe vind je deze kleur”, krijg ik vaak te horen.

  Dit nagelstudiootje vinden ze vast geweldig.
  O ja, ik ben rechtshandig.
  Ik volg op bloglovin en loot graag mee.

 • Marieke

  3 weken ago

  Wauw, dit is echt iets voor de dochter van mijn vriend. Ik ben rechtshandig

 • lottie

  3 weken ago

  Rechtshandig! Super leuk voor mijn oppaskindjes.

 • iris

  3 weken ago

  wat leuk. kan ik een meisje in India zeer blij mee maken. Rechtshandig

 • Marcia Kan

  3 weken ago

  Rechtshandig! Net als mijn man en onze dochters.
  Hannah (8) zou deze set dolgraag willen en gaat deze daarom aan Sinterklaas vragen (jaja, we hebben nog een ‘gelover’). Wat zou die lieve oude man punten scoren zeg! En grote zus Elisa (11) lakt vast net zo fanatiek mee!

 • maaike beld

  3 weken ago

  Wij zijn hier thuis allemaal rechtshandig!
  Zou super leuk zijn om te winnen, dus ik waag een kans en mijn duimen draaien <3!

 • Shiv Chin

  3 weken ago

  Ik doe graag mee, mijn beide meisjes zijn rechtshandig (en ik zelf ook 🙂

 • Claudia

  3 weken ago

  Wat schattig! Wij zijn rechtshandig.

 • Sharon de Ridder

  3 weken ago

  Nou, wat ontzettend cute! Bij mij thuis zijn we allemaal rechtshandig 🙂

 • Fay

  3 weken ago

  Suuuuuperleuk!! Mijn zoontje van 4 gaat dit geweldig vinden! Denkt sowieso dat hij een meisje is, haha. Superlief, en dan met zijn vriendjes en vriendinnetjes een superleuk dagje nageltjes lakken! Ik denk dat zijj oudere broer dit stiekem ook heeeel leuk gaat vinden 😉

  • Fay

   3 weken ago

   Wij zijn trouwens allemaal rechthandig!

 • Anneliese de Waal

  2 weken ago

  Linkhandig 🙂

 • Fay

  2 weken ago

  Spannend!!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!
 • Een impressie van het @indewolkenfestival van @oudersvannu
 • Even de kussens testen in @ikeanederland 😂
 • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
 • Weeeeeeeeeekend!
 • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
 • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
 • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Wat ik ontdekte over de aansprakelijkheidsverzekering

Verzekeringen. Het woord waar veel mensen jeuk van krijgen, maar ...

Sluiten