TOP
leeftijd 0 tot 2 jaar

“Fisher-Price blijft je verrassen”

Helaas komt aan alle leuke winacties weer een eind. Vandaag is het alweer de laatste Vaderdag Vrolijkheid actie dat online komt. En juist daarom sluit ik het graag af met mijn eigen favoriete speelgoedmerk en dat is Fisher-Price. Als je mij al een tijdje volgt, weet je dat ik groot fan ben van het speelgoed van Fisher-Price.Ik ben er mee opgegroeid en mijn dochters spelen er ook graag mee. Dat is ook wel logisch, want het stimuleert de fantasie en het is altijd nieuw, verrassend en grappig. Net als je denkt dat ze niet meer iets nieuws kunnen verzinnen, komen ze weer met een innovatief en bijzonder product op de markt.

Persoonlijk vind ik het speelgoed voor de allerkleinsten het leukst. De voor de mini bestemde producten zijn niet alleen kleurrijk en vrolijk om te zien, maar stimuleren ook nog eens de zintuigen van de kleine telg. Ik had al eerder geschreven hierover en dan met name over de activity krokodil als ideaal kraamcadeau. Maar wist je dat er ook een activity olifant is? Wij hebben deze ontvangen en ik verheug me er nu al op dat de kleine meid er in het najaar de grootste lol mee gaat hebben.

Maar er is nog een leuk (redelijk) nieuw product van fisher-Price op de markt, speciaal voor de kleine kinderen. Misschien heb je het al in de winkel gespot? Ik heb het over de schattige BeatBo Buggies. Het zijn kleurrijke kleine autootjes met vrolijke lichtjes, speelse melodietjes en grappige dansbewegingen. Je activeert één van deze activiteiten door op het hoofdje te drukken. Het idee is dat de kleintjes door de geluidjes nieuwsgierig worden en steeds meer willen horen. Een soort van actie versus reactie. Het is dan wel uitermate geschikt voor de kleintjes, maar ook de peuter heeft er de grootste lol mee. Ze vindt het heerlijk om alles te herhalen wat de BeatBo zegt en moet er vervolgens smakelijk om lachen. Als de mini er in het najaar niets aan vindt, kunnen de andere dames er in ieder geval hun lol mee op.

«

»

25 COMMENTS
 • Annabel

  3 jaar ago

  Ja leuk!

 • elisabeth maria martina

  3 jaar ago

  super voor kleinzoon quinn

 • chantal Wollaars-Donath

  3 jaar ago

  Jasuper leuk voor mijn neefje

 • Nadia Lahpor-Hesse

  3 jaar ago

  Leuk voor mijn zoontje Daan!

 • Marieke Flikweert

  3 jaar ago

  Ja!

 • Lynn

  3 jaar ago

  Ja! 😀

 • Anna

  3 jaar ago

  Ja ja ja ja ja ja

  Facebook: An Na

 • Luisa

  3 jaar ago

  Ja! Heel leuk 🙂

 • Marian B

  3 jaar ago

  JA! Ik blijf me verrassen met Fisher Price en ik verras er graag mijn dochtertje mee 😉

 • Linda Raaijmakers

  3 jaar ago

  Ja 😀

 • Marjolijn Yara

  3 jaar ago

  Ja

 • Claudia Diependaal

  3 jaar ago

  Ik doe heel erg graag mee met deze actie. Wat een leuk speeltje!

 • Linda Smeets

  3 jaar ago

  Ja! Ik doe heel graag mee voor kleine Alicia

 • Moniek

  3 jaar ago

  ja

 • Els

  3 jaar ago

  Ja, ik doe graag mee.

 • Iris

  3 jaar ago

  Ja!

 • Corinne

  3 jaar ago

  Ja, supercute!

 • Manon Toemen

  3 jaar ago

  Wat een leukerd! Die wil ik graag winnen voor onze Tim

  • Manon Toemen

   3 jaar ago

   Ja dus ☺

 • lenny Wibbelink

  3 jaar ago

  Ja, super leuk

 • Femke Dekker

  3 jaar ago

  Jaaaaaaaaaa … ik doe graag mee!

 • Goele H

  3 jaar ago

  Ja 🙂

 • Evi Huys

  3 jaar ago

  Ja tuurlijk wil ik deze winnen, zou mn dochtertje geweldig vinden!

 • Andy E

  3 jaar ago

  Lijkt me leuk ja!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: De Activity Alligator van Fisher-Price is leuk om te geven - MeerVanMir on juni 14, 2017
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Je man verblijden met een leuk overhemd

  Oké, het is natuurlijk Vaderdag en dan moet er ook ...

  Sluiten