Verhalen van een werkende moeder
TOP
Mama

“De voordelen van vrouw zijn”

1301163Nadat ik vorige keer al verteld had over de nadelen van een vrouw zijn moet ik uiteraard ook de voordelen eens belichten. Het lijkt namelijk niet altijd zo, maar soms is het super handig om niet van het mannelijke geslacht te zijn. Ik maak er stiekem ook wel eens gebruik (dan wel misbruik) van. Ik noem een paar situaties.

 • Ik had een nieuwe autoradio gekocht, maar de installatie in mijn oude volvo 440 lukte niet. De vorige eigenaar had de draden doorgeknipt. De jongens van een garage hebben deze kosteloos voor mij erin ingezet op een vrijdagmiddag.
 • Ik reed 30km te hard en werd op de bon geslingerd voor 160 euro. Nadat ik heel hard uithuilde bij de betreffende agent,  heb ik nooit meer de boete ontvangen.
 • Ik zag de bus wegrijden van mijn bushalte. Na een gulle glimlach stopte hij voor me en kon ik alsnog instappen (300 meter van de halte vandaan).
 • Ik kreeg vroeger gratis drankjes in de kroeg en om mijn leeftijd werd niet gevraagd bij disco’s boven de 21 (terwijl ik 16 was).
 • Als ik netjes naar werk moet betekent het nog niet dat ik in pak moet.
 • Als vrouw heb je bovendien 4 maanden zwangerschapsverlof.
 • Je kan 9 maanden lang de zwangerschap als excuus gebruiken om iets niet te doen of te willen (de zogeheten zwangerschapskaart).
 • Elke maand heb je als vrouw een goed excuus om lekker chagrijnig te zijn of uit je vel te springen om je ook nog eens vol te proppen met chocolade.
 • Als vrouw kan je zonder problemen romcoms en chickflicks kijken.
 • Je kan ongegeneerd een potje janken bij een film of goed boek.

Dit is nog maar een kleine opsomming van al onze pluspunten. Eigenlijk heeft het vrouw zijn ook wel zo zijn voordelen dus. Toch zal ik dat nooit toegeven. Ik ben erg benieuwd wanneer jullie gebruik maakten van jullie vrouwelijke charmes.

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Complete surrender 😍
 • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • We mochten even knuffelen!
 • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
 • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
 • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
 • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Waanzinnige woensdag deel 10

Wat is het toch heerlijk om van alles weg te ...

Sluiten