Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films / Series, Reviews, Uitstapjes, Winacties

“De film van Thomas de Trein: opgraven en ontdekken”

Het eerste liedje dat mijn oudste meisje zelfstandig kon zingen, en dan eindeloos achter elkaar, was de tune van Thomas de Trein. Het was ook de eerste theatervoorstelling waar ik met haar naar toe ben geweest. Haar zusje bleek een nog grotere fan te zijn van het stoomlocomotiefje en heeft alle afleveringen minimaal drie keer gezien. In de auto werd de cd van de voorstelling grijs gedraaid. Zo erg zelfs, dat toen we de auto ingeleverd hadden voor een nieuwe en de cd nog in de speler bleek te zitten, wij speciaal zijn terug gereden om het op te halen. Echte fans dus in huis. Er werd dan ook met luid enthousiasme gesprongen toen ik vertelde dat we naar de bioscoop film van Thomas de Trein gingen.

De speeltuin van Mattel

Het was wel even een eindje rijden voor ons, want we mochten de premiere bijwonen bij Play Mattel in Sevenum. Ik had al vaker goede verhalen gehoord over dit speelparadijs, dus wilde de afstand er wel voor afleggen. Het is ook echt een leuke indoor speeltuin. Niet al te groot en met de bekende figuren van Mattel. Zo voerde mijn oudste een show op op het podium van Angelina Ballerina terwijl haar zusje keer op keer in de brandweerauto van brandweerman Sam zat. Het was niet heel groot en daardoor juist fijn overzichtelijk. De wat oudere kinderen konden hun lol op bij de rollerschaatsbaan boven en wie van bouwen houdt weet zeker dat die zich zal vermaken bij Play Mattel. Mocht je er eens in de buurt zijn, ga er dan zeker even langs.

De film van Thomas

Mijn kinderen vonden de film erg vermakelijk. Natuurlijk omdat ze Thomas de Trein gewoon leuk vinden, maar ook omdat het korte verhaaltjes zijn. Alles speelt zich af in Italië. Daar leert Thomas over archeologische opgravingen, verdwenen treinen en opera zingen. En dat allemaal met nieuwe vrienden! De korte verhaaltjes maakt het dat de film geschikt is voor de allerkleinsten met een kortere aandachtsspanne. Verder bevatte het ook geen echt heel erg enge scenes. Al met al een prima film dus om met de peuter of kleuter naar toe te gaan.

Winactie

Ook dit keer geef ik weer kaartjes weg en wel 3×2 stuks. Daarnaast krijg je ook wat leuke merchandise erbij. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is mij te laten weten dat je het wil winnen. De winnaars maak ik na woensdag 18 september bekend. Succes!

Facebook Comments

«

»

14 COMMENTS
 • Tamara

  6 maanden ago

  Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoon

 • Anna wienen

  6 maanden ago

  Ik doe heel graag mee

 • Sonja Hubregtse

  6 maanden ago

  Dat zouden ze hier echt super vinden ! Was al enige tijd geleden dat er een nieuwe film in de bios was, dus de andere echt grijs gedraaid hier thuis.

 • Elly van Dongen

  5 maanden ago

  Ik doe graag mee voor mijn kleindochter!

 • Iris Bakker

  5 maanden ago

  Perfect uitstapje voor wat moeder-zoon quality time! Ik doe graag mee

 • Marian B

  5 maanden ago

  Mijn zoontje wil graag weer een keer naar de bios. Hij vindt Thomas leuk, dus dit zal een heel leuk uitje gaan worden. Uiteraard met popcorn 😉

 • Marie

  5 maanden ago

  Wat zou dat leuk zijn voor mijn kleinzoon die zo dol is op treinen! Hij ligt vaak voor onderzoeken in het ziekenhuis en mag niet op vakantie omdat hij altijd in de buurt van ht ziekenhuis moet zijn maar naar de film mag wel! Wat zou dat geweldig zijn!

 • Iris

  5 maanden ago

  wat leuk, mijn zoonyjes zijn enorme fan can Thomas☺ ik waag een kans☺

 • Renilda

  5 maanden ago

  Ik loot mee voor mijn kleinkinderen.

 • Saskia pol

  5 maanden ago

  Leuk voor onze zoon, kan hij zijn vriendje meenemen

 • anja

  5 maanden ago

  erg leuk om met mijn neefjes heen te gaan ze zijn gek van Thomas de trein

 • maris

  5 maanden ago

  super leuk om met de kinderen naartoe te gaan!

 • Sharon v Bregt

  5 maanden ago

  Ik doe ook graag mee voor mijn zoon. Hij gaat net als zijn zussen naar school maar is op woensdag nog altijd vrij dus dan kunnen we samen nog gezellig deze film meepakken

 • Patrick Brazi

  5 maanden ago

  Dit zou ik graag winnen voor mijzelf.
  Mijn zoontje van 3 mag dan ook mee….. Om te vieren dat hij vrijdag een broertje gekregen heeft.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • “Ik wil niet slapen. Ik wil niet slapen”
 • Eh...tja. Soort van carnaval toch?
 • Mevrouw heeft spekkies gekregen 😍
 • Er is geen leuker speelgoed dan een pakje billendoekjes 😂
 • #newborn #1month #baby #babygirl #daughters #momsgirl #girlsmom #fourdaughters #sofieke #mamablogger
 • Dit zijn echt top kraamcadeau’s! Dankjewel @mamasliefste @lisetteschrijft en @lotuswritings
 • Valentijnsdiner met mijn skatjes @lisetteschrijft en @lotuswritings
 • Men noemt mij ook wel “de melkkoe van Nootdorp” 😂

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Een blik op de School Rocks collectie van Shoeby

Je zou denken dat met drie meisjes en oudere nichtjes ...

Sluiten