Mijn dochters van 11 en 8 jaar mochten de set van BlaZeLets uitproberen, zelf armbandjes maken! Vooral mijn dochter van 8 is dol op armbandjes. Ze kan er nooit genoeg hebben en vaak als we in een winkel zijn (maakt niet uit welke 😉 ) dan gaat ze kijken of er nog leuke armbandjes te koop zijn. Ideaal om ze dan nu zelf te kunnen maken.

Liefde op het eerste gezicht

Bij het openen zagen de dames de verschillende kleuren van het speciale poeder en een mooi koffertje om alles in te doen en daar werden ze al erg blij van.

We hebben samen de gebruiksaanwijzing doorgelezen, tenminste ik las het voor en mijn dochters voerden het uit.  Beginnen met het vastzetten van het touwtje, dan het poeder erin, daarna de vormpjes op elkaar zetten en dan de vorm in het water. En dan is het wachten!

Zoveel mogelijkheden in creaties

Het is leuk dat er verschillende kleuren zijn, zodat je een armbandje met meerdere kleuren kan maken. Nadat je het armbandje uit de mal haalt, is het nog wel een beetje plakkerig, dan kan het nog versierd worden met glitters. En als je het dan een poosje laat liggen, wordt het armbandje wat harder. Dan nog als laatste de sluitinkjes vastmaken en je hebt een prachtige armband!

Het enige nadeel is dat er maar één poeder-vulfles bij zit. Als je meerdere kleuren wil gebruiken, zijn meerdere flesjes wel handig in het gebruik. Nu werd het een beetje een knoeiboel om het poeder te vervangen… Maar dat maakte de meiden echt niets uit natuurlijk. Zij zijn heel blij met hun nieuwe armbandjes!

Geschreven door Lieke

Genomineerd voor speelgoed van het jaar

Ook de BlaZeLets zijn genomineerd voor Speelgoed van het Jaar en wel in de categorie 6 en 7 jaar. Natuurlijk heeft de jury haar mening over dit product gegeven en deze is als volgt:

Eindelijk een andere techniek om armbandjes te maken. Leuke verpakking. Fijn materiaal om mee te werken en je kunt zelf allerlei versieringen bedenken. Maak allemaal verschillende armbandjes met en zonder glitter. De Blazelets stimuleren op een makkelijke manier de creativiteit en fijne motoriek.

De BlaZeLets zijn ook hier te koop.