Het is en blijft toch bijzonder hoeveel liefde je als ouder kan voelen voor zo’n klein mensje, dat je nog geen half jaar kent. Elke keer als in naar de baby kijk, word ik warm van binnen. Ongelooflijk dat ik voor vier totaal verschillende kinderen zoveel liefde kan hebben. Het is echt een rijkdom! Elk meisje heeft haar eigen plekje in mijn hart en ik wil ze alle vier stuk voor stuk speciaal laten voelen. Dat betekent dus ook dat ze alle vier recht hebben op hun eigen spulletjes en niet alles van elkaar hoeven te gebruiken. Natuurlijk wordt hier in huis nagenoeg alles herbruikt zolang het goed is, maar dat neemt niet weg dat af en toe iets nieuws ook wel leuk is. Aangezien de jongste waarschijnlijk eerder stapjes zal gaan zetten dan haar zussen als dreumes deden, zijn goede babyschoentjes voor kleinere voetjes nu extra belangrijk. Als het dan ook nog eens zo schattig is als Baby Dutch dan is het helemaal top.

Grote zus mocht babyschoentjes uitzoeken

Van Baby Dutch mocht ik een paar babyschoentjes uitzoeken voor onze jongste dame. Helaas was dat voor mij nogal lastig, want ik kon echt geen keuze maken. Mijn oudste dochter wilde met alle liefde dit probleem wel voor mij oplossen, want zij wilde ook wel nieuwe schoenen. Voor zichzelf dan. Ik vertelde haar dat deze slofjes toch echt wel voor de allerkleinsten waren, maar dat had ze wel begrepen. “Dan kan ik toch blij zijn voor haar, mama”. Dan smelt je toch? Enfin, zij mocht dus kiezen. Ik was er heilig van overtuigd dat babyschoentjes met panterprint uit de Nature Collection haar favoriet zou zijn, immers draagt ze dit zelfs het allerliefst, maar ze ging voor een totaal ander printje. Namelijk de witte met zwarte stipjes. Ik was het uiteraard helemaal met haar keuze eens. Enkele dagen later waren de schoentjes al binnen!

babyschoentjes Baby Dutch

Een blije baby

Per brievenbus post werden de babyschoentjes bezorgd. Een perfecte timing, want ik was voortdurend bezig met verloren sokjes terug te vinden. Ik weet werkelijk niet wat ze er mee doet. Ik was dan ook erg benieuwd of de schoentjes geaccepteerd zouden worden door haar en of deze wel zouden blijven zitten. Dat bleek geen probleem door het soepele elastiek. Aantrekken was overigens ook geen enkel punt. Het schoeisel zelf is gemaakt van echt runderleer met aan de onderkant een goede antislip zool. De eerste stapjes kunnen dus gezet worden! Oh, ik kijk daar toch zo naar uit! Er is niets zo schattigs als een kleine dreumes die haar eerste stappen zet. En met deze leuke Baby Dutch babyschoentjes wordt dat vast nog schattiger. Eerlijk is eerlijk, ik kende het merk nog niet eerder. Dat terwijl ze al tien jaar bestaan! Maar ik heb veel babyschoentjes gezien en gehad en kan je zeggen dat deze kwalitatief ook echt heel goed aanvoelen. Ik geloof dat onze baby dit ook volledig onderstreept. Ziet ze er niet zoet uit? Wij zijn fan!

babyschoentjes Baby Dutch