TOP
Films en series

“The Boss Baby, een leuke film voor de hele familie”

De geboorte van de mini komt steeds meer dichterbij. De afgelopen paar weken ben ik druk bezig geweest om de jongste aan het idee van een baby in mama’s armen te laten wennen. De eerste keer gilde ze namelijk alles bij elkaar. “Mijn mama”, galde het meerdere keren door de kamer. Met grote dikke tranen kwam ze op mij af gerend. Gelukkig is het inmiddels helemaal omgeslagen en wil ze alle baby’s vasthouden en flesjes geven. Dat wordt dus ruzie om het zusje over een paar weken. “Nee mama, mijn baby!” Wacht maar tot de eerste keer dat ze je speelgoed afpakt. Mijn zus vond mijn geboorte in eerste instantie ook helemaal niet leuk. De babypop, die zij had gekregen als kraamcadeau, werd demonstratief van de trap af gesmeten onder begeleiding van de woorden “ach, baby au”.

Aan dit verhaal moest ik denken toen ik de film The Boss Baby zag. Immers werd Tim Templeton ook ongevraagd opgedrongen met een jonger broertje. Ik kan me goed voorstellen dat het voor een eerste kind lastig is als hij ineens zijn of haar ouders moet delen met de nieuwe telg. De makers van The Boss Baby hebben hier een ontzettend geestige twist aan weten te geven. Want wat als de komst van een broertje niets meer dan een complot is van alle baby’s? De nieuwe baby Templeton is namelijk “geboren” met maar één doel: de lancering van het nieuwe product van de baas van de Templetons tegen te houden. Hiervoor heeft hij een speciaal team samengesteld. Ondertussen probeert zijn grote broer Tim zijn ouders te laten zien, dat de baby geen gewone baby is en zich als een volwassene gedraagt met alle eigenschappen van een volwassene erbij Wij hebben dan ook erg gelachen om de film. Het verhaal zit vol met grapjes speciaal voor de grote mensen en genoeg vermaak voor de kinderen. Ideaal dus als familiefilm voor op een regenachtige dag.

Inmiddels is The Boss Baby verkrijgbaar op dvd en blue ray. Speciaal met het oog op de herfstvakantie en de feestdagen die er ook alweer aankomen, geef ik een dvd van de film weg. Wil je een kansje wagen op deze hilarische animatie? Het enige wat je ervoor hoeft te doen is een reactie achter te laten en het bericht te liken op Facebook.  Je kan mee doen tot en met 27 september. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

 

«

»

10 COMMENTS
 • Lynn Mahieu

  3 jaar ago

  Lijkt me een heel toffe film! Ik die graag mee!

 • Anna

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee
  Facebook: An Na

 • Marcia Kan

  3 jaar ago

  Al veel goede verhalen over gehoord, maar nog niet gezien. Hier zou ik mijn meiden erg blij mee maken!

 • Marian van Trigt

  3 jaar ago

  Leuk voor de feestdagen naast spelletjes doen. Bij opa en oma van Trigt met de kinderen en kleinminderen

 • Albertine van Veldhuizen

  3 jaar ago

  Mijn meiden hebben deze film in de bios gezien en vonden ‘m geweldig! Ze willen de dvd graag aan hun collectie toevoegen. Als ze dan op een regenachtige middag de keuken induiken om cakejes te bakken of popcorn te maken, kunnen we er ‘s avonds een familie-filmavond achteraan plakken….papa kent ‘m nog niet namelijk en er zat echt wel humor in die film …

 • Lyn

  3 jaar ago

  Ik waag graag een kansje!

 • Meryll

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee! Lijkt me een leuke film

 • Mariska van lochem / op facebook mariska giulianojazzlyna

  3 jaar ago

  Ik wil mijn zoontje van 6 hiermee verrassen. Hij had hem op zijn verlanglijstje staan. Maar niet gekregen. Kreeg van ons al een fiets. Hie gaaf zou het zijn als we hem nu zomaar kunnen verrassen met deze blu ray dvd!!
  Hij vind zijn kleine broertje van 1 hier erg op lijken hihi.
  Echt zo enthousiast over rrn film heb ik hem nog niet gehoord.
  En stiekem vonden wij hem ook super leuk!!

 • Sandy van der Kolk

  3 jaar ago

  Lijkt me een hele leuke film en ik maak heel graag kans 🙂

 • Michael noo

  3 jaar ago

  Super leuk!! Mijn dochter wil deze graag zien dus kom graag meedoen 🙂

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Duitse technologie op haar best met de Thomas perfect air animal pure

Het komt niet vaak voor dat ik nog verbijsterd ben ...

Sluiten