Al eerder heb ik verteld van de bijzondere kwaaltjes die ik tijdens de zwangerschap ontwikkel. Binnenkort zal ik ook wat meer vertellen over de meest rare (en ook nare) hormonale issues waar ik van andere dames over gehoord heb. Dan valt het bij nog wel mee. Er zijn ook leuke bijkomstigheden van een zwangerschap. Uiteraard het niet meer ongesteld worden, maar dat is vanzelfsprekend. Een van mijn leuke extra’s is een super gave huid! Eerlijk waar, als ik in verwachting ben heb ik helemaal geen last meer van puistjes of andere onregelmatigheden. Dus ook geen ontstekingen meer, omdat ik er aan heb gezeten in mijn slaap. Love it! Nu ik in mijn derde trimester zit, merk ik wel dat mijn huid een tikkie droog is af en toe, dus probeer ik het wel wat te verzorgen. Daar heb ik een beetje hulp bij gekregen van Vitamines Per Post.

Vitamines Per Post

Ken je deze website al? Ik werd er op geattendeerd door een vriendinnetje en vind het eigenlijk wel een uitkomst. Gewoon lekker vanaf de bank de nodige vitamientjes en mineralen bestellen om ze vervolgens niet veel later op de deurmat terug te vinden. Zonder bezorgkosten! In eerste instantie was ik uiteraard een beetje huiverig voor het idee. Het zijn toch voedingssupplementen die je tot je neemt. Maar ik heb veel navraag gedaan, alle certificaten bekeken en een expert naar de aangeboden producten laten kijken, en toen was ik wel meer gerustgesteld. Natuurlijk geldt altijd nog dat je je gezonde verstand moet gebruiken. Als je bijvoorbeeld zwanger bent, kan je niet zomaar alles proberen. Er staat overigens wel keurig bij als het niet geschikt is voor zwangeren. In ieder geval dus een website vol producten waar ik wel nieuwsgierig naar was.

vitamines per post

Mijn poezelige huidje verwend

Op vitaminesperpost.nl is er gewoon een hele categorie voor gezichtsoliën. Je begrijpt natuurlijk wel dat dat mij enorm intrigeerde. Elke capsule olie heeft haar eigen specialiteiten en kenmerken. Dat wilde ik natuurlijk wel eens zelf gaan proberen. Ik heb vier verschillende oliën geprobeerd, namelijk de huidolie-amandel, de huidolie-kokosnoot, de huidolie-anijs en de huidolie-granaatappel. Het gebruik is heel simpel. Je maakt de capsule open en smeert het over je gezicht. Dus niet inslikken! Het voelt al snel fijn aan. En het is allemaal van natuurlijke producten, wat ik zelf ook wel zo een veilig idee vind. Kortom, een kleine verwennerij voor jezelf.

vitamines per post