Verhalen van een werkende moeder
TOP
leeftijd 4 tot 6 jaar

“Totum Little Creators en Friends vriendschapssieraden”

Totum Little Creators Leren knippen

Onze dochter heeft ineens helemaal het knippen ontdekt. Ze is 3 dus een veilige schaar is daarbij wel zo handig. Normaal gesproken knipt ze beetje random kleine dingen. het knippen zelf is de lol. Ze keek pas enorm gebiologeerd toen ze een vriendinnetje een vormpje zag uitknippen en leek spontaan geinspireerd te zijn. Mir vroeg mij letterlijk een dag daarna of ik Totum Little Creators Leren knippen wilde uitproberen (meant to be denk ik). Het is een pakket waarbij je een schaar krijgt en velletjes en dan kan oefenen met op de lijntjes te knippen. De schaar knipt heel fijn (stuk beter dan haar vorige, de veiligheid was daar zo groot dat je uberhaupt niet meer echt kon knippen). De velletjes hebben verschillende niveaus waarbij het steeds complexer wordt om te knippen. (van kleine streepjes tot rondjes etc). Het duurde even voordat ze het doorhad, maar nu is ze ineens erg bezig met  lijntjes knippen. Kortom, gewoon een leuk iets om een kindje cadeau te doen. Altijd een succes denk ik! En de schaar wordt op dit moment dus bijna dagelijks gebruikt in al haar knutselavonturen.

Totum Friends vriendschapssieraden

Ook een succes was het kettinkje en armband wat we konden maken met het Totum Friends vriendschapssieraden pakket. Op de ene of andere manier is mijn dochter van een broeken drager naar een rokjes/ jurkjes dame geworden en begint ze steeds meer een meisje meisje te worden. Ze had ook wel een paar armbandjes, maar niet eentje met kralen. Nou wat heb ik haar blij gemaakt toen ze dit pakket uit mocht proberen. Ze kon al zelf heel soepel de kraaltjes rijgen. Ik dacht even dat ik een mooi middagprogramma te pakken had, maar ze deed het zo soepel dat we eigenlijk best wel snel klaar waren. Op de ene of andere manier had ze wel de behoefte om dezelfde kleur bij elkaar te doen, waar ik het toch niet kon laten een klein beetje in te grijpen. Wel maar een beetje hoorโ€ฆ Het resultaat, een leuke vrolijke ketting en armbandje. Ze is er helemaal blij mee! Ik vind het ook een leuk ding om te zien, en toch ook extra leuk dat ze het dan zelf in elkaar heeft gezet. Kortom, ook dit is een heel leuk cadeautje van Totum om een kindje cadeau te geven!

Geschreven door Liselot

Lees ook: twee leuke pakketjes van Totum om weg te geven

Facebook Comments

«

»

24 COMMENTS
 • Anna Wienen

  5 maanden ago

  Ik zou heel graag willen meedoen voor het leren knippen pakketje.. dan kan ik met mijn dochter oefenen..

 • Michelle Graafland

  5 maanden ago

  Onze dochter is haar eigen armbandje helaas kwijt geraakt, en vraagt nu steeds om de armband van mama. Het knutselsetje om een eigen nieuw armbandje te maken zou ze dan ook wel erg leuk vinden.

 • Noortje

  5 maanden ago

  Mijn peuter wil dolgraag meedoen met de knip knutsels van de oudere kids… Dit is een mooie eerste stap!

 • Marian

  5 maanden ago

  De sieradenset spreekt mij het meeste aan. Leuke kleuren en gezellig samen doen!

 • elisabeth maria martina

  5 maanden ago

  Totum Little Creators Leren knippen dat zou ik samen met kleinzoon quinn graag willen proberen

 • Lynn Mahieu

  5 maanden ago

  Mijn dochter vindt het altijd fascinerend als ze me ziet knippen maar ik heb het nog niet aangedurfd haar ook eens te laten knippen deze zou me toch over de streep trekken om het te proberen denk ik…

 • Marian B

  5 maanden ago

  De sieradenset spreekt mij persoonlijk het meest aan omdat ik zelf als kind (en nu nog) erg van sieraden hield. Maar voor mijn dochtertje spreekt mij het leren knippen pakketje het meest aan omdat ze net als haar grote broer wil knippen maar dat lukt nog niet zo goed. Dit is mooie en leuke manier om flink te oefenen. Daarom gaat de voorkeur uit naar deze set.

 • Natasja

  5 maanden ago

  Ik vind de sieraden maken erg leuk voor mijn dochtertjes. Graag!

 • Bets

  5 maanden ago

  Wat zijn dit leuke setjes om lekker creatief bezig te zijn, ze spreken mijn dan ook beide erg aan. Maar als ik kijk voor wie het is zou het sieradensetje een echte schot in de roos zijn. Ik doe er super graag voor mee!!

 • Jolanda W

  5 maanden ago

  Wat leuk, ik doe graag mee voor de vriendsschapssieraden. Mijn dochter houdt van armbandjes en kettinkjes dus zal hier zeker blij van worden.

 • Iris

  5 maanden ago

  Ik loot graag mee voor het leren knippen pakketje.

 • Renilda

  5 maanden ago

  Wat leuk. Ik doe mee voor mijn kleinkind. Het leren knoppen pakket lijkt me leuk.

 • Linda S.

  5 maanden ago

  Wat leuk en zo goed voor de motoriek! Het Leren knippen pakketje spreekt mij het meest aan daar onze dochter nog wat moeite heeft met knippen.

 • melissa

  5 maanden ago

  Het setje voor de vriendschapssieraden zodat mijn dochter ze kan maken voor haar vriendinnetjes!

 • Mark

  5 maanden ago

  De leuke creatieve knipoefeningen zijn hier meer dan welkom! Kan onze kleine man mooi oefenen!

 • Ineke

  5 maanden ago

  Wauw, wat een leuke actie!! Mijn dochter zou graag met haar ‘allur bestu vriendin’ vriendschapssierraden maken

 • Tamara Jongkees

  5 maanden ago

  Mijn zoon knipt het liefst de hele dag, het leren knippen pakket zou dan ook erg in de smaak vallen bij hem.

 • Iris Bakker

  5 maanden ago

  Mijn peutertje knutselt heel graag, dus ik doe graag mee voor het leren knippen setje

 • C.G.M. peters

  5 maanden ago

  Ze zijn beide leuk, maar ik denk dat de kleine leren knippen het leukst vindt.

 • Oma Will

  5 maanden ago

  Ik doe heel graag mee voor Totum Friends vriendsschapssieraden, voor mijn knutsel smurf van 6 jaar.
  Zij maakt gemakkelijk vrienden en kan dan een armbandje geven, leuk hoor!
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 • Claudia Diependaal

  5 maanden ago

  Leren knippen lijkt mij erg leuk, maar vooral ook leerzaam.

 • Jan

  5 maanden ago

  Ik ga voor het leren knippenpakketje voor ons dochtertje

 • Ivana Rubin

  5 maanden ago

  mijn dochter zou deze graag willen hebben

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Twee leuke pakketjes van Totum om cadeau te geven - MeerVanMir on januari 5, 2020
 • Instagram
  • Dit dus...
  • Geen protest op de Dam, want ik vind dat weer te ver gaan ten opzichte van alles wat we de afgelopen weken hebben doorgemaakt en richting de zorgverleners. Maar aandacht voor de strijd tegen racisme kan natuurlijk altijd. Op een stille manier in dit geval. #blackouttuesday #blacklivesmatter
  • Die voetjes ๐Ÿ˜
  • Borstvoeding! Het blijft iets bijzonders. Ik wil het weer minimaal een half jaar geven. Zo mooi dat dat kan. #normalizebreastfeeding #borstvoeding #moedermelk #vloeibaargoud #mamaslagroom #metmijntietinjefeed
  • Zusterliefde ๐Ÿ˜
  • Mijn rijkdom ๐Ÿ˜
  • Dit zijn mijn oudste boefjes. Vanavond komt er een artikel online over hun bekentenissen ๐Ÿ˜‚
  • Even een selfie in het zonnetje, want dat doe ik niet zo vaak. Ik maak liever fotoโ€™s van anderen. Vooral omdat ik bijna nooit een foto van mezelf echt leuk vind. @rvgpr vroeg mij wat over mijzelf te vertellen na hun eerste online paneldag met producten van @karchernl @zoedt_nl @dutchdeluxes @asmodeenl en Cobi. Ik vond het wel een leuk idee. Leren jullie ook gelijk wat meer over mij.
.
Ik ben dus Miriam en mama van vier heerlijke meiden. In het dagelijkse leven werk ik als juriste en blog ik op meervanmir.eu. Samen met manlief woon ik in de omgeving van Den Haag. Ik ben dol op gezelligheid met mijn familie en vriendinnen. Op mijn site vertel ik over alles wat ik als moeder van 4 tegenkom qua opvoeding en producten. Ik voer een Jan Steen huishouden, dus je zal geen picture perfect aantreffen. Wel gewoon eerlijkheid. Ik heb toch geen tijd voor Photoshop en filtertjes? Dus als je een kijkje in mijn hectische leventje wil, weet je waar je zijn moet.
.
Nu ben ik ook nieuwsgierig naar jullie leven, dus...

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Ik ben zo’n moeder die…..

  Het lijkt wel alsof iedereen maar de perfecte ouder wil ...

  Sluiten