Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Ik heb mijn wagen volgeladen”

Als kind hield ik er al van, en als volwassenen stiekem nog steeds: Magneetjes. Blijft fascinerend hoe ze tot elkaar aangetrokken worden. Wij hebben kleine magneetjes die wij gebruiken om kaartjes op te hangen. Die zijn erg krachtig, en leuk om aan elkaar te rijgen. Echter met kleine kinderen moet je wel altijd erg scherp blijven of ze niet per ongeluk vallen en een van de kinderen daarna magnetisch wordt. Als voorzorg hebben we alle kaarten nu maar wat hoger gehangen aan ons whiteboard. Mijn dochter krijgt dus geen kans om hier mee te spelen. Als ik erover nadenk had ik eigenlijk helemaal geen speelgoed waar magneten in zitten. Daar is nu verandering in gekomen! Ik heb namelijk van SmartMax my first tractor set mogen reviewen samen met mijn dochter. Mijn dochter werd meteen wild enthousiast toen ze de doos zag. Dat zegt nog niet zo heel erg veel, want nieuw speelgoed vindt ze altijd leuk. Nu ze een paar maanden geleden grote zus is geworden is ze bijzonder scherp geworden op nieuw speelgoed en dit meteen hebberig inpikken. Ook cadeautjes die overduidelijk voor haar broertje zijn (bijv. laarzen van maat 21) probeert ze alsnog zichzelf toe te eigenen. Ze was dan ook behoorlijk teleurgesteld toen die laarzen niet pasten…

My First Tractor

De doos van SmartMax werd snel opengemaakt, en al gauw waren de 22 verschillende stukken te zien die je in elkaar kan klikken. Zelfs de paarden bestaan uit 2 delen (voor en achterkant) die je met behulp van een magneetstaaf tot een volledig paard kan omtoveren. Of zoals mijn dochter al gauw doorhad, tot een twee koppig paard, of een paard zonder hoofd. Er zijn vier magnetische staven die je aan elkaar kan verbinden, maar die je dus ook kan gebruiken om de tractor te maken of de paarden. Mijn dochter vond het erg leuk om de staven te verbinden aan elkaar en dan een stuk van de tractor daarmee voort te duwen. Vervolgens zette ze de boer op de tractor en riep ze enthousiast dat het een kinderwagen geworden was. Het speelgoed spreekt erg voor zich en is erg makkelijk in gebruik. Zonder zaken uit te leggen ging ze meteen aan de slag en heeft zich makkelijk bijna een uur in haar eentje vermaakt. Ze kan met haar 2,5 jaar alles zelf maken en weer uit elkaar maken maar er zit ook genoeg uitdaging voor haar in dat het niet zomaar lukt.

Eindeloos speelplezier

Zelf had ik even het idee dat de variatie niet genoeg zou zijn, maar daar heeft zij blijkbaar op dit moment nog helemaal geen last van. Af en toe dondert de boel weer uit elkaar en dan moet ze erg hard lachen en bouwt het weer opnieuw. Kortom ik ben enthousiast over deze set. En het leuke is dat door andere pakketten van SmartMax te kopen je de variatie makkelijk kan verhogen indien dit toch nodig is.

Winactie
Wil je zelf thuis ook met de My First Tractor set van SmartMax aan de slag? Laat dan een reactie achter en wie weet win jij een exemplaar. Meedoen kan tot en met 14 november en de winnaar maak ik op Facebook bekend.

Geschreven door Liselot

Facebook Comments

«

»

14 COMMENTS
 • Anna

  12 maanden ago

  Lijkt me heel gaaf voor mijn dochter Julia!!

  Facebook: An Na

 • Manon W

  12 maanden ago

  Leuk, ik doe mee!

 • elisabeth maria martina

  12 maanden ago

  dat is nou krek iets voor kleinzoon quin

 • Els Wanders

  12 maanden ago

  Dit is echt iets voor mijn zoontje Niek van bijna 2. Hij is helemaal gek op tractors, “krakor” zegt hij wanneer hij een tractor ziet.

 • trotsema fati

  12 maanden ago

  Heel leuk voor mijn zoontje! Ik doe graag mee

 • Floor Verseveldt

  12 maanden ago

  Wat leuk! Dieren en alles op wielen is altijd geweldig. Dus dit zou mijn oudste zoon erg leuk vinden

 • Monica Kayadoe

  12 maanden ago

  Dat is echt iets voor onze Abel! Hij is dol op dieren en alles wat wielen heeft, en daarnaast ook heel onderzoekend. Dit zal hem erg prikkelen!

 • Ilona

  12 maanden ago

  Dat klinkt als superleuk speelgoed voor onze zoon. Hij is nu ruim 15 maanden. Duimen maar…

 • Nelleke

  12 maanden ago

  Leuk voor Dean! Goed voor de fijne motoriek en het ziet er heel stevig uit. Aangezien Dean nu nog een beetje in de in en uit de speelgoedbak gooi fase zit. Alles met wielen is favoriet en denk dat hij hier nog heel wat jaartjes mee kan spelen. Hij is vorige week 1 geworden

 • Nele

  12 maanden ago

  Dit zullen mijn kindjes heel erg leuk vinden, ze zijn gek van spelen met dieren.

 • Marian B

  12 maanden ago

  Mijn dochter van net 2 speelt regelmatig met de trekkers van haar broer, wat hij niet zo leuk vindt. Een eigen trekker met paarden (waar ze ook erg van houdt) zou dus een goede oplossing zijn! Leuk voor de december maand!

 • Goele H

  11 maanden ago

  Dat ziet er erg leuk uit voor mijn dochtertje van 3. Ik doe graag mee.

 • Oma Will

  11 maanden ago

  Wat een geweldig leuk stukje speelgoed voor mijn jongste kleindochter.
  Eerst in elkaar zetten en dan lekker mee spelen.
  Ik denk dat ik haar hier heel blij mee zou maken.
  Ik heb geen facebook, maar volg op bloglovin.
  Graag doe ik mee.

 • Alma

  11 maanden ago

  Te gek voor onze kids!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Even de kussens testen in @ikeanederland 😂
 • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
 • Weeeeeeeeeekend!
 • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
 • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
 • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!
 • Zie je deze gave race auto van @vtechspeelgoed ? Ik vertel meer over op mijn blog en over de racebaan. Bovendien geef ik ook nog eens een set weg. #LinkInBio #winactie @speelgoed_van_het_jaar #leukvoordesint #mamablogger
 • Vandaag de verjaardag van dit poppetje een beetje gevierd. De taart smaakte haar heerlijk. Gefeliciteerd moppie 😍

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Elly de zitzak en ook klimzak

Terwijl ik dit schrijf dacht ik in eerste instantie op ...

Sluiten