Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Een goede klusser begint al vroeg”

Wij wonen nu ruim twee jaar in onze huidige woning en nog zijn er tal van klusjes, die nog gedaan moeten worden. Niet alleen in het huis, maar ook in de tuin. Ik zelf heb echt twee linker handen, dus werk ik alleen op duidelijke aanwijzingen. En dan nog is het geen garantie dat het projectje slaagt. Ik hoop dat mijn dochters een beter klusinzicht hebben dan ik. Gelukkig hebben ze al in ieder geval genoeg plezier er in, want als papa en opa in de tuin bezig zijn willen ze het liefst meehelpen.  Als manlief zijn rolmaat in huis kwijt is, weet hij ook dat hij eerst in de speelhoek van de dames moet kijken. Grote kans dat deze is ingepikt door één van de dames. Op de één of andere manier willen ze net zoals papa met de hamer en tangetjes aan de slag.

Ik wist niet of het was omdat het zo leuk is om papa te helpen of dat ze echt graag zelf aan de slag wilden, maar het leek mij leuk om ze wat meer erover te laten ontdekken. Kiddeaus wilde mij wel helpen in de zoektocht naar de klusser in de dames en stelde een houten werkbank ter beschikking. Zoals je weet ben ik dol op houten speelgoed, dus daar was ik al enthousiast genoeg over. De werkbank zelf overtrof toch ook mijn verwachtingen.

De werkbank
Het is een vrij compact stuk speelgoed. Je kan het prima op een tafeltje neerzetten en gewoon weer opruimen als de kleine er klaar mee is. Bij de werkbank zitten alle noodzakelijke gereedschapsonderdelen zoals de hamer, de tang, de schroevendraaier, maar ook spijkers en bouten en moeren en plaatjes. De werkbank zelf, wat tevens ook gelijk een gereedschapskist is, heeft allemaal gaten waar de bouten en spijkers doorheen kunnen. Ik kan me heel goed voorstellen dat het aandraaien en losdraaien van de bouten en moeren, maar ook het in de gaatjes duwen van de werkbank, zeer bevorderlijk is voor de fijne motoriek.  Daarnaast is het voor een kind gewoon echt heel leuk om zelf te (leren) klussen. Of gewoon de hele tijd de gaatjes te vullen 😉 Kortom, het is zeker een leuk cadeau om een peuter (of papa) blij mee te maken.

Volgens de makers van My Workbench is de leeftijd vanaf drie jaar. Veerle is twee jaar en heeft zich er prima mee vermaakt. Het af- en aandraaien van de moertjes was nog iets te hoog gegrepen, maar met dat kon de pret niet drukken. Verder bevat het geen onderdelen waarvan ik denk dat het niet geschikt zou kunnen zijn voor een net peuter.

Winactie
Door geweldige webshops als Kiddeaus kan een winweek als deze bestaan. Ik ben ze stuk voor stuk erg dankbaar daarvoor. Wie kan ik blij maken met een eigen werkbank? Laat in een reactie achter dat je mee doet en like het bericht. Delen wordt gewaardeerd, maar is geen verplichting. De actie loopt tot en met 7 april 2017. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

Mijn co-peuterwinfeest-organisator Joyce heeft ook een dochter, dus dat betekent ook voor haar sieraden. Zij geeft vandaag maar liefst € 40 shoptegoed weg!

 

Facebook Comments

«

»

24 COMMENTS
 • Linda Post

  3 jaar ago

  Houten speelgoed vind ik echt top! Het gaat lang mee, is dus duurzaam en het ziet er leuk uit. Ik maak heel graag kans voor onze Fenna!

 • Michael noo

  3 jaar ago

  Ook vandaag ben ik er weer bij!! Leuk in de nabije toekomst voor mijn dochtertje

 • Wendy v V

  3 jaar ago

  Ik doe mee!

 • Anna

  3 jaar ago

  Super leuk! Ik doe weer graag mee.. ☺️☺️☺️

  Facebook: An Na

 • DavidE

  3 jaar ago

  Superleuk en duurzaam speelgoed! Ik neem graag deel aan de winactie!

 • Marian B

  3 jaar ago

  Lijkt me fijn speelgoed voor mijn dochtertje, en stiekem zal mijn zoontje dit ook nog leuk vinden!

 • Floor Verseveldt

  3 jaar ago

  Weer zo leuke prijs! Graag doe ik mee voor mijn zoontje

 • Christin@

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee voor dit leuke speelgoed .

 • melissa

  3 jaar ago

  Dit is leuk en leerzaam. elk kind wil toch net als mama koken en net als papa klussen. ik doe graag mee.

 • Vlijtig Liesje

  3 jaar ago

  Wat ziet ze er professioneel uit : ) Leuke foto!

 • Leonie van Mil

  3 jaar ago

  Wat leuk!! Mijn ventje is ook al een echte klusser. Hij timmert met alles 😉 Ik doe mee!

 • Marieke Flikweert

  3 jaar ago

  Als papa met schroeven bezig is, staat Elin er met haar neusje bovenop en wil altijd de schroeven vasthouden en aangeven. Dit gaat ze super vinden als ze het hiermee zelf mag doen. En als Joas iets ouder is, is het ook leuk voor hem.

 • Femke Dekker

  3 jaar ago

  Leuk! Met deze mooie prijs zou ik mijn mannetjes heel erg blij maken. Wat zouden ze er samen leuk mee kunnen spelen!

 • Evelien Hack

  3 jaar ago

  Super keuk, ik doe graag mee

 • Annie Eggink

  3 jaar ago

  Leuk voor mijn twee kleinzoons!

 • Evi Huys

  3 jaar ago

  Je kan nooit vroeg genoeg beginnen met klussen! Hier willen ze altijd graag papa helpen, maar zeker voor de kleinste is dat nog wat te vroeg. Dan is dit misschien wel een leuke oplossing.

 • Luisa

  3 jaar ago

  Tof! Leuk voor mijn kleine om met haar papa te doen .

 • Iris

  3 jaar ago

  Dit zou onze peuter geweldig vinden! Papa is in zijn vrije tijd altijd op zijn werkbank bezig, hoe tof als die kleine hem na kan doen

 • Mientje Lok

  3 jaar ago

  Ik maak graag kans! 🙂

 • Goele Huysegoms

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee!

 • Annemieke

  3 jaar ago

  Heel leuk! Onze meid wil ook alles doen wat papa doet, ze zal dit erg leuk vinden. En papa ook 😉

 • Patricia

  3 jaar ago

  Dit is ook leuk zeg, goed voor fijne motoriek lijkt mij.

 • Celina

  3 jaar ago

  Heel leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje, hij klust erg graag samen met zijn papa!

 • Bodil

  3 jaar ago

  Cool! Onze meiden kunnen verrassend goed overweg met van die hamerspelletjes… Dit zullen ze ook geweldig vinden. Lekker ‘meehelpen’ wanneer opa komt klussen. Super leuk speelgoed!
  (Heb geen facebook)

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Kids kijken vol spanning naar het Sinterklaasjournaal en mama is naar Last Christmas van @universal_nl . #binnenkortmeeroverdefilm #winactie
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
 • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
 • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
 • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger
 • Wist je dat deze week er nog allerlei winacties zijn op mijn blog? Alles in het teken van de @speelgoed_van_het_jaar verkiezing. Wat vind je bijvoorbeeld van het spel Crocs’ Socks van @bs.toys ?
 • Klaar voor Halloween! @carnavalskleding_nl #review #winactie #binnenkortmeer
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Bedelarmbandjes bewaren je herinneringen

Één van de meest bijzondere sieraden vind ik het bedelarmbandje. ...

Sluiten