TOP
leeftijd 6 tot 10 jaar

“De L.O.L. Surprise Biggie Pets is één en al verrassing”

Als je mij enigszins kent weet je dat ik dol ben op verrassingen. Je kan me ontzettend blij maken met een goed gevulde goodiebag. Het mag zelfs boordevol troepjes zitten, want het allerleukste er aan vind ik toch het uitpakken. Wat zou er allemaal dit keer in zitten? Het is daarom dat ik de populariteit van de L.O.L. Surprise ballen ook wel kan begrijpen. Een jaar geleden kwam de eerste bal uit en met het poppetje dat er in verstopt zat is door de oudste nog vaak mee gespeeld. Met name in bad werd er veel plezier aan beleefd. Inmiddels zijn er meerdere soorten Surprises uitgebracht met als meest recente de L.O.L. Biggie Pets. Bij Bol kan je de konijn en hond variant aanschaffen en wij zelf hebben de hamster “MC Hammy” een plekje in huis mogen geven.

Het verrassende aspect

De L.O.L. Surprise Biggie Pets is natuurlijk weer een klein verrassingsfeestje op zich zelf. In de doos zit een enorme bal met daarin de konijn, hond of hamster. De bal is doorzichtig, dus het is vrij duidelijk wat er in zit. Bovendien staat het ook groot op de doos afgebeeld. Ik vroeg me dan ook af wat het verrassingselement eigenlijk was. Maar ja, ik had toen nog niets uitgepakt. In de doos vind je namelijk een bril met rode glazen. Als je deze op zet kan je de plaatjes in het bijgeleverde boekje bekijken. Zonder zie je alleen maar stippeltjes en kan je niet ontdekken welke kleine pets er verstopt zijn in de grote.

De Biggie Pet

In de bal, dat tevens als draagtas gebruikt kan worden, zit dus de Pet. Het voelde aan als een enorme squishie, lekker zacht dus. Toch is het stevig genoeg om als een rugzak of spaarpot (aan de bovenkant zit namelijk een gleuf voor de centjes) te dienen. Eerst moest MC Hammy wel nog leeggehaald worden, want hij was gevuld met kleine zakjes met inhoud en twee dierenmandjes en een kistje.

De gevulde zakjes en mandjes

Elk zakje bevatte een accessoire voor de kleine babydiertjes, zoals zonnebrilletjes en een botje. In de dierenmandjes zitten de kleine baby’s verstopt. Dit uitpakken moet je wel enigszins met beleid doen, want anders ligt je hele huis onder gekleurd zand. Jawel, ze zitten verstopt in kleurig toverzand. Althans, het voelde anders dan normaal zand (meer kneedbaar), maar het maakt net zo’n rotzooi als het uit elkaar valt. De kinderen vonden het wel fantastisch om de diertjes er uit te halen. Het overtrof zelfs het openen van al die kleine zakjes! Het heeft ze in ieder geval een langere tijd vermaakt. In goed overleg (ahum) is besloten dat MC Hammy bij de middelste op de kamer mag staan. De oudste mocht daarom als eerste een babydiertje inclusief glittertasje uitzoeken. Het was hoe dan ook weer een geslaagd verrassingsfeestje van L.O.L. Surprise en ik ben zeer benieuwd hoe ze deze gaan overtreffen.

Winactie

Houd jouw kind ook zo van de L.O.L. Surprise? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag iemand verblijden met een eigen L.O.L. Surprise Biggie Pets. Je hoeft alleen maar even te zeggen, dat je meedoet om kans te maken op dit leuke stuk speelgoed. De actie loopt tot en met 25 augustus en de winnaar maak ik later bekend op Facebook. Ook zijn mijn winactievoorwaarden van toepassing en deze kan je hier vinden.

«

»

31 COMMENTS
 • Cindy Framke

  2 jaar ago

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertjes.

 • Riggie van lochem

  2 jaar ago

  Super leuk voor jazzlyna die het ‘zwaar’ heeft omdat haar beide broertjes deze maand jarig zijn en de cadeautjes om de oren vliegen. Leuk als zij deze maand dan ook een cadeautje wint!! Gek op LOL!!!

 • Marloes de Wals

  2 jaar ago

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter van 6 jaar die gek is op lol surprise.

 • Riggie van lochem

  2 jaar ago

  Super leuk voor jazzlyna die het ‘zwaar’ heeft deze maand. Haar beide broertjes zijn jarig en de cadeautjes vliegen om de oren. Zou leuk zijn als ik dan een cadeautje voor haar mag winnen van haar favo speelgoed!!

 • Wendy Van De Reyd

  2 jaar ago

  Oh wauw deze zijn echt geweldig kansje wagen voor mijn dochtertje Sharona droomprijs komen omhoog

 • Nele Vdb

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn kindjes

 • Bjorn neys

  2 jaar ago

  Mijn dochtertje is dol op deze popjes en diertjes, en als fiere papa wil ik haar hier super graag mee verrassen , duim dus zeker mee , een trotse papa

 • Nicolette

  2 jaar ago

  Ohhhhhhh wat lief!!!!! Dit zou ik heeeeeeel graag willen winnen voor mijn lieve nichtje Puck

 • Stephanie

  2 jaar ago

  Laatst heeft mijn dochtertje zo’n poppetje gekregen. Zelfs ik vond het leuk! Al die vakjes open maken om te kijken wat er is zit. Ze speelt er heel graag mee, en moet ook overal mee naar toe. Het lijkt mij super leuk om er een voor haar te winnen! ☺

 • Marieke Flikweert

  2 jaar ago

  Dit zou echt precies wat zijn voor.elin. Ik doe graag mee voor haar.

 • Sonja rietjens

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn kleindochter van 7 jaar
  Ze is dol op verrassingen en op diertjes ,de ideale combinatie dus , deze trotse oma duimt en deelt graag mee

 • Claudia Diependaal

  2 jaar ago

  Done met lezen! Echt super cute zeg! Ik doe dan ook met nog meer plezier mee nu ik de blog gelezen heb!

  Groetjes Claudia!

 • Linda Raaijmakers

  2 jaar ago

  Ik zou hier eva heel blij mee willen maken 😀

 • Diana

  2 jaar ago

  Erg leuk! Doe graag mee voor mijn dochter.

 • Tineke Groen

  2 jaar ago

  Waag graag een klein kansje voor mijn twee kleine dierenvriendjes 😀 weer te leuk ♡

 • elisabeth maria martina

  2 jaar ago

  daar zal mijn kleindochter vast heeft veel LOL aan beleven

 • Karel Breedijk

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee mijn kleindochter is er helemaal gek van.

 • Marian van Trigt

  2 jaar ago

  Voor Philein heel graag . 31 aug. Jarig. Grootste wens.

 • Mark Lamberts

  2 jaar ago

  Dit is echt helemaal TOP zeg MeerVanMir!!! (y) Wat een te gekke prijs gaan jullie weggeven, WOW! Je zou ‘t maar mogen winnen 😀 Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op deze fantastische en te leuke L.O.L Biggie surprise pet… mijn kleine meid gaat helemaal GEK worden, dus kom maar op 😀 !!! te gek…. ik doe mee, spannend! nu maar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel hard duimen en hopen.. #wienietwaagtwienietwint

 • Nathalie Helberts

  2 jaar ago

  Jaaaaaaaaaaaa!! dit is echt superleuk zeg MeerVanMir <3 wat een GEWELDIGE LOL surprise Biggie Pet gaan jullie weggeven, super 😀 OMG! dochterlief heeft het er al heel de week over hahah… ze heeft de unboxing bij Onnedie (haar favoriete vlogger) gezien en was gelijk verkocht! <3 Moet eerlijk zeggen… vind ze zelf stiekem ook wel hééééééééééél erg leuk 😉 echt een SURPRISE <3 Hopelijk mag ik m'n meisje onwijs verrassen… ze gaat helemaal GEK worden, weet ik zeker! super SPANNEND! MAAK ME GEK! Ik ben helemaal ENTHOUSIAST FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* #geliked

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)

  2 jaar ago

  Wow wat een leukerd! Mijn dochter is dol op LOL surprise en elke keer als ze iets uit mag kiezen kiest ze een LOL bal. De pets vind ze het leukst en zo’n grote verassingspet is dan natuurlijk echt fantastisch. Ik doe dus heel graag mee dan kan ik haar extra verrassen op haar verjaardag in oktober.

 • Lenny Wibbelink

  2 jaar ago

  Leuk zo’n Surprise! Ik ken iemand die daar heel vrolijk van wordt! Gek op verrassingen en op beesten

 • Tamara

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee voor onze dochters, die zijn verzot op de LOL ballen (ik snap het nog steeds niet helemaal de ‘lol’)

  • miriam

   2 jaar ago

   AUTHOR

   Ik ook dus niet

 • Tamara v Bodegom

  2 jaar ago

  mijn dochter is helemaal gek op alles wat met LOL te maken heeft!! Ik heb geprobeerd of ze die rage niet kon overslaan (want ik vind ze stiekem niet zo heel geweldig, en veel te duur), maar helaas… voor haar verjaardag kreeg ze van anderen haar eerste bal (inmiddels alweer bijna een jaar geleden). En toen vroeg ze ze ook aan Sint en ook voor haar rapport en wilde ze ze ook kopen van haar zakgeld (wat ze heel netjes opspaarde… dat dan wel weer)…. ik zou haar hier GEWELDIG blij mee maken!

 • Eline

  2 jaar ago

  Ik doe heel graag mee voor mijn jongste dochter! Ze wordt eind volgend maand 6 en dit staat hoog op haar verlanglijstje

 • Marian B

  2 jaar ago

  Mijn nichtje vindt alles van LOL helemaal geweldig. Het lijkt me gewoon erg leuk om haar hier mee te mogen verrassen.

 • melissa

  2 jaar ago

  JAZEKER! Hier een groot fan van de lol-ballen. dat was ook het enige dat ze vroeg voor haar verjaardag, dus ik weet zeker dat ze heel blij gaat zijn van deze nieuwe serie!

 • Oma Will

  2 jaar ago

  LOL Ballen !! Mijn kleindochter van 6 jaar is er gek op.
  Voor haar doe ik dan ook graag mee.
  Ik volg op Bloglovin, maar heb geen facebook.

 • Manon

  2 jaar ago

  Ik de graag mee voor mijn dochter!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: De inhoud van de L.O.L. Surprise Bigger Surprise - MeerVanMir on augustus 18, 2018
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  Een weekendje Center Parcs met de blogdames

  Eens in de zoveel tijd, moet je jezelf als persoon ...

  Close