TOP
leeftijd 2 tot 4 jaar

“De Crystal Empire van My Little Pony”

We maken vandaag weer even een klein uitstapje naar vroeger. Naar toen ik nog een klein Miriammetje was. Naast een intense liefde voor Barbies speelde ik ook graag met mijn twee paardjes. Dit waren wel twee hele speciale paardjes. De één was blauw met prachtige paarse haren en de ander had vlassig raar gekleurd haar, maar gaf wel weer licht in het donker. Ik heb het natuurlijk over de beroemdste speelgoedpaardjes die er bestaan: My Little Pony!

My Little Pony

De viervoeters van tegenwoordig zijn wel wat luxer dan toen ik er mee speelde. Dat was ook wel te verwachten nu ze meerdere werelden ontdekt hebben. Ooit gehoord van Equestria? Dat is bijvoorbeeld het land waar de magische pony’s wonen. Wist je trouwens dat de naam Equestria afstamt van het Latijnse woord equus, wat paard betekent? Als je een beetje bekend bent met de huidige serie weet je dat er in dit prachtige land ook een klein baby’tje is geboren, namelijk Baby Princess Flurry Heart. Met haar grote blauwe kijkers heeft ze al snel alle pony harten veroverd. Het is ook echt een dotje. Mocht je het nog niet weten, de baby is de dochter van Princess Cadance, die op haar beurt weer de oude oppas is van Twilight Sparkle. En de serie draait weer om Twilight Sparkle en haar vriendinnetjes zoals Rainbow Dash. Is het nog te volgen zo?

22111

Het Crystal Empire kasteel

Als je van koninklijk bloed bent leef je doorgaans in een kasteel. Baby Princess Flurry Heart en haar moeder Princess Cadance brengen hun dagen dan ook door het in het prachtige Crystal Empire kasteel. Speciaal voor de fans van My Little Pony is de Crystal Empire nu ook als speelgoed verkrijgbaar. Met haar hoogte van maar liefst 56 centimeter is het wel een flinke verschijning en al helemaal doordat het letterlijk ook licht geeft! Aan een leeg kasteel heb je niet zoveel, dus worden er welgeteld 16 verschillende accessoires bijgeleverd zoals een troon, een spiegel, een kroon en andere mooie sieraden. Ook de bewoners van het kasteel, Princess Cadance en Baby Flurry Heart, zullen niet ontbreken, dus met de Crystal Empire set ben je eigenlijk gelijk gereed voor uren speelplezier.

22112

«

»

44 COMMENTS
 • Marieke

  4 jaar ago

  Gave prijs waar ik een meisje heel blij mee zou kunnen maken 🙂

 • Patricia

  4 jaar ago

  Oh wauw te gekke actie! Ook mijn meisje is net als ik vroeger nu dol op my little pony’s!

 • Manon

  4 jaar ago

  Jaaaaaa dit is gaaf voor mijn oudste dame!

 • Nancy van der kamp

  4 jaar ago

  Waanzinnig! Ik was vroeger helemaal weg van my little pony , zo lief! En mijn kleine vriendinnetje is helemaal weg van eenhoorns en paardjes dus dit zou geweldig zijn.
  Ik doe mee

 • elisabeth maria martina

  4 jaar ago

  daar gaat elk meisjeshart sneller van kloppen
  #nunogboffen

 • Wendy Van De Reyd

  4 jaar ago

  OMG wat een droomprijs voor mijn kleine meid die grote fan is van my little pony en heel blij zou zijn met deze mooie prijs kansje wagen en de duimen omhoog maar

 • Anna

  4 jaar ago

  Oooh woowww het perfecte kerstcadeau!!!

 • Marian Zw.

  4 jaar ago

  Dit is echt een droomprijs voor mijn meisje…over een weekje is ze jarig….wie weet!

 • lenny

  4 jaar ago

  Gaaf! Onze dochter is gek op deze pony’s!

 • Asmira Kadric

  4 jaar ago

  Wauw prachtig kasteel! Ik doe graag weer mee voor mijn dochtertje 🙂 Ze heeft al een verzameling van my little pony maar er mist oa nog zo’n mooi kasteel voor haar mlp ^^ Toitoitoi

 • Selina van bers

  4 jaar ago

  Wowwww!! Als mijn dochter leest dat jij al 2 van haar droom prijzen weggeeft, dan heb jij een nummer 1 fan erbij hoor !

  Dus wauwwww ik doe graag mee! Wauw, wauw en nog eens wauwwww

  • miriam

   4 jaar ago

   AUTHOR

   Je laat me blozen!

 • marjo

  4 jaar ago

  wauw ik vind dit fantastisch! vroeger speelde ik met my litlle pony’s alleen hadden ze niet van die mooie kastelen! ik laat rhodé het niet zien die is zo verliefd!

 • Linda Meester

  4 jaar ago

  Daar weet ik wel drie dochtertjes voor

 • Mark Lamberts

  4 jaar ago

  Dit is echt helemaal TOP zeg MeerVanMir!!  Wat een mooi My Little Pony kasteel gaan jullie weggeven!je zou ‘t maar winnen, WOW  zou te gek zijn voor mijn kleine meid.. ze is helemaal weg van MLP… ze gaat helemaal GEK worden, spannnend!!!ik ga hier heel erg mijn best voor doen.. wie niet waagt, wie niet wint! spannend!nu maar heeeeel hard duimen 😀

 • Nathalie Hellmig

  4 jaar ago

  Whoehoeeeeeeeeee!! Dit is echt superleuk MeerVanMir!! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke DROOMPRIJS gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!!Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op dit WAANZINNIGE en TE GEKKE My little pony kasteel voor dochterlief, WAUW <3 Ze heeft 'm vorige week al in de speelgoedwinkel gespot en werd gillend GEK! hahah… weet dus zeker dat ze dit helemaal TE GEK gaat vinden.. hopelijk mag ik haar onwijs verrassen! Doe je ook mee Mark Lamberts??? Kunnen we samen winnen 😀 SPANNEND! Ohhhhhhh dochterlief gaat helemaal GEK worden, weet ik zeker! ben echt helemaal ENTHOUSIAST MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd

  ☑️ geliked

  ☑️ openbaar gedeeld…

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :*

 • Renske

  4 jaar ago

  Mijn dochter zou dit zo fantastisch vinden

 • Fleur

  4 jaar ago

  Hier in huis 2 hele grote MLP fans!! Ik doe dus graag mee

 • Marcia Kan

  4 jaar ago

  Jaaaaa, wat is dit een gave prijs!!! Onze jongste dochter Hannah is dol op My Little Pony, maar ze zwerven hier een beetje door huis. Met dit kasteel hebben ze een vaste plek!

 • Linda Raaijmakers

  4 jaar ago

  wauw!! wat is ie gaaf!! Ik doe mee voor Eva hoor 😀

 • Marieke

  4 jaar ago

  Gave actie! Mijn dochter is ook zo gek op my little pony, dus dit zal ze wel helemaal geweldig vinden!

 • Jolein koolske

  4 jaar ago

  Oh woooowww die is echt super gaaf ! ‘Mijn. Dochters zouden echt gek worden als ze dit krijgen 🙂

 • Sabrine

  4 jaar ago

  wat super van je ik doe heel graag mee voor me dochter ze wilt hem graag voor de verjaardag hebben maar met 4 kinderen kan ik helaas niet zo een duur kado geven met de sint en kerst ook om de hoek

 • Astrid

  4 jaar ago

  Jaaa dochterlief houdt heel erg van mlp

 • karin de graaf

  4 jaar ago

  Mijn kinderen zijn helemaal gek van my little pony en zouden dit waanzinnig leuk vinden

 • Malou

  4 jaar ago

  Wauw deze is gaaf zeg, ik doe mee!

 • Cindy Jerphanion

  4 jaar ago

  Wow! Vol verwachting klopt mijn hart!!! Sinterklaasje is weer in het land!! ik zou echt opfleuren met deze mooi prijs echt onwijs!!! Ben bigsmile van oor tot oor delen we graag hoor ! #duimen #hopen om mooi sinterklaas kado de score hoor!Jaa voor 3 kinderen supergaaf kado

 • Tess

  4 jaar ago

  Wow, wat een droomprijs! Ik duim heel hard voor Emma!

 • Wendy v V

  4 jaar ago

  My little pony blijft leuk, ik doe graag mee.

 • Mirella orthen

  4 jaar ago

  Aaaaah dit is echt een droomprijs voor ons kleine meisje.
  Ik doe heel graag mee

 • kempenaers

  4 jaar ago

  doe graag mee voor dit superleuke cadeau voor mijn kleindochter

 • brants

  4 jaar ago

  zou leuk zijn voor mijn kleindochter die graag met little pony speelt, ik doe zeer graag mee

 • Lynn

  4 jaar ago

  Wat een mooi kasteeltje! Ik kwam hier via de Sinterklaashop en ben verder gaan kijken op je blog toen ik op deze andere leuke wedstrijd botste. Daarom doe ik hier ook nog even mee voor ik weer verder hop! 😉

 • Claudia Diependaal

  4 jaar ago

  Ik doe heel erg graag mee. Nu maar duimen.

 • Lesley

  4 jaar ago

  WOWOOWOW Wat gaaf!!!! dit is ZO leuk!!! ik doe heel graag mee met deze gave actie! mijn dochter gaat dit helemaal geweldig vinden!!! Wat een super leuk actie is dit!! Hoe gaaf als dit mee mag in de zak van Sinterklaas!! grin-emoticon:D grin-emoticon:D grin-emoticon:D wij duimen!! Heb ook meegedaan op facebook!

 • Tessa Slotjes

  4 jaar ago

  Waaaauwwwww…. mijn dochters droom

 • Femke Dekker

  4 jaar ago

  Wauw …. wat een gave prijs weer. Mijn Sara zou er heel erg blij van worden. Hopelijk kan ik haar blij verrassen.

 • Linda Smeets

  4 jaar ago

  Wow! Wat mooi! Ik doe heel graag mee voor onze docher en hoop haar hiermee te mogen verrassen. ❤

 • Bodil

  4 jaar ago

  Wauw, dit is zo magisch mooi! Mijn oudste dochter zou dit werkelijk prachtig vinden! (Heb geen facebook, maak wel héél graag kans!) 😀

 • Lieke van Veen

  4 jaar ago

  Wauw super leuk. Ik wou dat ik zelf nog klein was hihi.

 • Cindy Jerphanion

  4 jaar ago

  Wow!!!! Hij komt,hij komt. Die lieve goede Sint. Mijn beste vriend, uw beste vriend, de vriend van ieder kind. Mijn hartje klopt, mijn hartje klopt zo snel. Wat brengt hij u, wat brengt hij mij, wat brengt hij u en mij? voor mijn dochtertje Wat gaaf zeg

 • Sjoerd

  4 jaar ago

  Mijn jongste schatje Noa is gek op my little pony en zou hier heel erg blij mee zijn!!

 • Baukje

  4 jaar ago

  My little pony was vroeger mijn favoriet
  Nu vraagt de nieuwe generatie deze aan de piet
  Eva wil er graag mee spelen
  Ze hoeft zich dan ook niet te vervelen
  Hopelijk maken jullie haar blij
  Als dank krijgen jullie dan van gaar een dikke kus erbij

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Kasteel van Rapunzel: Princess Tangled Zwaaiende Lokken - MeerVanMir on november 22, 2016
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  De nieuwste rage: de Hatchimal

  Je hebt speelgoed en je hebt speelgoed. Net als ik ...

  Close