Wij wonen in regio midden, dus zullen de meisjes de komende twee weken nog naar school gaan. In andere delen van het land is de laatste week al aangebroken. Het is ineens allemaal zo snel gegaan! Nog eventjes terug zaten we met elkaar thuis en dan is nu gewoon de zomervakantie echt al nabij. Het was een pittig laatste stukje schooljaar. Ik denk dat we het nu ook allemaal met elkaar eens zijn, dat de leerkrachten onmisbaar zijn en veel respect dienen te krijgen. Les geven is niet zo eenvoudig! En al helemaal niet op afstand. Reden genoeg dus om de juffen en meesters even wat extra in het zonnetje te zetten.

Leuke ideetje voor een cadeautje

Bij jou was ik in goede handen

Op mijn eigen manier ben ik creatief, maar niet als het om cadeautjes gaat. Die prachtige creaties die ik bij iedereen op social media zie, zal je bij mij niet zo snel tegen komen. Ik laat dat soort dingen graag aan de professionals over. Dit jaar was ik er ook tijdig bij, dus heb de presentjes al een paar weken in huis. Bij Shiva’s Design heb ik een viertal mandjes besteld met daarin een washandje met naam, een handcrème en een zeeppompje met daarop de tekst “Juf, bij jou was ik in goede handen”. Het is weer even wat anders dan de gebruikelijke doos Merci. Ik hoorde vorig jaar ook van de juf dat ze enorm veel chocola en snoepgoed krijgen aan het einde van het jaar, dus ik wilde iets totaal anders voor ze halen. Ik vind ze leuk geworden!

Bedankt dat u mij hielp groeien

Een andere optie van Shiva is het “plantenmandje” met tekst. Je kan zelf creatief zijn met een leuke opdruk of je kiest voor een reeds bestaande. Je kan de mandjes vervolgens zelf nog verder vullen. Misschien leuk om daar verschillende theezakjes bijvoorbeeld in te doen? Of, om in het thema te blijven, bloemzaadjes om te planten. Niet echte planten uiteraard, want het mandje is gemaakt van vilt. In ieder geval genoeg te verzinnen dus! Mocht je nog meer leuke artikelen willen ontdekken, neem dan vooral een kijkje op de Facebook pagina van Shiva. Leuk voor als je kleding wil laten bedrukken of misschien een gepersonaliseerde naamsticker wil!