Monsterbox Herfsteditie 2021

De Monsterdoos heet nu Monsterbox!

Als een kind zo blij was ik weer. In mijn mailbox trof ik een berichtje dat de nieuwe Monsterdoos uitgekomen was. Alleen dan wel onder een nieuwe naam, namelijk de Monsterbox. Het concept, daarentegen, is gelukkig onveranderd gebleven. Het gevoel dat ik kreeg, bij de ontvangst van mijn Monsterbox Herfsteditie 2021 vol boodschappen, eveneens. Alsof het Kerst is en ik een Kerstpakket openen mag. En natuurlijk vind ik nooit alle producten even leuk. Maar de voorpret maakt alles goed. Bovendien zitten er altijd wel items in waar ik heel blij van word. Snoepjes, chipjes en drankjes doen het vaak goed bij mij ;-). Deze nieuwe editie van de Monsterbox was ook wederom een klein feestje. Op de hondensnoepjes na dan. Die begrijp ik niet helemaal.

De inhoud van de Monsterbox Herfsteditie 2021

Deze editie van de Monsterbox is al bijna uitverkocht. Dat snap ik ook wel, want er zitten een paar toppertjes in. Omdat het teveel is om op te noemen en de lijst niet op de website staat, zal ik mijn favoriete delen. Natuurlijk het snoepgoed. In mijn doos zat een heerlijke zak drop, een rol mentos met een nieuw smaakje, drie rollen Wilhelmina pepermunt en wat fruitsnoepjes voor de kids. Qua drankjes was ik ook wel content. Mijn favoriete Icetea was toegevoegd, net als Bavaria 0.0, Wicky, Vitamine water en Slimpie. Voor de lekkere trek had ik Doritos bites. Verder bevatte de Monsterbox Herfsteditie 2021 ook nog enkele kruiden, proteïne drankjes en poeders, tussendoortjes, noodles, Labello, koekjes, worst en Emping.

Monsterbox Herfsteditie 2021

Bijna uitverkocht!

Van de makers / vullers van de Monsterbox heb ik vernomen, dat deze Monsterbox Herfsteditie 2021 al bijna uitverkocht is. Sterker nog, het zal ergens deze week op zijn! Wil je dus dit geweldige pakket in huis hebben, dan moet je snel zijn. Klik hier om er eentje te bestellen. Of wacht op de wintereditie. Ik kijk daar al naar uit!

Winactie

Natuurlijk is er eentje apart gezet als winactie. Wil je kans maken? Noem een product dat er in zit. Meedoen kan tot en met 23 oktober. Succes!

50 thoughts on “De Monsterdoos heet nu Monsterbox!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.