TOP
Kleding en accessoires

“Mijn nieuwe winterjas van GeBe Maternity”

“Krijg jij een vierde kind?” wordt meestal met de grootste schrik gevraagd. Het is tegenwoordig zeer bijzonder om zo’n groot gezin te hebben. Hoe ik dat doe is dan doorgaans de volgende vraag. Gewoon, met veel geduld, weinig slaap en acceptatie dat ik deels geen leven meer heb. Ook wil men meestal dan weten of ik alles nog bewaard had of dat het nieuw aangeschaft moest worden. Gelukkig ben ik een soort van hoarder en had ik nog niets weg gedaan, dus ook geen winterjas. Zo kon alles weer tevoorschijn gehaald worden en opnieuw gebruikt worden. Nou ja, bijna alles dan.

Alles behalve een winterjas

Mijn vier (succesvolle) zwangerschappen eindigden allemaal in een ander seizoen. Ik begon met de zomer, toen de lente, de herfst en deze kleine zal in de winter geboren worden. Dat betekent dus dat mijn zwangerschapskledingcollectie inmiddels behoorlijk uitgebreid is. En mijn zussen hebben al hun kleren ook nog eens aan mijn garderobe toegevoegd, dus ik overdrijf niet als ik op een gegeven moment 10 broeken telde! De hoeveelheid truitje en jurkjes zijn ook gewoon net zoals in een reguliere kledingkast. Zoveel heb ik dus, maar toch ontbrak er gewoon een item: een goede winterjas!Ik had wel eerder een zwangerschapwinterjas aangeschaft, maar deze heeft de tand des tijds (drie zussen) niet doorstaan. Ik meen mij te herinneren dat we het wel ergens hadden bewaard om te laten repareren, maar zou echt niet meer weten waar. Bovendien was het niet eens een hele mooie. Niet zoals degene die ik nu heb. Love it!

https://meervanmir.eu/mijn-nieuwe-winterjas-van-gebe-maternity/

Mijn winterjas van Gebe Maternity

Je kent het label Gebe Maternity natuurlijk al van mijn gastblogger Renée. Zij heeft al eerder meerdere items ervan mogen ontvangen waar ze echt enorm enthousiast over was. Nu ik zelf weer in verwachting bleek, heb ik dan ook gelijk contact met Gebe Maternity opgenomen en ze laten weten dat ik wel heel erg graag één van hun jassen zou willen proberen. Een paar dagen later had ik mijn nieuwe kledingstuk al in huis en snapte ik gelijk het enthousiasme van Renée. Wat een kwaliteit spul is dat zeg! Ik voel me op en top vrouw en chique zodra ik de jas aantrek. Het walwis gevoel valt me ontzettend mee. Van de puberdochter van een vriendin van mij hoorde ik ook dat het echt oprecht goed stond. Ze vond de ruimte voor de groeiende buik wel grappig aan de jas. En ruimte is er ook genoeg. Ik ben inmiddels 39 weken zwanger en nog staat de voorkant verre van op spanning. Ik denk dat een tweelingbuik dat er dan ook prima in zou passen. Of het een barre winterstorm zou doorstaan betwijfel ik, maar gelukkig heb ik die proef niet hebben te hoeven ondervinden. En gezien de extra ruimte past een dikke wintertrui eronder ook nog wel. Kortom, ik ben echt helemaal in mijn nopjes met mijn jas van Gébé Maternity.

Kan ik iemand blij maken?

Ik weet heel zeker dat ik na de geboorte van deze kleine dame er geen meer zullen volgen. De enorme collectie kleding ga ik ook niet meer bewaren. Ken jij iemand die daar wellicht behoefte aan heeft? Laat het mij dan weten!

«

»

4 COMMENTS
 • Anja

  5 maanden ago

  Ik weet niet welke maat je hebt en of je veel zomer zwangerschapskleren hebt? Mijn zusje en schoonzusje wonen in Suriname en zijn beide zwanger en op zoek naar zwangerschapskleding. Kleding wordt daarna doorgegeven aan andere zwangere vrouwen in Suriname

  • miriam

   5 maanden ago

   AUTHOR

   Het varieert van maat 38 tot en maat 42. En er zit ook inderdaad genoeg bij voor het warme weer.

 • Oma Will

  5 maanden ago

  Mooie jas heb je aan, staat je goed!
  Ik hoop dat je veel vrouwen blij kunt maken met de straks overbodige kleding.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: De outfits van GeBe Maternity voor nu en na de bevalling - MeerVanMir on januari 7, 2020
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Twee excentrieke types moeder als het om kleding gaat

  De titel is wellicht een tikkie misleidend, want er zijn ...

  Sluiten