Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Met Squla en Denksport samen genieten van de vakantie”

Ja hoor, de vakantie is begonnen in sommige delen van ons land. Mijn kinderen moeten nog twee weken ploeteren terwijl vriendinnetjes kiekjes showen van terrasjes, ijsjes en ingepakte koffers om te vertrekken. Maar als zij bij hun de vakantie over is, lig ik nog heerlijk te zonnen en hoef ik nog niet na te denken over schooltijden. Ik zal aan iedereen denken als ik mijn tijdschrift met alle ins en outs over de celebs wereldwijs lees. Voor de kinderen heb ik uiteraard ook volop vermaak mee.

Een super goede combinatie

Van Denksport puzzels heb ik een paar van hun nieuwe boekjes gekregen. Ze zijn een samenwerking aangegaan met het bekende merk Squla. Misschien heb je daar ooit al van gehoord? Het is hét online platform om spelenderwijs te oefenen in alle vakken van de basisschool. Des te leuker dat ze nu samen met Denksport een nieuw puzzelboek hebben ontworpen. Zo werden er vier prachtige boekjes bedacht:

Letterflat – Taal- en spellingspret van A tot Z

In de Letterflat is van alles te beleven. Q stelt je graag voor aan de bijzondere bewoners van het gebouw. De één is dol op de au/ou en de ander wil alles weten over de betekenissen van woorden. In deze flat word je vanzelf een taalkampioen.

Rekenhotel – Check in en reken mee

In het Rekenhotel draait alles om getallen en sommen. Q geeft je graag een tour. Van het zwembad tot je kamer en de bar in het Rekenhotel: overal is wel wat te rekenen. Kom binnen en stap als een rekenwonder weer naar buiten!

Vlucht Q – Op avontuur met vreemde talen

Kom naar het vliegveld en maak je klaar om mee te gaan met Vlucht Q. In de vertrekhal ontmoet je mensen uit Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië. Leer woordjes en zinnetjes in hun taal. Zo ben je helemaal klaar voor de reis.

Topotrein – Verken de wereld per spoor

De Topotrein staat klaar voor vertrek. Stap in, dan laat Q je meer zien van onze wereld! Je maakt onderweg kennis met allerlei landschappen en culturen, in landen dichtbij en ver weg. Zo ontdek je tijdens de rit met de Topotrein steeds meer over aardrijkskunde.

Winactie

Wil je ook heerlijk wegdromen terwijl je kind aan het puzzelen is? Met andere woorden, wil je een pakket met de nieuwe boekjes van Denksport winnen? Laat mij dan weten welke titel je het meeste aanspreekt. Mocht je winnen krijgt je ze alle vier uiteraard. Meedoen kan tot en met 13 juli. Succes!

Facebook Comments

«

»

17 COMMENTS
  • Heidie van der Steeg

    3 maanden ago

    Wij (tenminste de kinderen, ik nog niet) hebben gisteren inderdaad vakantie gekregen. Heerlijk 6 weken niet te hoeven zorgen voor pauzehapjes, gymtassen, biebtassen etc.

    Mij spreekt de Topotrein het meeste aan, landschappen, cultuur daar heb ik interesse in. Mijn kinderen van 7 en 9 zullen het allemaal wel leuk vinden. Ik waag graag een poging om het pakket te winnen. Goed om in de vakantie af en toe op een leuke manier toch wat te oefenen en ideaal voor mee te nemen op vakantie.

  • Nancy Van den akker

    3 maanden ago

    Oei ik zit heel erg te twijfelen tussen vlucht q of topo trein. Ze doen eigenlijk nog bijna niets aan topografie op school en ik ben daar altijd heel erg slecht in geweest dus als ik dat bij mijn dochter zou kunnen voorkomen door alvast wat te oefenen… En talen leren lijkt mij gewoon erg leuk! Dus qua fun vlucht q en wat belangrijk zou zijn zou denk ik de topotrein zijn.

  • elisabeth maria martina

    3 maanden ago

    ik denk dat de topotrein de favoriet van mijn kleinzoon zal zijn

  • Kelly Aarts

    3 maanden ago

    Ik denk dat mijn dochter het Rekenhotel het allerleukst zal vinden! Rekenen is op school haar lievelingsvak!

  • Oma Will

    3 maanden ago

    Mijn kleinzoon van 9 jaar houdt van aardrijkskunde en zou blij zijn met De Topotrein.
    Lekker de wereld verkennen!
    Hij houdt ook van puzzelen, net als zijn oma.
    Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

  • Daniëlle Bruijnesteijn

    3 maanden ago

    Mijn dochter zei hee dan blijft mijn hoofd een beetje bij met topo!! Dus topotrein!!

  • Jacqueline Van de Manakker

    3 maanden ago

    Op avontuur met vreemde talen zou leuk zijn, omdat ze naar Frankrijk op vakantie gaan

  • Iris Bakker

    3 maanden ago

    Ik vind Letterflat ook wel heel leuk klinken

  • Hille Morel

    3 maanden ago

    Rekenhotel spreekt mij het meeste aan voor mijn zoon

  • Marian B

    3 maanden ago

    Mijn zoontje is meer van het rekenen., het Rekenhotel spreekt hem daarom waarschijnlijk het meest aan. Hij houdt wel van een uitdaging en puzzelen. Zo kan hij mooi een beetje op niveau blijven deze vakantie en net als papa en mama lekker puzzelen!

  • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)

    3 maanden ago

    Super leuk! Ik had ze al voorbij zien komen in de winkel met de kinderen. Maar toen ik ze als verrassing wilde kopen waren ze nergens meer te bekennen. Mijn oudste dochter heeft nog wat moeite met rekenen, dus lijkt het mij handig om in de vakantie op een speelse manier toch nog te oefenen.

  • anita kempenaers

    3 maanden ago

    doe graag mee voor mijn kleinzoon, het puzzelboekje het rekenhotel kan hij al wat leren vooraleer hij naar het eerste leerjaar gaat

  • Ingrid L

    3 maanden ago

    Wat zien de boekjes er leuk uit met alle kleuren. Letterflat klinkt grappig en leerzaam. Mijn dochter van 7 leest en leert niet graag. Het zou fijn zijn om deze boekjes samen met haar te doen. Leerzaam bezig zijn op een leuke manier!!

  • Linda Smeets

    3 maanden ago

    Wat leuk en leerzaam! Ik doe graag mee voir mijn dochter en ‘Verken de wereld per spoor’ spreekt mij erg aan.

  • Danielle

    3 maanden ago

    Ik denk dat mijn zoontje de Topotrein het leukst zou vinden, hij vind het leren over andere landen altijd heel interessant

  • Gerlindeij

    3 maanden ago

    Leuk! Topotrein zal hier vast door mijn zoon leuk gevonden worden

  • Irene Hofhuis-Netten

    3 maanden ago

    Sanne is gek op rekenen, dus met rekenhotel zou zij zich zeker vermaken deze vakantie!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Even de kussens testen in @ikeanederland 😂
  • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
  • Weeeeeeeeeekend!
  • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
  • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
  • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!
  • Zie je deze gave race auto van @vtechspeelgoed ? Ik vertel meer over op mijn blog en over de racebaan. Bovendien geef ik ook nog eens een set weg. #LinkInBio #winactie @speelgoed_van_het_jaar #leukvoordesint #mamablogger
  • Vandaag de verjaardag van dit poppetje een beetje gevierd. De taart smaakte  haar heerlijk. Gefeliciteerd moppie 😍

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Mijn bedje is nu eindelijk net zoals in de film

Herken je dat? Dat je een film aan het kijken ...

Sluiten