TOP
leeftijd 2 tot 4 jaar

“Magnetic Fun puzzelen met Mudpuppy.”

Zoals je al weet zijn er verschillende merken waar ik vaker wat over schrijf en ook gewoon enthousiast kan worden. Aan de ene kant heb je de oh zo bekende merken, die slijm en roze ballen en dergelijke produceren. En ja, daar schrijf ik ook graag over. Maar aan de andere kant heb je de wat minder bekende merken, zoals Tiger Tribe, Crocodile Creek en Mudpuppy. Als je ze eenmaal kent, wil je wel alle producten ervan in huis hebben. Verder lezen is dan ook geheel op eigen risico, want je wil geheid de magnetic fun hebben!

Ze heeft er veel geleerd

Onze tweede dochter gaat volgende week dus voor het eerst naar school. Een behoorlijke mijlpaal waar we allemaal erg naar uit hebben gekeken. Het betekent ook weer een afscheid, namelijk aan het kinderdagverblijf. Daar heeft ze toch een heerlijke tijd doorgebracht en we zijn de dames daar erg dankbaar voor alles wat ze haar hebben geleerd en de liefde en zorg die ze gegeven hebben. Ook ben ik erg blij dat ze mij hebben laten weten, dat ons meisje puzzelen erg leuk vindt. Want thuis liet ze deze allemaal links liggen. Tot voor kort!

Lees ook: Tekenen met how to draw van tiger tribe

Magnetic fun is de ideale puzzel to go

Van Mudpuppy heb ik twee puzzels ontvangen om onze bijna grote meid ervan te overtuigen, dat puzzelen erg leuk kan zijn. Wonderbaarlijk genoeg heeft het ook nog echt effect gehad. Natuurlijk helpt het engelengeduld van en het eindeloos aanbieden van puzzels door haar vader mee. Maar toch denk ik dat Mudpuppy hier ook een bijdrage aan heeft geleverd. De puzzel is namelijk magnetisch. Eigenlijk kan ik beter “zijn” zeggen, want in het boekje zitten er twee stuks. Het zijn geen ingewikkelde of uitgebreide puzzels, want elk bestaat uit 20 puzzelstukjes. Dit maakt het ideaal om mee te nemen, wat ik uiteraard nu gewoon altijd doe. Het is voor de kleuter genoeg lol voor een half uur en voor mama genoeg tijd om een cappuccino te doen. Ook voor in de auto is het echt een geslaagd product. Door de vrij sterke magneet raak je geen puzzelstukjes kwijt als er over een drempel of de bocht in gereden wordt. En als je het een beetje extra uitdagend wil maken, klap je het boekje deels dicht waardoor het voorbeeld niet zichtbaar is. Het is hier, eerlijk waar, een item dat gewoon meegaat in de luier- of handtas en waar altijd om gevraagd wordt. Naast de kleurpotloden.

https://meervanmir.eu/magnetic-fun-puzzelen-met-mudpuppy

Winactie

In het kader van goede dingen mogen gedeeld worden, heb ik twee setjes Mudpuppy Magnetic Fun om weg te geven. Eentje van de stoere dinosaurussen en eentje van prachtige eenhoorns. Wil je zo’n setje winnen? Laat dan weten welke je voorkeur heeft. Meedoen kan tot en met 23 maart en de winnaar maak ik uiteindelijk bekend op Facebook. Succes!

«

»

18 COMMENTS
 • Bonnie

  1 jaar ago

  Wat grappig zeg nog nooit gezien. Doe graag mee voor de dino puzzel. Zal ons zoontje geweldig vinden!

 • Gerlindeij

  1 jaar ago

  Wat leuk! Ik ga voor de dino puzzels voor mijn zoontje

 • elisabeth maria martina

  1 jaar ago

  de dinoversie voor kleine lex, dat vind hij vast helemaal te gek

 • Floor verseveldt

  1 jaar ago

  Wat leuk! Ik maak graag kans op de dino puzzel voor mijn jongens.

 • Jolanda

  1 jaar ago

  Dat ziet er leuk uit. Doe graag mee voor de dino-variant voor mijn 2 kleine neefjes.

 • Jacqueline Van de Manakker

  1 jaar ago

  Heel graag de eenhoorn puzzel, zal ze hier geweldig vinden

 • Coosje Pieters

  1 jaar ago

  Wat super leuk! Zou leuk zijn voor een van onze kleinkinderen! Eenhoorn of dino, ze vinden het allebei prachtig!

 • Elisabeth van der Meer

  1 jaar ago

  Dit lijkt me fantastisch! Ik doe graag mee voor mijn kinderen van drie en vijf! Mijn zoon zal de dinosaurus fantastisch vinden!

 • Marian B

  1 jaar ago

  Handig om mee te nemen! Ik heb een zoon en dochter maar ik denk dat ik mijn dochtertje hier het meest plezier mee doe. Ze is dol op eenhoorns dus die keuze is dan ook snel gemaakt.

 • Nelly

  1 jaar ago

  Ik ga voor de dino’s

 • Evelien de Graaf

  1 jaar ago

  Graag de eenhoorn, voor mijn kleindochter. Die zal er een groot fan van zijn

 • Oma Will

  1 jaar ago

  Wat handig dat deze puzzelstukjes magnetisch zijn.
  Inderdaad ook handig in de auto, met al die hobbels en bobbels in het wegdek.
  Voor mijn jongste kleindochter doe ik graag mee en ga ik voor de Eenhoornpuzzel.
  Zij is gek op Eenhoorns. Heeft een Eenhoorndekbedhoes en Eenhoornpaardje als knuffel.
  Ik volg op Bloglovin, maar heb geen facebook.
  Graag waag ik een kansje.

 • G.T.

  1 jaar ago

  Een dino puzzel om mee te nemen. Dat klinkt heel gaaf. Ik maak graag kans.
  Helaas heb ik geen FB.

 • Marieke

  1 jaar ago

  Jaaa lijkt mij heel leuk, nog nooit gezien. Ik doe voor mijn meiden mee voor de Eenhoorn

 • Trotsema fati

  1 jaar ago

  Super leuke actie! Geen voorkeur hier hebben we een dochter en een zoon die super graag puzzelen zowel met eenhoorns en dinosaurussen zouden ze hier super blij van worden

 • Corinne

  1 jaar ago

  Leuk voor mijn neefje de dino

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Guess Whooo van Mudpuppy, een leuk spel voor onderweg - MeerVanMir on maart 16, 2019
 • Pingback: Nieuwe magnetische puzzels van Mudpuppy - MeerVanMir on maart 16, 2019
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  Studeren, werken, ondernemen en moeder zijn

  We hebben het er maar druk mee. Welk pad je ...

  Close