Nog maar heel even en het is gewoon alweer zo ver. De oh zo beroemde Valentijnsdag loert weer om het hoekje. Een dag die wij eigenlijk altijd gewoon over slaan. Manlief vindt het maar een stomme commerciële dag en wil er niet aan meedoen. (Hoewel hij wel erg blij was met zijn geadopteerde ster vorig jaar.) Romantiek verzorgt hij wel op andere dagen, zegt hij. En ja, hij is daar inderdaad best goed in. Maar ik weet zeker dat hij ook geen enkel bezwaar er tegen zou hebben als ik hem zou verrassen met één van de volgende sexy items.

Zo min mogelijk kleding

Ik hoef geen fancy cadeautjes te kopen voor manlief om hem in een romantische bui te krijgen. Ik moet gewoon zo min mogelijk aan doen. Een beter geschenk kan hij zich niet wensen voor Valentijnsdag. Alhoewel hij absoluut ook niet klaagt als ik in sexy lingerie van LASCANA de slaapkamer binnen wandel. We hebben niet voor niets vier kinderen gekregen natuurlijk. Welke man kan dat nou niet weerstaan? Maar ook voor jezelf is het goed zo nu en dan jezelf in een minuscuul setje te hevelen. Ik voel me dan op en top vrouw. Is weer eens wat anders dan de oma-onderbroeken zoals het zo mooi verwoord wordt in Bridget Jones Diary.

Voor de billen

Wat ik eigenlijk nooit draag zijn strings. Ik vind het zeer vervelend als er voortdurend iets tussen mijn billen zit. Daarnaast was mijn achterwerk al tijden van dusdanige omvang dat een string niet meer mooi zou zijn. Het idee van dat het helemaal zou verdwijnen in de massa. Sinds een jaar ben ik beter in proportie en ook steeds meer content met mijn billen. Inmiddels ben ik dus ook zo ver dat ik wat stringetjes in huis heb gehaald. Wel de katoenen uiteraard, want dat is echt beter voor je onderkantje. Aangezien ik tegenwoordig ook weer wat strakkere kledingstukken draag, is een string wel bijna noodzakelijk weer. Ik heb liever het tussen de billen gevoel dan duidelijk zichtbare onderbroek lijnen. En ik weet zeker dat manlief het ook niet verkeerd vindt als ik in een mini onderbroekje voor zijn neus ga paraderen.

Mocht je dus nog wat speciaals willen doen voor Valentijnsdag. Denk dan vooral aan sexy lingerie of stringetjes van LASCANA. Ik weet zeker dat de man daar heel blij van wordt.

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock