TOP
Beauty en verzorging

“Intensieve huidverzorging met dr. Leenarts”

De huid van een kind is een kostbaar iets waar je zorgvuldig mee om moet gaan. Dit betekent dat je er gewoon geen troep op moet smeren. Nu de zomer weer nadert is het dan ook belangrijk dat je goed nadenkt over welke zonnebrand crème je gaat gebruiken, voor zowel jezelf als je kind. Maar een huidverzorging gaat verder dan alleen een crèmetje smeren in de zonnige maanden. Eigenlijk moet de huid het hele jaar door gewoon verzorgd worden. Helaas schiet dat bij menig mens er vaak bij in.

Als het om het huidje van onze kinderen gaat, zijn we er heel snel bij als het er iets roder of droger uitziet. Voordat de kou getrotseerd wordt, is er vaak al een flinke laag bescherming aangebracht. Waarom doen we dit dan niet voor ons zelf? De volwassen huid heeft toch net zoveel aandacht nodig? En dan heeft het de voorkeur dat het net zoveel kwaliteit aan bescherming krijgt als je je kind zou bieden. Met deze gedachte heeft dr. Leenarts een nieuwe verzorgingslijn uitgebracht. Namelijk eentje voor volwassenen!

Zoals ik al eerder heb laten weten ben ik groot fan van de producten van dr Leenarts. Nou ja, eigenlijk ook van dr Leenarts zelf. Ik heb namelijk het genoegen gehad om de dermatoloog te ontmoeten bij de presentatie van haar boek Handboek over de huid. Ik kan je dit boek sowieso aanraden, want alles wat met de babyhuid te maken heeft staat er in beschreven; van waterpokken tot insectenbeten. Het is echt handig om als naslagwerk in huis te hebben. De babyverzorging van dr Leenarts wordt al intensief gebruikt hier in huis en sinds kort is daar de volwassen variant aan toegevoegd. Dus ook de grote mensen met een schrale of droge huid kunnen nu van extra verzorging genieten met de herstellende bodycrème, de bad & douche olie, de droge huid zalf en de droge handen crème. De laatste is mijn absolute favoriet, want door al die billendoekjes droogden mijn handen flink uit. Een paar keer insmeren met de crème en mijn handjes voelden weer poezelig aan.

Ken jij de producten van dr Leenarts nog niet en zou je deze willen proberen of ben je net zo fan als ik en wil je een voorraadje? Laat dan een reactie achter en maak kans op een pakketje gevuld met de heerlijke huidverzorgingsproducten van dr Leenarts. De actie loopt tot en met 17 februari en de winnaar maak ik op de gebruikelijke wijze bekend. Uiteraard zijn mijn winactievoorwaarden ook nu weer van toepassing. Deze kan je hier vinden.

«

»

16 COMMENTS
 • Liline Erdmann-van Steenbeek

  2 jaar ago

  Ik wil graag deze nieuwe lijn uitproberen! Ik ben al een tijd op zoek naar fijne producten, maar kan tot op heden niets vinden.

 • Betti scheringa

  2 jaar ago

  Wauw doe graag mee

 • Lindsey roosen

  2 jaar ago

  Ik doe heel graag mee! Heb al veel positieve verhalen gehoord over deze producten en zou t zelf ook heel graag uitproberen!

 • Anna

  2 jaar ago

  Lijken me geweldige producten, in ieder geval al veel erover gehoord.. ik doe graag mee

  Facebook: An Na

 • Laura

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee. Mijn huid is echt een ramp na de bevalling

 • Marian Zw

  2 jaar ago

  Misschien dan eindelijk eens een fijn product voor mijn meisje van 6 met haar droge huid en snel een heftige reactie, soms zelfs tot netelroos. Zal eens in de winkel kijken, want heb onlangs al een verrassing gewonnen

 • Patricia Bouthisma

  2 jaar ago

  Ik ken deze producten niet, maar na het lezen van je blog ben ik zeker geïnteresseerd. Mijn lijf kan wel wat extra (intensieve) verzorging gebruiken. Ik maak graag kans.

 • Adriana de Ruiter

  2 jaar ago

  Als diabeet en na chemos is mijn huid droog en niet wat het ooit was… 😉 Dus ik zou het heel graag uitproberen en hoop stiekem dan ook een nieuw favoriet product te hebben gevonden….

 • Marian B

  2 jaar ago

  Ik ken eigenlijk alleen de babyproducten, die zijn erg fijn. De andere producten schijnen ook erg goed te zijn, wil ze daarom graag eens proberen. Zeker omdat ik een gevoelige huid heb en niet zomaar alles op mijn huid kan smeren.

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Ik ken dit product niet en zou het graag eens proberen.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op bloglovin.

 • Iris

  2 jaar ago

  Ik ken het merk wel, maar heb het nog nooit geprobeerd (geen Etos in de buurt), dus ik doe graag mee

 • Els Black-Stoker

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee, ken de producten nog niet

 • Danielle

  2 jaar ago

  Met deze winterse dagen heb ik erg last van een droge huid en bultjes. Ik merk dat mijn huid gevoelig voor kou is. Ik zou deze producten wel willen proberen om te kijken of ik mijn huid zo beter kan verzorgen.

 • Aïde

  2 jaar ago

  Lijkt me superfjn eens uit te proberen. Veel over Dr.Leenarts gelezen maar nog geen kans gehad om het te testen.

  • Aïde

   2 jaar ago

   Helaas heb ik geen Facebook meer om je daar te volgen en te delen

   • miriam

    2 jaar ago

    AUTHOR

    Als je het laat weten en je zou winnen, mail ik je uiteraard

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Het grote verdwenen sokken mysterie

Weet je wat ik nou echt gewoon niet begrijp? Waar ...

Sluiten