Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Ik probeerde eens iets anders met My Jewellery”

Mijn vierde kind is er al bijna uit en ik zit nog steeds te wachten op mijn “baargoud”. Mocht je deze term nog niet kennen en wel al kinderen hebben, dan zeg ik dat je even met je man (of vrouw) moet gaan praten. Baargoud is namelijk de bling bling, die je als kraamvrouw verdient hebt omdat je een kind op de wereld gezet (geperst) hebt. Voor wat hoort wat toch? Het is echt al een hele oude traditie en het hoeft niet persé om een juweel te gaan. Mijn vader heeft bijvoorbeeld mijn moeder na de geboorte van de vierde een droger als cadeau gegeven. Als ik mijn moeder moet geloven was ze daar op dat moment echt heel erg blij mee. Mijn wensen zijn wat luxer vrees ik voor manlief. Ik vertrouw erop dat hij een keer onverwacht mij meeneemt naar een juwelier en dan zegt: “lieverd, kies maar een mooi sieraad uit”. Een huwelijksaanzoek is ook prima. (hint hint lief). Tot die tijd versier ik mijzelf wel met mooie oorbellen, kettinkjes en ringen.

My Jewellery

Laatst mocht ik mijzelf eens heerlijk verwennen met wat leuke nieuwe oorbellen van My Jewellery. Gezien de schappelijke prijzen van de sieraden durfde ik eens uit mijn comfort zone te stappen en voor wat meer uitdagends te gaan. Zo heb ik een setje besteld met drie goudkleurige ringen in elkaar. Iets dat ik normaliter niet heel snel zou aanschaffen voor mezelf, maar ik wilde iets nieuws proberen. Door de reactie van mijn oudste wist ik dat de keuze niet zo slecht geweest was, want het viel haar gelijk op dat ik nieuwe oorbellen in had. En ze zei: “wat ben je mooi, mama”. Nou, dan smelt je toch? Ik weet dat zij ook heel graag gaatjes wil in haar oren, maar alles op zijn tijd. Tot die tijd is ze content met haar plakkertjes die fungeren als oorbellen. Op zich is het wel een leuk idee om haar binnenkort een echt sieraard te geven, bijvoorbeeld een gouden ring. Zolang het maar glittert is het goed. Ik denk dat ik maar weer eens moet gaan neuzen op de website van My Jewellery.

Winactie

Houd je van opvallende oorbellen of wil je net als ik eens uit je comfort zone stappen? Doe dan mee met de winactie en maak kans op exact dezelfde oorringen als ik heb uitgekozen. Je hoeft alleen maar een reactie achter te laten. De winactie loopt tot en met 30 november.

Facebook Comments

«

»

22 COMMENTS
 • elisabeth maria martina

  4 weken ago

  ik hou er wel van om vooral met feestdagen een statement te maken en opvallende oorbellen te dragen

 • Marian

  4 weken ago

  O leuk zeg!

 • Anita H.

  4 weken ago

  Ik vind ze heel mooi, dus ik maak wel graag kans.

 • Diny Gijsberts

  3 weken ago

  Liefst iets met strass, ben net een ekster hahaha

 • Anna wienen

  3 weken ago

  Wow ik vind ze prachtig en ze staan je goed!!

 • Sandrijn

  3 weken ago

  Hele mooie oorbellen!!! Die wil ik ook wel

 • cobi

  3 weken ago

  Wauw ze zijn echt super mooi!

 • Sandra

  3 weken ago

  Wat een leukerds!

 • Bianca Schonewille

  3 weken ago

  Ik vind ze super stoer!

 • Clau

  3 weken ago

  Prachtig, leuk voor de feestdagen

 • Peggy

  3 weken ago

  Mooi hoor! Ik wil ze graag dragen met de kerst (en daarna natuurlijk ook.. ;))

 • Marrit

  3 weken ago

  Staat je super leuk Miriam, klassiek en toch hip. Ik doe graag mee aan deze actie.

 • Marian B

  3 weken ago

  Ik draag meestal niet zulke grote oorbellen. Deze vind ik wel leuk, dus toch maar eens uit mijn comfortzone stappen!

 • Iris Bakker

  3 weken ago

  Gaaf zeg! Zou ook uit mijn comfort zone zijn, ik draag altijd zilveren creolen en vervang ze om de eeeeeh 4 jaar ofzo

 • lottie

  3 weken ago

  PRACHTIG!

 • Oma Will

  3 weken ago

  Heel graag doe ik mee voor deze schitterende juweeltjes!
  Ik volg op Bloglovin en wens je sterkte. Nog eventjes en je kunt je kindje in je armen sluiten.

 • Suus

  3 weken ago

  Heel leuk, ik maak graag kans. Vind die goudkleurige met 3 ringetjes naast elkaar erg mooi!

 • carina peters

  3 weken ago

  ik vind de oorbellen prachtige, mooie kleur.

 • Pascale

  3 weken ago

  Stoer, vrouwelijk en tijdloos!! Doe heel graag mee aan deze toffe actie!

 • Lynn Brekelmans

  3 weken ago

  Ik wil wel eens uit mijn comfortzone stappen!

 • Elle W

  2 weken ago

  prachtige oorbellen, wat goed dat je je zelf verwent!

 • m chen

  2 weken ago

  Mooie oorringen en in mijn favoriete kleur!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Best een prestatie zo een foto van Elsa te maken. Mooie billen 😂
 • 35 weken en 3 dagen en kleine is groter dan gemiddeld. Waar verbergt ze zich dan?
 • De kamer van Veerle is deels “early dew”. Heeft ze helemaal zelf uitgezocht. Nu nog wat bloesemwit erbij en dan kan de interne verhuizing starten. Voordat er paniek komt: nee, niet zelf geverfd!
 • Verlof betekent ook extra dutjes doen. Het moet ook wel, want het begint nu gewoon al te rommelen. Veel en pijnlijke harde buiken. Wil haar wel nog twee weken binnen houden, dus wat meer rust nemen nu.
 • Eh.........really?
 • Dit blijf ik zo schattig vinden 😍
 • Mijn rijkdom 😍
 • Het nieuwe vriendje van de kleine. Het is gelijk dikke mik. Dank u @mylittleponybenelux en @theprfactory !!!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Mijn verlof doorkomen met WithLove

Nog maar heel even werken en dan mag ik gaan ...

Sluiten