Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Ik heb een flinke collectie Original Dooky Covers”

Je hebt al kennis gemaakt met veel mijn favoriete producten en merken. Natuurlijk hoort Dooky daar ook gewoon nog bij. Ik heb er al meerdere keren over geschreven en raak er nog steeds niet over uitgepraat. Inmiddels heb ik ook al veelvuldig contact gehad met het bedrijf dat Dooky maakt en weten ze gelijk waar ik het over heb als ik “het gordijntje” tegen ze zeg. Het is toch ook een beetje een gordijntje?

Al jaren fan van Dooky

Ik heb het natuurlijk over hét product waar Dooky haar naam mee gevestigd heeft een paar jaar geleden. De eerste Original Dooky Cover die ik kocht was een simpele witte met kleine sterretjes. Dat is alweer bijna zes jaar geleden en ik gebruik het nog steeds. Tegenwoordig heb ik er meerdere, dus kan ik afwisselen afhankelijk van mijn stemming en het weer. Een beetje overbodige luxe, ik weet het. Maar ik vind elk nieuw patroontje gewoon weer zo leuk! Dan wil ik zo graag proberen op de kinderwagen. Het geeft dan gelijk weer een frisse look. Voor mij dan. Maar los van dat het er leuk uit ziet, hebben de covers natuurlijk ook gewoon een functie. Voor de leuk zal ik ze nog eens herhalen:

 • je kindje wordt even afgesloten van de omgeving zodat hij / zij tot rust kan komen
 • je hebt even geen last van mensen die met hun hoofd in je kinderwagen hangen
 • als het regent, regent het niet naar binnen
 • je kan je kind uit de zon houden en beschermt tegen UVA en UVB stralen

Het is natuurlijk niet zo dat je met een Dooky een vrijbrief hebt om de kinderwagen in de volle zon neer te zetten. Dat is nooit een goed idee. Maar als je bijvoorbeeld aan het wandelen bent en je hebt de zon in je rug, dan is het gordijntje wel fijn om je baby van de ergste zonnestralen af te schermen. Kortom, echt gewoon een fijn product om te hebben!

Winactie

Gelukkig is Dooky ook fan van mij en mag ik iemand blij maken met een Original Dooky cover naar keuze. Laat mij even weten welke je het liefst zou willen ontvangen en wie weet wordt deze naar je opgestuurd. Meedoen kan tot en met 30 januari. Succes

Facebook Comments

«

»

13 COMMENTS
 • Anna Wienen

  11 maanden ago

  Ik doe graag mee voor de grijze met hartjes..

 • Erika Panjer

  11 maanden ago

  Geweldig doe mis ik nog voor onze dochter de roze met sterren zou heel mooi zijn die heb ik wel als maxivosi hoes dizou hem graag als cover Willenvoor de zon

 • Katrien van den Heuvel

  11 maanden ago

  Wat een leuke actie!! Dooky is echt ideaal en inderdaad een beetje verslavend! Wij gaan graag voor de blue Tribal variant!❤

 • Marian B

  11 maanden ago

  Wij hebben ze niet meer nodig, maar mijn zusje zou het goed kunnen gebruiken. De Dooky Original Reversible Mint/Grey Chevron zal wel in de smaak vallen. Een leuke verrassing.

 • Karen de Jong

  11 maanden ago

  Haha ja ik ben zo’n mama die het liefste de kleine een t-shirt aandoet met: Niks te koetsjiekoe! Blijf met je graftakken van me af!’ Haha, Maar dat is toch iets te lomp??! Dit zou een van de redenen zijn om graag de Dooky te gebruiken! Maar om lekker knus en droog te zitten natuurlijk ook!❤❤ Eij zouden erg blij worden van de blue tribal variant!❤

 • Ingrid

  11 maanden ago

  De lichtgrijze zou ik graag iemand cadeau geven.

 • Corinne

  11 maanden ago

  Ik zou gaan voor de blue tribal voor mijn pasgeboren neefje.

 • Rianne weerz

  11 maanden ago

  Wat handig zeg! Veel handiger dan een gewone doek zoals ik bij onze oudste kinderen deed. Dit lijkt mij handiger en mooier. Ik doe mee voor de Silver stars voor ons ukkie van 5 weken

 • Nele

  11 maanden ago

  Dooky Silver Stars lijkt mij wel een mooie variant.

 • m chen

  11 maanden ago

  De gewone zwarte!

 • Oma Will

  11 maanden ago

  Heel graag doe ik mee voor de kleur: Blue Tribal.
  Dat is een mooie kleur om als kraamcadeau te geven.
  Er is een kleintje onderweg, dus…………misschien mag ik het inpakken.
  Ik heb geen facebook, maar volg Bloglovin.

 • Alet

  11 maanden ago

  Een zwarte lijkt me super fijn! Even een donker plekje maken voor m’n kleintje.

 • Tamara

  11 maanden ago

  Wat een leuke printjes ben ik tegengekomen, toch ga ik voor creme. Wanneer in juni onze zoon geboren wordt, kan het al flink warm zijn, een lichte kleur dooky lijkt mij dan wel zo praktisch bij onze donkere wagen.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Met de leuksten een weekendje blogspiratie opdoen in Amerongen in een en al luxe #ontdeklandal #amerongseberg @landalnl
 • Best een prestatie zo een foto van Elsa te maken. Mooie billen 😂
 • 35 weken en 3 dagen en kleine is groter dan gemiddeld. Waar verbergt ze zich dan?
 • De kamer van Veerle is deels “early dew”. Heeft ze helemaal zelf uitgezocht. Nu nog wat bloesemwit erbij en dan kan de interne verhuizing starten. Voordat er paniek komt: nee, niet zelf geverfd!
 • Verlof betekent ook extra dutjes doen. Het moet ook wel, want het begint nu gewoon al te rommelen. Veel en pijnlijke harde buiken. Wil haar wel nog twee weken binnen houden, dus wat meer rust nemen nu.
 • Eh.........really?
 • Dit blijf ik zo schattig vinden 😍
 • Mijn rijkdom 😍

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
We zijn fan van het speelkleed2GO van Poppiez

Toen mijn oudste nog een klein meisje was kreeg ik ...

Sluiten