Als moeder heb je vaak weinig tijd voor jezelf, maar af en toe heb je gewoon behoefte aan wat me-time. Een momentje ontspannen in bad kan dan wonderen doen. Na dat verkwikkende bad wil je er natuurlijk ook goed uitzien of gewoon een dikke laag nachtcrème aanbrengen. Daarom is het handig om direct na het baden een badkamerspiegel te hebben waar je jezelf goed in kunt zien. Sanexo biedt een scala aan badkamerspiegels met verschillende opties, zoals verlichting en verwarming. Een badkamerspiegel van Sanexo is van alle gemakken voorzien!

De ideale badkamerspiegel is functioneel en stijlvol

Een badkamerspiegel is een essentieel element in de badkamer. Het is niet alleen een functioneel hulpmiddel om jezelf te verzorgen, maar het kan ook een stijlvolle toevoeging zijn aan het interieur van je badkamer. Sanexo biedt een uitgebreid assortiment badkamerspiegels die aan beide eisen voldoen.

Badkamerspiegels met verlichting geven altijd het beste zicht

Een badkamerspiegel met verlichting is ideaal voor moeders die ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat even snel hun make-up willen bijwerken of hun lenzen in of uit willen doen. De ingebouwde verlichting in de badkamerspiegels met verlichting zorgt ervoor dat je altijd goed zicht hebt, zelfs als de badkamer niet optimaal verlicht is. Dit maakt het aanbrengen van make-up of het stylen van je haar een stuk gemakkelijker.

Dankzij een badkamerspiegel met verwarming heb je geen last van condensvorming

We kennen allemaal het probleem van condensvorming op de spiegel na het nemen van een warm bad of een douche. Dit kan erg frustrerend zijn, vooral als je haast hebt. Met een badkamerspiegel met verwarming behoort dit probleem tot het verleden. De ingebouwde verwarming voorkomt dat er condens ontstaat, waardoor je altijd direct een helder zicht hebt. Je kunt een badkamerspiegel met verwarming kopen bij Sanexo. Dat kan online, maar een bezoek aan de showroom in Wernhout is ook zeker de moeite waard!

Kies de spiegel die bij jou past

Iedere badkamer is anders, en daarom biedt Sanexo badkamerspiegels in verschillende formaten en designs. Of je nu een kleine of grote badkamer hebt, er is altijd een spiegel die perfect bij jouw situatie past. Daarnaast zijn er diverse designs beschikbaar, zodat je een spiegel kunt kiezen die naadloos aansluit bij de stijl van jouw badkamer.